2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ama bunun sebebi embryonun kimyasal kokusundan kotu etkilenmesi imis. Ben de transfer gunu yikanmadim bile. Sadece su ile temizlendim.

Bilmiyorum ki cnm bnmde 2 kaybım olunca herşeye dükkat ediyorum masabaşı işim ona bile gtmemek için 40 takla atıyorum bişi olur diye korkuyorum

Proluton 3 günde 1 yaptırıyorum malesef, Dr kesmedende bırakamam malesef kaybetme korkum var

Bilmiyorum ki cnm bnmde 2 kaybım olunca herşeye dükkat ediyorum masabaşı işim ona bile gtmemek için 40 takla atıyorum bişi olur diye korkuyorum

Seninle günümüz aynı :) ve benimde 2 kaybım var ama ikisindede bu haftaları görmemiştim ben .
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ,insanın elinde değil bu endişeler .

Kızlaaar günaydın. Hafta sonu okumayınca amma çok birikmiş, sabahtan beri yeni bitirdim konuşmaları Ya ne sorucam bende size. Rüya durumunuz nasıl? Ay çıldıracak derecede çok rüya görüyorum. Birde her rüyadan sonra uyanıp zor uyuyorum çok sıkıldım bu durumdan o yüzden de sabah işe ruh gibi geliyorum malesef

Günaydın herkese :) Ben doktorumu değiştireceğim galiba okuduğum yorumlara göre sadece sezeryan yaptırıyormuş. İstanbul Anadolu Yakası'nda önerebileceğiniz hastane ve doktor var mı?

Günaydın herkese :) Ben doktorumu değiştireceğim galiba okuduğum yorumlara göre sadece sezeryan yaptırıyormuş. İstanbul Anadolu Yakası'nda önerebileceğiniz hastane ve doktor var mı?

Canım hangi doktora gidiyorsun? Bende pendik bölge hastanesi oya baran'a gidiyorum. Henüz bir şikayetim yok. Fakat doğum konusunda hiç konuşmadım. Çünkü ne zaman kontrole gitsem soracağım herşeyi unutuyorum heyecandan Bu sefer yazdım bütün soracaklarımı. Benim içinde normal doğumu desteklemesi önemli doktorun.

Ümraniye ,erdem hastahanesi,Dr Fatoş özlem Yıldırım,güler yüzlü,sempatik ve sorularını sıkılmadan cevaplar.

Ben Çekmeköy'de gidiyorum canım. Senin dediğin gibi ben de soracağım her şeyi unutuyorum doktor da hiçbir şey söylemiyor. Tahlil istedi sadece ne yemek konusunda bilgi verdi ne de vitamin verdi :/

Ben Çekmeköy'de gidiyorum canım. Senin dediğin gibi ben de soracağım her şeyi unutuyorum doktor da hiçbir şey söylemiyor. Tahlil istedi sadece ne yemek konusunda bilgi verdi ne de vitamin verdi :/

Bende folicasit kullanıyordum. Fobidol doktorum ona gerek olmadığını söyledi. Onun yerine bütün vitaminleri içinde bulunduran decevit'i verdi. Bunda yeteri kadar folicasit var dedi. Ki araştırdım günlük alamamız gereken kadarından fazlası var hatta bende şimdilik onu kullanıyorum.

Seninle günümüz aynı :) ve benimde 2 kaybım var ama ikisindede bu haftaları görmemiştim ben .
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah ,insanın elinde değil bu endişeler .

Ne kadar ortak yönümüz varmış inşallah bu sefer nasip olsun ikimizede bnde hiç bu aşamaya gelmemiştim... Yaş kaç çalışıyor musun en son dra ne zaman gittin

gunaydınnnnnn güzel anneler

Haftasonu bakmayınca sayfalar almışş başınıı gitmişşş :)

Benim gece uykusuzlugum hala devam etmekte + birde gece bulantı başladı zaten 40 kere uyanıyorum bir kaçında midemın bulandıgını farkettim böyle olan var mı ya uykuda mide bulantısı olur muu

gunduz sanki hamile değilimm o kadar iyiyim..

ben de çok rüya görüyorum ama film gibi güzel geçiyor açıkçası :)
bir tek uyanma durumu var bende de o kötü, gecede iki üç kesin uyanıyorum.

kızlar kalp atışını duyanlar kaçıncı haftada duydu? sata göre 7+3 te randevum var cuma günü sizce duyar mıyım?
Canım şimdi doktordan geldim sata göre6+2 ama bi bebek 6+3 çıktı biri de6+1 çıktı kalp atışlarını gördük ama dinletmedi zararlı diye doktorum :) şuan herşey yolunda şükür artık 20 martta diğer randevum

ben de çok rüya görüyorum ama film gibi güzel geçiyor açıkçası :)
bir tek uyanma durumu var bende de o kötü, gecede iki üç kesin uyanıyorum.
ben de 6+2 de duymuştum canım çok şükür . en kısa zamanda bu mucizeyi yaşarsın inş :)

Ben de sadece folic asit kullanıyorum canım başka da bir şey yok.

Aynı durumdayız bu gece 3 5 kere uyanmışımdır heralde farklı farklı rüyalarda pesin sıra raporluyum işe gtmiyorum o yzden cokda sıkıntı değil cuma raporum btyr dr uzatmak istemiyor naparım bilmem su 12 hafta btseydi

Gözün aydın ikiz annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…