2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Gözün aydın hayırlı olsun canım. Güzel bir gün olmuş sevmişler birbirlerini. Bizle laçkalaşıyor bazen ilişkileri:)) Değişik gelmiştir önce oyun istemiştir ondan uyumamıştır.
Teşekkürler canım ondandır umarım :) abla 22 yıldır çocuk bakan birisi ve hep yatağında uyutuyormuş bebekleri. Bugün de yatağında oyunlar oynattı kızıma oraya alışmasını ve sevmesini sağlamaya çalışıyor. Uyuturken de sakin bir ses tonuyla şşşş diyor ve elini okşuyor kızımın. Genelde işe yarar akşamları emzirmeyi bitirdikten sonra okşayarak şşş diyerek uyutmaya çalış dedi ama sakin durmuyor ki sıpa memeee diye tutturup diğer eliyle de öbürünü mıncırıken amuda kalkıyor dediklerini uygulamak ne mümkün

Canım ilk günün güzel geçmesine çok sevindim inşaallah süreç hep pozitif ilerler :))

Emen bebek annesi varken ve emmek istiyorken kesinlikle o yöntemi kabul etmiyor malum bizim kızlar aynı fabrika benim ufaklığı da pişpişlemeye kalksam bir çığlık bir tokat mahalleyi inletiyor :)

Ben bdv ye hiç yazmadım bir iki okudum baktım sinir sistemim negatif etkileniyor artık okumuyorum :)
Hoşgeldin tekrar canım.
Bazen ben de ciddi ciddi sinir oluyorum bazen de küçük tavsiyelerde bulunuyorum. Banlanma sebebim konu sahibinin fake oldugunu düşünmem. Bunu yazmak kurallara aykırıymış:) Hosbulduk canım :)

Kızlar kaymayı engellemek için çorapların altına silikon tabancasıyla çizgiler çizildiğini görmüştüm internette. Henüz kendim denemedim ama yüksek ısıda yıkanmayacak çoraplara yapmak lazım. Bir de fazla silikon sıkılırsa çocuğu rahatsız eder herhalde. İnce ince sıkılarak yapılabilir aslında

Kızlar bebeklikte pişik kremi olarak mustela kullandım çok da sık sürmüştüm. Sonra deşiğini aldım Bugun pişik olmuş sürdüm çok ağladı yakıyor mu pişik kremleri ya çok üzüldüm.

Ben mustela sudocream desitin hepsini denedim bepantholda karar kıldım. En iyisi bence o yağlı bir yapısı var sürmesi kolay hic pisikde yapmadı masallah

Anneye naz yapıyorlar iste :) arkadaşım oğlumu kreşe verdi evde binbir zorlukla uyuttugum oğlum kreşte uyku saati denince herkes gibi yatağa yatıyor ve kitap okunurken uyuyormuş diyor:)

Başarırsan sırrını bana da anlat :)))

Kızlar tüm hafta sonu ağlayarak geçti yine yetişemiyorum bir çocuğa ya. Kafam hiç rahatlamıyor. Uykusu, yemeği, gezmesi, giyinmesi, yıkanması hiç bitmiyor. Şöyle rahatça oturup dinlendiğim bir an bile yok. Hiçbirine bırakamıyorum. Sanki bana ihtiyacı olacak gibi geliyor. İşin kötüsü benim yanımdaylen biraz oynuyor, sonra hep mızmız. Ama başkasını görünce gülüyor, oynuyor, hiç ağlamıyor. Lohusa depresyonu da bir yaşına kadar sürer diyorlardı. 14 ay oldu geçmiyor benimki. Eski hayatımı çok özledim

sulular pis kalınca çok kokuyo her seferinde döküp temizlemek gerekio seninkide öylemi
Ben onunla haftada bir suouruyorum temixleyip kaldiriyorum.hic sulu birakmadim.kucuk bi tane daha var gunluk suourgemi onunla yapiyorum

Benimki ayakta sallanıyor ben yokken
Benimki hiiccc sevmiyor sallanmayi bakalim napicaz

Masallah canım ne guzel olmus cok sevindim adina.bizimde ilk gunumuzdu bakicimizla gayet guzeldi bizimde

Benimki de sevmezdi ama ben olmayınca öyle uyuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…