2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aşırı ateş var ama kusma yok ağız içinde yara da yok. O akşam çok kötüydü ama dün ve bugün iyiydi çok şükür. Antibiyotik devam ediyoruz bir de ventolin. Bir de bizim şöyle bir sıkıntımız var en ufak bir nezlede sağ kuşakta sıvı birikiyor doktor dediği böyle giderse tüp takılır KBB takibinde olun. Kızımın bünyesi çok zayıf sen bağışıklık artırmak içim birşey yapıyor musun? Bu arada sana da çok geçmiş olsun kendi derdimden seni umuttum

Ben bankada çalışıyorum 1 arkadaş panik atak biride psikolojim bozuldu diyerek sürekli rapor aldılar ve tazminatlı isten cikarildilar. Meslege gore degisiyor olabilir
Ben psikiyatrdan lohusa depresyonu diye rapor aldılar ve öyle tazminat alıp çıktılar diye anladım ya da öyle düşündüm malım bu ara tel düşüncemiz çocuklar ve izim konuları olunca :)
Onlar demekki ağır iş şartları yüzünden psikolojimiz bozuldu dediler kendilerine haklı neden oluşturdular. Ancak biliyorsun o raporlar ve işten ayrılma sebebi ssk kayıtlarına işleniyor bu nedenle başka bir işe girmeleri çok zor olur gibime geliyor. Herhalde yeni işe alacak yer SSK geçmişin inceler

Eki Görüntüle 2211468 Ben bundan aldım canım. Eni bir metre. Aynı gelinliğin tarlatanı gibi döndürülüp katlanıyor. Katlanınca 50cm eninde bir çember oluyor, eni 5cm ancak vardır.
Bize de doğum günü hediyesi geldi market çadırı olandan ilk başta çok güzel oynadılar ama şimdi yüzüne suratına bakan yok. Ama bu katlanabilir olduğu için benimkine göre daha acantajlı zira benimki evde yer olmadığı için salonda baş köşede duruyor :)

Helalllll süper fikir

Sağol canim :) çorapları geliştiriyor yada yerlerde sürünerken uzatıyor uçlarını o zaman kaydirmaz taban ayağına denk gelmiyor. Bilemedim ki sürekli duzelticez artik. Panduf filan giyen varmı acaba diye sormuştum

Bilmiyorum ki canım:) biriyle görüşmüyorum diğerininse maddi durumu iyi pek çalışacak gibi durmuyor :) çoluk yok cocuk yok kafasına gire takılıyor

İnşaallah ilerlemeden geçer canım çok teşekkür ederim. Bağışıklık olayı bünye meselesi bence dışarıdan verdiğimiz takviye ise biraz fark oluşturuyor o kadar. Benim dikkat ettiklerim şöyle, çorbalarını makarnalarını pilavlarını filan hep tavuk veya ilikli kemik suyu ile yaparım. Büyük kızım yoğurt yiyor hergün yediririm. Her gün ellerine havuç veririm kemirsinler diye(a vitamini için) soğan ve sarımsağı sokabileceğim herşeyin içine sokarım (tarhana yayla çorbası filan :)) ufaklık kaşığa ağzını açmıyor malum ama soğana bayılıyor ona sumaklı limonlu soğan salatası yapıyorum soğanları tuz ile ovarak ondan yediriyorum. Aklıma gelenler böyle canım.

Panduf yürüyüşleri çok düzgün olmadığı için pratik olmuyor canım ben büyük kızıma bu yıl fotodaki gibi bir ürün aldım çok iyi kullanıyor.

Eklentiler

• images (3).webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 48
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…