2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
bir de kızlar doktora hep sormayı unuttuğum bir şey var. avm girişlerindeki bu güvenlik kapılarından falan geçiyor musunuz ?
internette zararı yoktur diyor geçiyorum da ama siz ne yapıyorsunuz?

bir de kızlar doktora hep sormayı unuttuğum bir şey var. avm girişlerindeki bu güvenlik kapılarından falan geçiyor musunuz ?
Bı zararı yok onların canım gecebılırsın. Ben ılk hamılelıgımde havaalanı ıcın sormustum dra sorun yok dedı.

Normalde zarari yok ben geciyordum. Ama esim ariza yaptı geçmiyorum o sebeple.

günaydın, ben dr uma sordum güneş kremi ve makyaj malzemesi kullanabilirmiyim diye kullanabilirsin kozmetiklerin kanıtlanmış bir zararı yok dedi bu arada dr 'um prof alanında baya iyi biri ,ama genede ben mecbur kalmadıkça kullanmamaya çalışıyorum sonuçta kimyasal var içlerinde

Kızlar slm.ben adete göre 7 artı 1 günlük hamileyim.ancak bugün kese yeni gorundu ve bebek görünmedi.bu normalmi sizce

Kızlar slm.ben adete göre 7 artı 1 günlük hamileyim.ancak bugün kese yeni gorundu ve bebek görünmedi.bu normalmi sizce
günaydın, geç döllenme olmuştur belki, bir hafta on gün sonra görürsün bence :)
inşallah güzel haberlerle gelirsin :)

Canım makyajsız dışarıya çıkmayan ben şimdi 0 makyajla geziyorum ,2 kaybım var o yüzden çok pimpirikliyim 12.haftadan sonra kullanmaya devam edeceğim ,oje bile sürmüyorum,cilt bakım ürünlerimi kullanmıyorum sadece yüzümü yıkayıp çıkıyorum sebebine gelirsek ilk 3 ay bebeğin bütün organları gelişiyor bu yüzdenbelki yanlış düşünüyorum yada yapıyorum bilmiyorum

Ben bu hafta prolutonu yaptırmadım. Gayet iyiyim. Crinone u da gunde 1 taneye dusurdum. Hatta bhcg baya yukseldi sanirim kusmalar falan basladi.

Canım kendi kafana göremi azalttın jeli ,iğneyi de bıraktın ? Ben cesaret edemem cidden:)
Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.

Dedim ya pimpirikliyim o kapılardanda geçmiyorum hamileyim diyorum .

Valla ilk hamileliğimde de doktor zararlı değil demişti ama ben hiç geçmedim. Şimdi de geçmiyorum. Kendimce tedbir. Oysa heryer wireless dolu en büyük tehlike o

Günaydın annişler iyi haftalar hepinize

Size ne Zamandır yazıcam unutuyorum. Hamilelik takibinizi bu telefonlardaki uygulamalardan falan yapıyor musunuz? Benim kullandığım bir kaç uygulama var sizlerle de paylaşayım.
1- opr dr Banu çiftçi'yle 40 haftada gebelik ( özellikle bunu takip ediyorum Banu hoca videolarında 40 hafta boyunca bebekte ne gibi değişiklikler oluyor ultrason görüntüleriyle anlatıyor çok şey öğrendim bu programdan)

2- hamilelik Rehberi diye bi program

3- hamilelik ( programın adı bu kırmızı bir Amblemi var kadın resmi çizilmiş amblemde)

. Tüp bebek drları bebek rahme koyulma aşamasında hiçbir makyaj malzemesi ne parfüm hiç bir şey istemiyorlar zararlı yani malesef abartı değil yani

Günaydın kızlar mide bulantım başladı bu sabah sizde nasıl gidiyor durumlar

Ac kalınca daha çok cekiyorum o yüzden sen ac kalmamaya bak az da olsa ye sık ye yoğurt olsun öğünün gene ye.... ayva dondurma naneli sakız ii geldi bnm mide bulantıma... Yönetmeye çalışıyorum artık bn bulantıyı ilerleyen zamanlarda sende yaparsın

Aldigimiz her ilacin faydasi 1 tane yan etkisi 55 tane. Proluton ciddi karaciger hasari yapiyor. Simdi kontrolum var. Drla da konuşacağım. Test sonuclarimi gostericem. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Keyifle mutlulukla geçirelim bu donemi kaygi yerine.

. Tüp bebek drları bebek rahme koyulma aşamasında hiçbir makyaj malzemesi ne parfüm hiç bir şey istemiyorlar zararlı yani malesef abartı değil yani
Ama bunun sebebi embryonun kimyasal kokusundan kotu etkilenmesi imis. Ben de transfer gunu yikanmadim bile. Sadece su ile temizlendim.

Ben geçmiyorm eşimn emniyet kartı var zaten o geçmiyor bnde yanında sıyrılıyorum sorarlarsa derim zarar xray ısınları var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…