Benimki de sol tarafta belimden gibi bir sanci ve yumurtalik agrisi. Sanirim rahim büyüyor. Suan portakal buyuklugundeymis. Hareketli annelerin rahmi daha fazla genisliyormus ve bebegin sagligi ve zeka gelisimi icin iyi birseymis. Bulantim tavan yapti biryandan.
Kızlar günaydın, dun akıntı devam edince acile gittim beta hcg değerim 4000 çıktı. Doktor yolunda gitmeyen gebelik olabilir dedi. Ordan universite hastahanesine gittik vajinal baktı kalp atışı duyduk. Kesede bozulma var düzeledebilir dusede bilif dedi.. Çok üzgünüm
canım ilk üç ay 1-2 kg arası alınması gerekiyormuş. sonrasında ayda 1 kg normal alınması. bence şuan gayet normal, daha ilk iki ayda zaten birkaç kg alırsak işimiz zor sonra bence :) ben de henüz almadım belki 1 kg max olur bir dahaki randevuya :)
kızlar günaydın, kuzenime doktoru herhangi bir makyaj malzemesi kullanma hiçbir kimyasal demiş. o kadar da abartı değil mi ya? eşim de bana kızıyor o bile dikkat ediyor da bu kadar sen neden kullanıyorsun diye..
zaten abartı makyaj yapmam ki ben. pudra allık göz kalemi ruj. yani ayrıca makyajla bebek ne alaka ki yani?!
bunu başka duyan oldu mu kızlar Allah aşkına?
Inan bana en cok merak ettigim sey sunlarin aciklamasi:
1. Bolca dinlen
2. Kendini cok yorma
Ne kadar yorulma hakkimiz var? Limiti ne? Ben normalde cok hareketliyim evde olsam da. Simdi olmamaya çalışıyorum ama ev ve isler beklemiyor. Kilo bile aldim az hareketten.
kızlar günaydın, kuzenime doktoru herhangi bir makyaj malzemesi kullanma hiçbir kimyasal demiş. o kadar da abartı değil mi ya? eşim de bana kızıyor o bile dikkat ediyor da bu kadar sen neden kullanıyorsun diye..
zaten abartı makyaj yapmam ki ben. pudra allık göz kalemi ruj. yani ayrıca makyajla bebek ne alaka ki yani?!
saçma değil mi yaaa . erkekler pimpirik yapıyorlar yok öyle demiş de bilmem ne. o zaman her doktor başka bir şey söylüyor hepsini ayrı ayrı yapalım oldu olacak.
valla işe gitmesem zaten yapmam ama işte de ruh gbii gezemem ya, zaten halsizim hep bir solukluk var üstümde
Acikcasi duydum ama zaten yapay tum kimyasallar sagliga zararli ve omur boyu kullandik. Ben evde de mutfak temizleyiciler falan kullaniyorum hala. Cilde degmesinden ziyade solumak cok zararliymis. Sac boyasinda da oyle. Kana hemen karisiyormus.
saçma değil mi yaaa . erkekler pimpirik yapıyorlar yok öyle demiş de bilmem ne. o zaman her doktor başka bir şey söylüyor hepsini ayrı ayrı yapalım oldu olacak.
valla işe gitmesem zaten yapmam ama işte de ruh gbii gezemem ya, zaten halsizim hep bir solukluk var üstümde
Acikcasi duydum ama zaten yapay tum kimyasallar sagliga zararli ve omur boyu kullandik. Ben evde de mutfak temizleyiciler falan kullaniyorum hala. Cilde degmesinden ziyade solumak cok zararliymis. Sac boyasinda da oyle. Kana hemen karisiyormus.
evet zaten her şey zararlı işte ama hep kullanıyoruz her şeyi. sıvı sabundan şampuana kadar her şey zararlı ama çare yok :)
cif çamaşır suyu hala kullanıyorum ortamda çok durmamaya çalışıyorum hemen silip kaçıyorum ama mecbur..