2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bizede hediye geldi canım naylon olanlardan.basta actim icine de kucuk toplardan attim oynadi vs derken yuzune bakmadi bi daha.bende kaldirdim ev zaten kucuk diye 3+1 eve cikinca acariz artik :))

Canım yanlış anladın:)) kızım yanımda uyurken wc'ye gitmem gerekiyordu
"sanırsam altıma yapacam" birebir yazdım tekrar oku :) saçmalıyorum iste bazen:)) yine de düşmeme izin vermediğin için sağol:))
Kız allah seni:) ben de diyorum bizimki ya çöküşte ya da bir şarkı mırıldanıyor yine:) Kırk yıl düşünsem aklıma gelmezdi:) yesoka90 da gel etme eyleme demeye gelmiş:)

Canım yanlış anladın:)) kızım yanımda uyurken wc'ye gitmem gerekiyordu
"sanırsam altıma yapacam" birebir yazdım tekrar oku :) saçmalıyorum iste bazen:)) yine de düşmeme izin vermediğin için sağol:))
Hahahha aynen yanlış anladım :))) dibe çöküyorum diye anladım :) Allah iyiliğini versin yaa :) tabi o da ihtiyaç misal şimdi o ihtiyacı gördüm diye ufaklık mızıldanıyor pişpişliyorum :)

Ben de geçen yıl değiştirdim bekarlıktan kalma ufak birşey vardı. Philips marathon aldım. Daha üst segmentte dysonu övüyorlar param yetmedi:) Bence alerji astım gibi hastalıklar yoksa çok çok para vermeye gerek yok. Bosch ve Beko kullanan arkadaşlarım var onlar da memnun o yüzden daha çok dikey süpürge mi toz torbalı mı torbasız mı onlara karar ver ortalama birşey alabilirsin.

Günaydın. Philips marathon toz torbasız süpürge kullanıyorum canım çok memnunum.

Sağolun. Toz torbasızlar kullanışlı oluyor yani dimi, temizliği falan.

Sağolun. Toz torbasızlar kullanışlı oluyor yani dimi, temizliği falan.
O zamanlar araştırmıştım. Toz torbalıların performansı daha iyi ancak kullanışlı değil. Miele nin modellerine bakmıştım toz torba parası da oluyor. Sanırım bir de elektrolux. Torbasızların kapağı açıldığında etrafa toz dağıtması mevzusu var ama o da balkonda yapılırsa çok sorun değil. Ben olsam yine toz torbasız alırdım.
Desibeline bak canım. Beğendiğin modellerim ses düzeylerini karşılaştır.
Sanırım sessizlik de arıyorsan en sessizi rowenta.

Evet sesi de önemli. Peki Philips dışarıya toz veriyor mu süpürürken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…