2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Muayene ücretleri ve doğum ücretleri nasıl canım?

Geçen yıl 55 TL,bu yıl bilmiyorum ne kadar oldu ben uzağım oraya eğer yakın olsaydım kendisini kesinlikle tercih ederdim.Doğum fiyatları hakkında bilgim yok malesef.

Ne kadar ortak yönümüz varmış inşallah bu sefer nasip olsun ikimizede bnde hiç bu aşamaya gelmemiştim... Yaş kaç çalışıyor musun en son dra ne zaman gittin

Yaşım 39, 5 yıldır 2.çocuk için uğraşıyoruz canım,çalışıyordum kendi işimiz eşimle beraber ama 6.haftada kanamam oldu artık çalışmıyorum evdeyim bol bol dinlenerek geçiriyorum.
Dr a geçen cuma gittim herşey yolunda gözüküyor şimdilik, bir dahaki kontrolümü 12.haftaya verdi 23 Mart.Amin canım inşallah bu defa nasip olsun.

ben de çok rüya görüyorum ama film gibi güzel geçiyor açıkçası :)
bir tek uyanma durumu var bende de o kötü, gecede iki üç kesin uyanıyorum.

Valla güzel geçenlerde yok değil ama geneli saçma sapan rüyalar. Normalde de çok rüya gören birisiyim fakat hamileliğimden beri x5 oldular resmen. Uyanıp uyuyamamakta işin cabası. Eşimle de 2 gündür ayrı yatıyoruz uyanıyorum sonra onun horultusundan uyuyamıyorum diye gidip salonda yatıyor zavallım

Ay şu rapor olayını bir kaç gün bende alıp dinlenmek istiyorum ya.

Bilmiyorum ki cnm bnmde 2 kaybım olunca herşeye dükkat ediyorum masabaşı işim ona bile gtmemek için 40 takla atıyorum bişi olur diye korkuyorum
Ay canim ya ayni ben de senin gibiyim bir dusuk bir kimyasal. Ama mucizelerimiz güçlü ve sağlıklı çok şükür. Hicbir hamilelik birbiriyle ayni degil. Güçlü bir bebeğe hicbirsey olmaz. Hic endise etme.

Gözün aydın ikiz annesi
saol canımm benimm :)) 5 6 tüp kan aldı şimdi yalnız kahvaltı yapıp gittim ben kan alacağından haberim yoktu doktoru aradım sıkıntı olmaz dedi şekerini ona göre değerlendiririm dedi bilginiz var mı bu konuda?

ben de sadece vinalac kullanıyorum canım içinde hepsi var

Canım Vinalac için Domuz jelatini var diye uyarmışlardı daha önce hamile kalan arkadaşlarım doktorun onu yazarsa decevit iste demişlerdi. Gerek kalmadı doktor bana decevit yazdı. İstersen sende bir araştır

Günaydın kizcelerr
Benim mide bulantıları bir geliyor bir gidiyor iki gündür sabah kahvaltısi hazırlarken çok zorlanıyorum
Gun içinde iyiyim ama aç bırakmamaya çalışıyorum bünyeyi. Gece yatarken de hafif birşeyler yiyip yatıyorum yemezsem sabah hortlak gibi kalkıyorum .
Onun haricinde agri sizi batmalar Yok
Rüya görme olayinada gelirsek gecen gece resmen dogurdum uyandım sağıma soluma bakıyorum karnıma falan

okeanoss00

Anadolu yakasında neredesin ki ben de kucukyalida delta hospital var oraya başladım şimdilik memnunum drdan adı tahir Tosyali bakalım artık şans işi dr biraz ya Allah iyilerle karşılaştirsin

Canım Vinalac için Domuz jelatini var diye uyarmışlardı daha önce hamile kalan arkadaşlarım doktorun onu yazarsa decevit iste demişlerdi. Gerek kalmadı doktor bana decevit yazdı. İstersen sende bir araştır

Yada elevit di o pardon sanırım karıştırdım

aa ilk defa duydum doktorum da baya titiz biri bilerek nasıl verebilir ki ben bi araştırayım canım

Ay yasasin benim yaslarimda hamileler varmis.

Hadi herşey yolunda çok şükür

bahçelievlere yakınsan yenibosna nisa hastanesi asiye hanımı önerebilirim. çok iyi bir doktor. tecrübeli, beni rahatlatıyor :)
Ay orasi devlet hastanesi gibi ben anlamiyorum insanlar parasiyla rezil oluyor bikez gittim yasadiklarim cok kotuydu alttan bakmak olmasa ayakta muayene edecek okadar sira uc.kisi birden aliyor ne gerek var ilgi sifir

Al canım ya hamile ler hiç çalışmasa

Ay canim ya ayni ben de senin gibiyim bir dusuk bir kimyasal. Ama mucizelerimiz güçlü ve sağlıklı çok şükür. Hicbir hamilelik birbiriyle ayni degil. Güçlü bir bebeğe hicbirsey olmaz. Hic endise etme.

İnşallah canım başta gene korktuk arada kanama oldu kahverengi fln ama baya azaldı artık

Bişi olmaz cnm o hesaplar ztn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…