2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Ben bankada çalışıyorum 1 arkadaş panik atak biride psikolojim bozuldu diyerek sürekli rapor aldılar ve tazminatlı isten cikarildilar. Meslege gore degisiyor olabilir

Süper fikir. Bir de o noktaları kopartmaya çalışıyor bazen ağzına filan götürüyor. Kopar mı silikonla yapsak?
Ay bızımkı de koparmaya calısıyor onları. Sılıkonu bız yapsak corap yanmaz mı acaba sıcak sılıkon yakabılır

Bizde izlemeden dinletiyoruz :) annem arada patates adam izletiyordu onun sayesinde kulak burun göz vs öğrendi :)

Ev patiği Nasil bu arada?

Ağlayarak uyanıyor genelde. Sabah 5 te anne anne diyerek aglamadan sanki uykusunu almış gibi Uyandi

Cok gecmis olsun canım

Gozunuz aydın canım :)bizimki coraolarini seviyor kalkar kalkmaz hemen aliyor eline giydir diye.yada kendi giymek istiyor.o yuzden hic problem olmadi.yalın ayakta kışin olmaz ki ya.

Canım patik benim de aklıma geldi ama kaymaz mı? Kayıp düşer diye vazgeçmiştim anneme ördürmekten.
Bizimde ananemiz ormus bi kac tane.gecen giydireyim dedim yavrumun bacaklari ayrilcak.buz ustunde kayar gibi kayiyo valla :)

domestic canım çok geçmis olsun ben genelde kusburnu cayi demleyip icine zencefil karanfil bal ve karabiber katip iciyorum.cok rahatlatiyor bogazlari.
Sagol canım herseyı denıyorum valla bogazım çalı gıbı burnum tıkalı gözlerim yasarmaktan aglamısım gibi şiş ınsallah bır an once gecer

Kızlar oyun çadırı olayına nasıl bakıyorsunuz? Benimki arkadaşta gördü hoşuna gitti gibi geldi bana. Kullanan var mı? Naylon çadır mı yoksa şu tahta çubuklardan olanlar mı daha iyi olur? Evim küçük ama düzenleyeceğim bir şekilde.

pazardan almış annem altı kaydurmaz havlu çorap. mağazalsrda bulamamıştm

Ben bundan aldım canım. Eni bir metre. Aynı gelinliğin tarlatanı gibi döndürülüp katlanıyor. Katlanınca 50cm eninde bir çember oluyor, eni 5cm ancak vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…