2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Evet sesi de önemli. Peki Philips dışarıya toz veriyor mu süpürürken?
Bende electrolux anti alerjik scanimal kullanıyorum toz torbasız hazneli memnunum. Seçenek çok bu segmentte cuytherockun dediği gibi miele electrolux ve Philips iyi üstünde dyson var, dyson gerçekten mükemmel ama paraya kıymadım çünkü evde kedi vs yok.

kv yeni almış. philips marathon modelini bilmiyorum ama güzel çekiyodu bnmki bosch pek memnun diilim
teşekkür ederim

Kızlar bebeklikte pişik kremi olarak mustela kullandım çok da sık sürmüştüm. Sonra deşiğini aldım Bugun pişik olmuş sürdüm çok ağladı yakıyor mu pişik kremleri ya çok üzüldüm.

Miele baktım da baya pahalı. Torbalilar daha uygundur belki tekrar bakayım sağol canım

Süper fikir. Bir de o noktaları kopartmaya çalışıyor bazen ağzına filan götürüyor. Kopar mı silikonla yapsak?

Ay bızımkı de koparmaya calısıyor onları. Sılıkonu bız yapsak corap yanmaz mı acaba sıcak sılıkon yakabılır

kopmuyor ben denedim. cok sicakken degilde hafif mum kivaminda damlatiyorum. artik bir suru alternatif var tabi bem evdekileri degerlendirmek icin boyle yaptim.

Arkadaşlar bugün bakıcı ablayla ilk günümüzdü. Güzel ama yorucu bir gün oldu. Kızımla çok iyi anlaştı tecrübeli 50 yaşlarında bir kadın çok ilgilendi, oyunlar oynadı tahminimden çabuk alıştı kızım. Ancak hiç uyumadı, öğlen tam uyumuşken burnu tıkandı ona uyandı yarım saatte sonra akşama kadar uyumadı. En son saat 4 gibiydi emzirdim emzirdim artık her şeyi denedim yok uyumadı pes ettim bakıcı denedi 10 dakikada ana kucağında hafifçe sallayarak uyuttu kızımı. Öylece uyudu 1 saate yakın. Acaba benimle uyumaktan sıkıldı değişiklik mi arıyor arada diye düşünmeye başladım

Gözün aydın hayırlı olsun canım. Güzel bir gün olmuş sevmişler birbirlerini. Bizle laçkalaşıyor bazen ilişkileri:)) Değişik gelmiştir önce oyun istemiştir ondan uyumamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…