2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Canım sen bu şartlarda 2. yi nasıl düşünüyorsun ? yanlış anlama gerçekten merak ettim. Farketmişsindir belki, ben de senin gibiyim psikolojik olarak.

Dün bende bir arkadaşla görüştüm 2 çocuğu var biri 3 yaşında biri 13 aylık. 3yasinda olanla hic ilgilenemiyoruz doğru düzgün surekli çizgi film izleyerek büyüyor dedi hala konuşamıyor cocuk tuvalet eğitimi veremedik dedi düşündüm tamam o tek başına bakıyor zor tabi benim annem var yanimda diyelim ama o zamanda yeterli zamanı ayiramayacagim oğluma diye düşünüyorum. O yüzden 2. Cocuk fikri bana çok uzak su anda.

ne özrü hepimi burda dertleşiyoruz. kimseyi takma bu çocuğun annesi bnm sizden fazla düşünüyorum onu de geç

Çoklu alıntı yapabildim mi emin değilim ama hepinize teşekkür ederim kızlar... evet insan çok bunalıyor, diyeceğimi de diyorum yüzlerine ama işte içten içe de sinir krizi geçiriyor insan. Hele bunu evdeki koca da yapınca fıttırıyosun :) sizeyazınca da rahatladım. Teşekkür ederim

Benim eşimde çok yapıyor ustunu orttunmu aman dikkat et aman söyle yap böyle yap bende bir sinirleniyorum ben bu çocuğun annesiyim benden daha iyi kimse düşünemez bu çocuğu karışma bana rahatsız oluyorum diyorum taman ben öyle yapınca hee de geç diyor. 2 gun sonra yine başlıyor. Huydur cikmaz demişler:))))

Yapma ya yazık çocuğa. İzletmesinler çizgi film? İdeal yaş aralığı 4-5 galiba

Benim kocam da aynı. İyi niyetle karışıyor ama benim surat asılıyor tabi. Annem karışmaz bana onunla günüm çok güzel geçiyor. Tabi müdahale ediyor arada ama ona da söylenebiliyorum:) anneme bazen "beraber ikimiz eve çıksak ya" diyorum

Geçmiş olsun bizimde bacadan bir girdi çıkmıyor inşallah kısa zamanda şifa bulur

Estağfurullah canım.. Burası zaten bu amaçlı bir platform. Benim anlayamadığım hadi bebek yeni doğduğunda tecrübesizsin diye bu söylemler oldu diyelim, hala neden devam ediyor??
Garip geldi çok. Bence sen abartmıyorsun.

Bence 2. Bebek için 34 yaşın kesinlikle geç değil hatta günümüz şartlarında çok bile iyi :)

Kreş çağında 34 olacaksan ne ala. Ben 34 yaşındayım şu an.
Bir yandan doktora yapıyor olman da takdire şayan:) Allah bağışlasın oğluşunu canım:) herşey nasip.
40a kadar yolu var hatta bence 43-44e kadar(çok ciddiyim), erkenden çökmeye ne gerek var burada elif diye arkadaş vardı hatırlarsan ikinci bebeği büyük yaşlarda olmuştu ve çok pozitifti. Kendimizi sınırlamamak lazım.

Biz Weewell kullanıyoruz canım düşük ayarda olunca öyle bir sıkıntı olmadı gerçi burası zaten çok nemli oda içi nem %60ın altına pek düşmüyor çok nadir kullanıyorum.

Sırf büyük kızıma bunu yaşatmamak için bakıcı abla tuttum o ameliyat olup işten ayrılınca haftada üç gün oyun ablası geliyor. Ne kadar acı bir durum ilgilenememek kim bilir ne kadar üzülüyordur.. Çocuk belki kardeşi olmasa da konuşmayacaktı mesele o kısım değil ilgisiz kalması

Eşine laf sokmak yerine bu tutumun seni çok gerdiğini söylersen inşallah sonuç alırsın canım

Sınırlamak değil de, 2. çocukla yapamam ben. 20'li yaşların sabrıyla 30lu 40lı yaşlar bir olmuyor bence. yani en azından bende öyle. sözüm meclisten dışarı tabi.

Yardıma ve kendimize zaman ayırmaya ihtiyacımız var bence canım tek sorun bu. Kuzuların üstüne düştükçe sinirlerimiz yıpranıyor bu da onlara yansıyor gibime geliyor. Bir de hiç bir zaman bitmiyor dediğin gibi sürekli yemesi içmesi uyuması kakası vs vs.. geçen gün bir ara vakit oldu kızım babasıyla birlikteydi onda da buzluğa atmak için bir sürü köfte vs yaptım sonra eşim dedi ki sen kendine iş çıkarıyorsun hiç dinlenmiyorsun patlıyorsun sonra ve haklıydı sanırım.

+1 dün akşamdan beri hafif ateş burun akıntısı ve hapşırık var bende de kızımda da. Yine bir grip klasiği yaşıyoruz galiba :-/

Canım kim söylüyor bunları bilmiyorum ama kafana takma lütfen söylediğin gibi sen artık bir annesin ve en iyi sen bilirsin bebeğinin ihtiyaçlarını. Ayrıca naçizane fikrim yanında sana birşeyler hatırlatan, sizi düşünen birilerinin olması da bir avantaj çünkü kimsenin ilgilenmemesi ve yalnız hissetmek de ayrı bir depresyon nedeni olabiliyor. Artı taraflarını görmeye çalışırsan, işine gelen tavsiyeyi alır gelmeyeni kulak arkası edersen daha mutlu olursun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…