2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
kızlar aranızda progestan kullanan varmı ? varsa kac aya kadar kullanmanız gerektıiğini söyledi doktorunuz..
Merhabalar..Ben kullanıyorum (ekimde bir düşüğüm olmuştu)Doktor doğuma kadar bile kullanabilir herhangi bir sakıncası olmaz demişti..

Haadi ya bunu duymamistim ben bir sn oturamiuorum iyi bisemi yani

kızlar aranızda progestan kullanan varmı ? varsa kac aya kadar kullanmanız gerektıiğini söyledi doktorunuz..

bende kulaniyorum günde 2 defa canim. kesenin altinda kanamam olmus ve sancim oldugu icin yazdi dr. ne kadar süre kulanacagımi söylemedi

inşallah bu kadarla kalır canım bebeğin seninle kalır. hakkında hayırlısı, çok geçmiş olsun.

Ben özellikle süt yoğurt balık görünce çok kötü oluyorum. Ayda 1 kilo ideal diyo ya doktorlar o yüzden tedirgin olmuştum.
canım ilk üç ay 1-2 kg arası alınması gerekiyormuş. sonrasında ayda 1 kg normal alınması. bence şuan gayet normal, daha ilk iki ayda zaten birkaç kg alırsak işimiz zor sonra bence :) ben de henüz almadım belki 1 kg max olur bir dahaki randevuya :)

kızlar günaydın, kuzenime doktoru herhangi bir makyaj malzemesi kullanma hiçbir kimyasal demiş. o kadar da abartı değil mi ya? eşim de bana kızıyor o bile dikkat ediyor da bu kadar sen neden kullanıyorsun diye..
zaten abartı makyaj yapmam ki ben. pudra allık göz kalemi ruj. yani ayrıca makyajla bebek ne alaka ki yani?!
bunu başka duyan oldu mu kızlar Allah aşkına?

Haadi ya bunu duymamistim ben bir sn oturamiuorum iyi bisemi yani
Inan bana en cok merak ettigim sey sunlarin aciklamasi:
1. Bolca dinlen
2. Kendini cok yorma
Ne kadar yorulma hakkimiz var? Limiti ne? Ben normalde cok hareketliyim evde olsam da. Simdi olmamaya çalışıyorum ama ev ve isler beklemiyor. Kilo bile aldim az hareketten.

Yok daha neler yaw buluttan nem kapar olduk. Ben yapıyorum canım oglumdada yaptım. Dra bıle soramam boyle bıseyı zaten

günaydın o kadar da olmamalı yani bende hafif makyaj yapıyorum. makyajsız olursam bir de tam hayalet gibi olurum

Yok daha neler yaw buluttan nem kapar olduk. Ben yapıyorum canım oglumdada yaptım. Dra bıle soramam boyle bıseyı zaten
saçma değil mi yaaa . erkekler pimpirik yapıyorlar yok öyle demiş de bilmem ne. o zaman her doktor başka bir şey söylüyor hepsini ayrı ayrı yapalım oldu olacak.
valla işe gitmesem zaten yapmam ama işte de ruh gbii gezemem ya, zaten halsizim hep bir solukluk var üstümde

Acikcasi duydum ama zaten yapay tum kimyasallar sagliga zararli ve omur boyu kullandik. Ben evde de mutfak temizleyiciler falan kullaniyorum hala. Cilde degmesinden ziyade solumak cok zararliymis. Sac boyasinda da oyle. Kana hemen karisiyormus.

He dıcen gecıcen

Acikcasi duydum ama zaten yapay tum kimyasallar sagliga zararli ve omur boyu kullandik. Ben evde de mutfak temizleyiciler falan kullaniyorum hala. Cilde degmesinden ziyade solumak cok zararliymis. Sac boyasinda da oyle. Kana hemen karisiyormus.
evet zaten her şey zararlı işte ama hep kullanıyoruz her şeyi. sıvı sabundan şampuana kadar her şey zararlı ama çare yok :)
cif çamaşır suyu hala kullanıyorum ortamda çok durmamaya çalışıyorum hemen silip kaçıyorum ama mecbur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…