2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Anladım canım. Allah gonlune göre versin inşallah. Bu arada dışarda gezmene sevindim

Sen de haklısın. Ben de bırakıp kuaföre gidemiyorum. İşte garip bir psikoloji.
Ben bırakıp gitsem mutlu olmuyorum geçirdiğim vakitte, yaşasın özgürlük modunda olmuyorum keyif alamıyorum. Ruhum anne. Artık kabullendim bu durumu. O sebeple çıkıp hava alayım eskisi gibi yaşayayım kendime geleyim diye beklentiye girmiyorum çünkü öyle yapsam da kendime gelemem. Onun yerine böyle zamanlarda farklı birşeyler yapmaya rutinin dışına çıkmaya çalışıyorum mini şehir dışı gezileri filan gibi.

Kardeşi olup yine yalnız kalan var. İnşallah bir ömür boyu beraber çok mutlu olurlar kızların. Birbirlerine hep destek olurlar.
Benim eşim ikiz isterdi. Kızımız olduktan sonra 2.yi düşünmem dedi:)) daha sonra tekrar istemeye başladı. Heralde ilk önce zor, sonra iyi geldi.
İki küçük kızı evin içinde hayal ediyorum da gerçekten çok güzel ya allah korusun onları ve herkesin evladını :)

İnşallah öyle olur canım ya. tam bir aile oluruz daha pozitif düşünürüm umarım.

Amin canım inşaallah :) haklısın elbette temenni o yönde sadece.
Benimki de ikiz isterdi ikiz olmadı ama iki kucağı da doldu :) Allah inşaallah hayırlı evlatlar versin hepimize, en önemlisi o.

Evet erkekler biraz benziyor bu konuda genelde çok çocuk taraftarı oluyorlar da 5 azıcık fazla olmuş sanki :) Bu arada bizim bakıcı abla kendi ailesinden bahsetti de tam olarak 10 kardeşlermiş Ankara yenimahallede büyümüşler. Anneleri hala hayattaymış ve anlattığına göre bütün çocuklarını sevgiyle büyütmüş bize hiç el kaldırdığını, kötü bir söz söylediğini bile bilmem diyor o kadar sabırlı ve sevgi doluydu ki sağ olsun diyor. Ben şok tabi ) Bu arada kendisinin tek çocuğu var ve çocuğu bir gün anneannesine beni tek bırakmaya hakları yoktu gibi bir laf etmiş bana çok koydu dedi bugün.
Neyse hayırlısı diyelim bebeleri önce büyütelim biraz sonrası nasip kısmet

Kızlar yazdıklarınız beni etkiledi. Eşim 2 tane çocuğu olsun istiyor. 29 yaşındayım bi oğlum var. Zor büyütüyorum yalnızım. Eşim beni bugüne kadar hiç kırmadı. Onu kırmak hiç istemem ama ben 2. Bir çocuk hiç istemiyorum.. yazılanları okuyunca oğlum ilerde yalnız kalmaktan dem vurur mu diye düşündüm. Bunun kararı büyük ölçüde annede olmalı bence ama babamız da baya ilgili bir baba ve eş sırf onu kırmamak için yapsam mutsuz olmaz mıyım. Kendi kendime beyin fırtınınası yaptım ve çekiliyorum :)

Ne güzel yapmışsın daha çok yapmaya çalış bu aralar bunu. Ben de kızım biraz daha alışınca bakıcısına bir de kamera sistemini halledince ufak ufak çıkıp biraz rahatlamayı düşünüyorum.

Sen de haklısın. Ben de bırakıp kuaföre gidemiyorum. İşte garip bir psikoloji.
Aslında kime bıraktığımız da önemli galiba. Ben bir tek eşime gözüm arkada kalmadan bırakabiliyorum kızımı. Dolayısıyla da çok sınırlı zaman oluyor bırakıp çıkabilmem için. 13 aydır kızım olmadan 13 kere dışarı çıkmamışımdır. Kalabalık ortamlara girince kaygı bozukluğu yaşamaya başladım. Geçen gün avm ye gitmiştim resmen içerde kalabalıktan aşırı rahatsız olup çıktım. Evde bebekle kalmaktan yabanileştim galiba

bebiş biraz büyüyünce fikrin değişir belki bnde şuan hiç istemiyorum. ama ilerde oğlumun bi kardeşi olsun istşyorum Allah nasip eder inşallab

13 kere çıktıysan ii. bn iş haricinde o kdr bile çıkmamışımdr. diyorum anneme bırakayım ztn gündüz o bakıyo eşimşe biraz tek takılalım ii gelir bize. imkanı yok bırakıpta gidemiyoruz. yesokanın dediği gibi ruhum ana sanırım. iş dönüşü bi işimi halledixeksem yarım saat onda bile koşa koşa zor yetişiyorum eve.

Benim yalnız çıkışım bir kez kuaföre gittim, bir kez gece uyutup düğüne takı törenine, bir kez sinemaya, bir kez de kırtasiyeye... o kadar az ki hatırlıyorum :)

Arkadaşlar kızıma sulukla sudan başka bir şey içiremiyorum. Bardakla denedim hep dökülüyor onda da. Ihlamur, süt, ayran gibi şeyler için avent biberon denedim onu da almadı acaba damaklı biberonlardan mı denesem diyorum fikri olan var mı ne tavsiye edersiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…