2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
oyle topak topak olmuyoki kucuk bir nokta koyuyorum mum kivamindayken yapinca corap yanmiyor. tabanca cok isitiyor olabilir yakabilir corabi belki
bende cikamadim valla. cikilmiyo oyle hemen. tam cikacam biri ayagimdan cekip. nere gidiyon der gibi sokuyo tekrar depresyona.. bugun annemlede kavga ettik. ben oflayip pofladikca ustune alinmis. ona of pof yapmisim. sana yapmiyorum ama tut ki sana yaptim. birbirimize oflayip poflamicazda kime oflayip poflayacaz dedim. ona oflayamazmisim. ne cok of pof yazdim bak pooofffdddddddndjdhsgsjshshsbshhwj

bugun kapi caldi actim baktim hastalik yok biz almiyoz dedim kapattim suratina salona gectim bi baktim pencereden girmis kizin yanina oturmus. 38.5 ates aksirik tiksirik viyk viyklar yerini ciyak ciyak aglamalara birakti. calpol vermeyecektim ama agrisi var gibi geldi bana. atesten pek korkmuyorumda agri sizi uyutmuyor bebeleri..

Çok sevindim canım inşallah hep böyle devam eder hayırlı olsun kuzucuklarımıza

Emen bebek annesi varken ve emmek istiyorken kesinlikle o yöntemi kabul etmiyor malum bizim kızlar aynı fabrika benim ufaklığı da pişpişlemeye kalksam bir çığlık bir tokat mahalleyi inletiyor :)
Aynen öyle canım denedim ama cıkss ceza olarak güzel güzel ısırdı emerken ağzımın payını aldım :)

Bu bir iç dökme mesajıdır. Kızlar ben mi abartıyorum, yoksa duygusal mı davranıyorum yoksa haklı mıyım. Ya ben herkesin bana karışmasından çok yoruldum. Çocukmuşum gibi çocuğun üstünü örttün mü, suyunu içirdin mi, yatırdın mı, yok öyle yapma böyle yap denilmesinden bunaldım. Ya kaç yaşına gelmişim. O çocuğun anası benim!!! Ben artık anneyim ya en çok ben düşünmez miyim zaten. Emzirirken de böyle diye diye sütten kesildik. Ayy doymuyor çocuk ayyy süt az geliyor diye diye. Nerden biliyosunuz saydınız mı kaç cc emdiğini demiş o zaman da çok ağlamıştım. Şimdi de başka başka şeyler. Çok sıkıldım çok! Başınızı ağrıttım, özür dilerim...

Kuzum herkes aynı. Seninki başkasını görüyor en azından bizim kimsemiz yok o yüzden dışarıya çıkartıyorum hem gelişimi için hem de biraz rahatlamak için. Sen işe başlamıştın galiba. İş çıkışı bir kahve iç arkadaşlarınla, alışverişe git o bile rahatlatır. Yoksa hep aynı tempo hepimizin:/

Vay arsızı vay ! Napmis etmis girmis iceri. Saka bi yana gecmis olsun canım.bugun benimkide aglayarak uyaniyo hep.bizimde disler zorluyo

Ne ozru canım benim.burada bunun icin varız..valla ben artik tikadim kulaklari he he diyorum.cok sinir bozucu olursa agzinin payini verip susturuyorum.yoksa bunlar bitmez anacım

Haftasonu dışardaydık benimki badi gömlek inçe kazak ve üstünde kapişonlu bir ceketle takılıyordu. Hava 16derece. Aman allahım herkes yedi beni hasta olacakmış nasıl giydirmezmişim. Giymiyor ki elinden gelse badiyle gezer. Verdim ellerine atkı bere giydirebiliyorsanjz giydirin dedim tabi mümkün olmadı. Dedim zaten benimki koşuyor çayır çimen kordonda. Terler şimdi hasta olur hiç gerek yok. İki yaşında bebeleri giydirmişler kat kat çocuk robot gibi çocuklar koşmuyor kıpırdamadan bebek arabasında duruyor. Biz eğlendik onlar soğuk yandınız hasta olacaksınız diyip durdu. Sonuç üç bebe de hasta... Boşver sen bir kere söylemeyle kalsalar amenna bir daha derlerse ben benimki öyle diyip geçiyorum.

Canım sen bu şartlarda 2. yi nasıl düşünüyorsun ? yanlış anlama gerçekten merak ettim. Farketmişsindir belki, ben de senin gibiyim psikolojik olarak.

Ben de bugün annemi arayıp bir güzel hönkürdüm. Kadın beni bugün hiç arayıp sormadı onu da bıktırdım:))

Gecmis olsun canım

Al benden de o kadar. Ver ağızlarının payını. Bebek kaç aylık olmuş hala emziriyor musun diye soranlar var. Mama deyince hangi markaymış marka soranlar da nenemin yaşında, sanki bebekleri var da tavsiye alıyorlarmış gibi. Yok işte mamayı çok verme yemek yesin falan. "aaa niye emmiyor" hala top 10'da.

Canım çok sevindim senin için :) ben bi rahatladım senin rahatladigini hissedince:)

Canım sen bu şartlarda 2. yi nasıl düşünüyorsun ? yanlış anlama gerçekten merak ettim. Farketmişsindir belki, ben de senin gibiyim psikolojik olarak.
Benim de eltim şu an ikinciye 4 aylık hamile. Kızı 17 aylık. Ama kız pamuk. Ailesi bakıyor bebeğe desteği de var. Ben ikinciyi planlamayı 3-3.5 yaş kreş çağı gelmeden düşünemiyorum. Evet yaşım 34 falan olacak olur mu olmaz mı belli değil ama çocuk-doktora-taşınma derken mümkünatı yok. Olmazsa da allah aratmadı oğluşum var:)

Kreş çağında 34 olacaksan ne ala. Ben 34 yaşındayım şu an.
Bir yandan doktora yapıyor olman da takdire şayan:) Allah bağışlasın oğluşunu canım:) herşey nasip.

Canım ben bir şey dendimi cevap olarak fix "Ben böyle uygun gördüm diyorum" kısa bir sessizlikten sonra konu değişiyor

Kızlar buhar makinesi almam lazım. Gecen yıl weevell almıstık iade etmek zorunda kaldık cunku calısınca buhardan goz gozu gormuyordu ev rutubet kokuyordu iki kere denedim bozuk oldugunu dusunup iade ettım. Ama sart almak cunku ben bıle nefes alamıyorum hava cok kuru. Sız ne kullanıyorsunuz tavsiyeleriniz var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…