oyle topak topak olmuyoki kucuk bir nokta koyuyorum mum kivamindayken yapinca corap yanmiyor. tabanca cok isitiyor olabilir yakabilir corabi belkiKızlar kaymayı engellemek için çorapların altına silikon tabancasıyla çizgiler çizildiğini görmüştüm internette. Henüz kendim denemedim ama yüksek ısıda yıkanmayacak çoraplara yapmak lazım. Bir de fazla silikon sıkılırsa çocuğu rahatsız eder herhalde. İnce ince sıkılarak yapılabilir aslında
bende cikamadim valla. cikilmiyo oyle hemen. tam cikacam biri ayagimdan cekip. nere gidiyon der gibi sokuyo tekrar depresyona.. bugun annemlede kavga ettik. ben oflayip pofladikca ustune alinmis. ona of pof yapmisim. sana yapmiyorum ama tut ki sana yaptim. birbirimize oflayip poflamicazda kime oflayip poflayacaz dedim. ona oflayamazmisim. ne cok of pof yazdim bak pooofffdddddddndjdhsgsjshshsbshhwjKızlar tüm hafta sonu ağlayarak geçti yineyetişemiyorum bir çocuğa ya. Kafam hiç rahatlamıyor. Uykusu, yemeği, gezmesi, giyinmesi, yıkanması hiç bitmiyor. Şöyle rahatça oturup dinlendiğim bir an bile yok. Hiçbirine bırakamıyorum. Sanki bana ihtiyacı olacak gibi geliyor. İşin kötüsü benim yanımdaylen biraz oynuyor, sonra hep mızmız. Ama başkasını görünce gülüyor, oynuyor, hiç ağlamıyor. Lohusa depresyonu da bir yaşına kadar sürer diyorlardı. 14 ay oldu geçmiyor benimki. Eski hayatımı çok özledim
Çok sevindim canım inşallah hep böyle devam eder hayırlı olsun kuzucuklarımızaBen onunla haftada bir suouruyorum temixleyip kaldiriyorum.hic sulu birakmadim.kucuk bi tane daha var gunluk suourgemi onunla yapiyorum
Benimki hiiccc sevmiyor sallanmayi bakalim napicaz
Masallah canım ne guzel olmus cok sevindim adina.bizimde ilk gunumuzdu bakicimizla gayet guzeldi bizimde
Yok ya ne mümkün 2 saat uğraştım ancak daldı memede o da..:-/Başarırsan sırrını bana da anlat :)))
Aynen öyle canım nazları bize. Sürü psikolojisi mi acabaAnneye naz yapıyorlar iste :) arkadaşım oğlumu kreşe verdi evde binbir zorlukla uyuttugum oğlum kreşte uyku saati denince herkes gibi yatağa yatıyor ve kitap okunurken uyuyormuş diyor:)
Aynen öyle canım denedim ama cıkss ceza olarak güzel güzel ısırdı emerken ağzımın payını aldım :)Emen bebek annesi varken ve emmek istiyorken kesinlikle o yöntemi kabul etmiyor malum bizim kızlar aynı fabrika benim ufaklığı da pişpişlemeye kalksam bir çığlık bir tokat mahalleyi inletiyor :)
Yok ya ne mümkün 2 saat uğraştım ancak daldı memede o da..:-/
Kuzum herkes aynı. Seninki başkasını görüyor en azından bizim kimsemiz yok o yüzden dışarıya çıkartıyorum hem gelişimi için hem de biraz rahatlamak için. Sen işe başlamıştın galiba. İş çıkışı bir kahve iç arkadaşlarınla, alışverişe git o bile rahatlatır. Yoksa hep aynı tempo hepimizin:/Kızlar tüm hafta sonu ağlayarak geçti yineyetişemiyorum bir çocuğa ya. Kafam hiç rahatlamıyor. Uykusu, yemeği, gezmesi, giyinmesi, yıkanması hiç bitmiyor. Şöyle rahatça oturup dinlendiğim bir an bile yok. Hiçbirine bırakamıyorum. Sanki bana ihtiyacı olacak gibi geliyor. İşin kötüsü benim yanımdaylen biraz oynuyor, sonra hep mızmız. Ama başkasını görünce gülüyor, oynuyor, hiç ağlamıyor. Lohusa depresyonu da bir yaşına kadar sürer diyorlardı. 14 ay oldu geçmiyor benimki. Eski hayatımı çok özledim
Vay arsızı vay ! Napmis etmis girmis iceri. Saka bi yana gecmis olsun canım.bugun benimkide aglayarak uyaniyo hep.bizimde disler zorluyobugun kapi caldi actim baktim hastalik yok biz almiyoz dedim kapattim suratina salona gectim bi baktim pencereden girmis kizin yanina oturmus. 38.5 ates aksirik tiksirik viyk viyklar yerini ciyak ciyak aglamalara birakti. calpol vermeyecektim ama agrisi var gibi geldi bana. atesten pek korkmuyorumda agri sizi uyutmuyor bebeleri..
Ne ozru canım benim.burada bunun icin varız..valla ben artik tikadim kulaklari he he diyorum.cok sinir bozucu olursa agzinin payini verip susturuyorum.yoksa bunlar bitmez anacımBu bir iç dökme mesajıdır. Kızlar ben mi abartıyorum, yoksa duygusal mı davranıyorum yoksa haklı mıyım. Ya ben herkesin bana karışmasından çok yoruldum. Çocukmuşum gibi çocuğun üstünü örttün mü, suyunu içirdin mi, yatırdın mı, yok öyle yapma böyle yap denilmesinden bunaldım. Ya kaç yaşına gelmişim. O çocuğun anası benim!!! Ben artık anneyim ya en çok ben düşünmez miyim zaten. Emzirirken de böyle diye diye sütten kesildik. Ayy doymuyor çocuk ayyy süt az geliyor diye diye. Nerden biliyosunuz saydınız mı kaç cc emdiğini demiş o zaman da çok ağlamıştım. Şimdi de başka başka şeyler. Çok sıkıldım çok! Başınızı ağrıttım, özür dilerim...
Haftasonu dışardaydık benimki badi gömlek inçe kazak ve üstünde kapişonlu bir ceketle takılıyordu. Hava 16derece. Aman allahım herkes yedi beni hasta olacakmış nasıl giydirmezmişim. Giymiyor ki elinden gelse badiyle gezer. Verdim ellerine atkı bere giydirebiliyorsanjz giydirin dedim tabi mümkün olmadı. Dedim zaten benimki koşuyor çayır çimen kordonda. Terler şimdi hasta olur hiç gerek yok. İki yaşında bebeleri giydirmişler kat kat çocuk robot gibi çocuklar koşmuyor kıpırdamadan bebek arabasında duruyor. Biz eğlendik onlar soğuk yandınız hasta olacaksınız diyip durdu. Sonuç üç bebe de hasta... Boşver sen bir kere söylemeyle kalsalar amenna bir daha derlerse ben benimki öyle diyip geçiyorum.Bu bir iç dökme mesajıdır. Kızlar ben mi abartıyorum, yoksa duygusal mı davranıyorum yoksa haklı mıyım. Ya ben herkesin bana karışmasından çok yoruldum. Çocukmuşum gibi çocuğun üstünü örttün mü, suyunu içirdin mi, yatırdın mı, yok öyle yapma böyle yap denilmesinden bunaldım. Ya kaç yaşına gelmişim. O çocuğun anası benim!!! Ben artık anneyim ya en çok ben düşünmez miyim zaten. Emzirirken de böyle diye diye sütten kesildik. Ayy doymuyor çocuk ayyy süt az geliyor diye diye. Nerden biliyosunuz saydınız mı kaç cc emdiğini demiş o zaman da çok ağlamıştım. Şimdi de başka başka şeyler. Çok sıkıldım çok! Başınızı ağrıttım, özür dilerim...
Canım sen bu şartlarda 2. yi nasıl düşünüyorsun ? yanlış anlama gerçekten merak ettim. Farketmişsindir belki, ben de senin gibiyim psikolojik olarak.Kızlar tüm hafta sonu ağlayarak geçti yineyetişemiyorum bir çocuğa ya. Kafam hiç rahatlamıyor. Uykusu, yemeği, gezmesi, giyinmesi, yıkanması hiç bitmiyor. Şöyle rahatça oturup dinlendiğim bir an bile yok. Hiçbirine bırakamıyorum. Sanki bana ihtiyacı olacak gibi geliyor. İşin kötüsü benim yanımdaylen biraz oynuyor, sonra hep mızmız. Ama başkasını görünce gülüyor, oynuyor, hiç ağlamıyor. Lohusa depresyonu da bir yaşına kadar sürer diyorlardı. 14 ay oldu geçmiyor benimki. Eski hayatımı çok özledim
Ben de bugün annemi arayıp bir güzel hönkürdüm. Kadın beni bugün hiç arayıp sormadı onu da bıktırdım:))oyle topak topak olmuyoki kucuk bir nokta koyuyorum mum kivamindayken yapinca corap yanmiyor. tabanca cok isitiyor olabilir yakabilir corabi belki
bende cikamadim valla. cikilmiyo oyle hemen. tam cikacam biri ayagimdan cekip. nere gidiyon der gibi sokuyo tekrar depresyona.. bugun annemlede kavga ettik. ben oflayip pofladikca ustune alinmis. ona of pof yapmisim. sana yapmiyorum ama tut ki sana yaptim. birbirimize oflayip poflamicazda kime oflayip poflayacaz dedim. ona oflayamazmisim. ne cok of pof yazdim bak pooofffdddddddndjdhsgsjshshsbshhwj
Gecmis olsun canımbugun kapi caldi actim baktim hastalik yok biz almiyoz dedim kapattim suratina salona gectim bi baktim pencereden girmis kizin yanina oturmus. 38.5 ates aksirik tiksirik viyk viyklar yerini ciyak ciyak aglamalara birakti. calpol vermeyecektim ama agrisi var gibi geldi bana. atesten pek korkmuyorumda agri sizi uyutmuyor bebeleri..
Al benden de o kadar. Ver ağızlarının payını. Bebek kaç aylık olmuş hala emziriyor musun diye soranlar var. Mama deyince hangi markaymışBu bir iç dökme mesajıdır. Kızlar ben mi abartıyorum, yoksa duygusal mı davranıyorum yoksa haklı mıyım. Ya ben herkesin bana karışmasından çok yoruldum. Çocukmuşum gibi çocuğun üstünü örttün mü, suyunu içirdin mi, yatırdın mı, yok öyle yapma böyle yap denilmesinden bunaldım. Ya kaç yaşına gelmişim. O çocuğun anası benim!!! Ben artık anneyim ya en çok ben düşünmez miyim zaten. Emzirirken de böyle diye diye sütten kesildik. Ayy doymuyor çocuk ayyy süt az geliyor diye diye. Nerden biliyosunuz saydınız mı kaç cc emdiğini demiş o zaman da çok ağlamıştım. Şimdi de başka başka şeyler. Çok sıkıldım çok! Başınızı ağrıttım, özür dilerim...
Canım çok sevindim senin için :) ben bi rahatladım senin rahatladigini hissedince:)Arkadaşlar bugün bakıcı ablayla ilk günümüzdü. Güzel ama yorucu bir gün oldu. Kızımla çok iyi anlaştı tecrübeli 50 yaşlarında bir kadın çok ilgilendi, oyunlar oynadı tahminimden çabuk alıştı kızım. Ancak hiç uyumadı, öğlen tam uyumuşken burnu tıkandı ona uyandı yarım saatte sonra akşama kadar uyumadı. En son saat 4 gibiydi emzirdim emzirdim artık her şeyi denedim yok uyumadı pes ettim bakıcı denedi 10 dakikada ana kucağında hafifçe sallayarak uyuttu kızımı. Öylece uyudu 1 saate yakın. Acaba benimle uyumaktan sıkıldı değişiklik mi arıyor arada diye düşünmeye başladım
Benim de eltim şu an ikinciye 4 aylık hamile. Kızı 17 aylık. Ama kız pamuk. Ailesi bakıyor bebeğe desteği de var. Ben ikinciyi planlamayı 3-3.5 yaş kreş çağı gelmeden düşünemiyorum. Evet yaşım 34 falan olacak olur mu olmaz mı belli değil ama çocuk-doktora-taşınma derken mümkünatı yok. Olmazsa da allah aratmadı oğluşum var:)Canım sen bu şartlarda 2. yi nasıl düşünüyorsun ? yanlış anlama gerçekten merak ettim. Farketmişsindir belki, ben de senin gibiyim psikolojik olarak.
Kreş çağında 34 olacaksan ne ala. Ben 34 yaşındayım şu an.Benim de eltim şu an ikinciye 4 aylık hamile. Kızı 17 aylık. Ama kız pamuk. Ailesi bakıyor bebeğe desteği de var. Ben ikinciyi planlamayı 3-3.5 yaş kreş çağı gelmeden düşünemiyorum. Evet yaşım 34 falan olacak olur mu olmaz mı belli değil ama çocuk-doktora-taşınma derken mümkünatı yok. Olmazsa da allah aratmadı oğluşum var:)
Canım ben bir şey dendimi cevap olarak fix "Ben böyle uygun gördüm diyorum" kısa bir sessizlikten sonra konu değişiyorBu bir iç dökme mesajıdır. Kızlar ben mi abartıyorum, yoksa duygusal mı davranıyorum yoksa haklı mıyım. Ya ben herkesin bana karışmasından çok yoruldum. Çocukmuşum gibi çocuğun üstünü örttün mü, suyunu içirdin mi, yatırdın mı, yok öyle yapma böyle yap denilmesinden bunaldım. Ya kaç yaşına gelmişim. O çocuğun anası benim!!! Ben artık anneyim ya en çok ben düşünmez miyim zaten. Emzirirken de böyle diye diye sütten kesildik. Ayy doymuyor çocuk ayyy süt az geliyor diye diye. Nerden biliyosunuz saydınız mı kaç cc emdiğini demiş o zaman da çok ağlamıştım. Şimdi de başka başka şeyler. Çok sıkıldım çok! Başınızı ağrıttım, özür dilerim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?