2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ya keşke pipete alışsalar. Kızım icemiyor hala pipetle.

Kızım dogdu dogalı o olmadan sadece 4 kere dısarı cıktım 2si gecen haftalarda ikinci üni. sınavlarına gıderkendı bıraksam rahat edemem kafa dınlemek degıl kafayı yemek olur benım için turlu turlu senaryolar yazarım yesoka90 nın dediği gibi ruhum ana adanmıslıgı seviyorum :)

Ya keşke pipete alışsalar. Kızım icemiyor hala pipetle.
Benimki kolay olmuştu kendi çekti pipeti. Siz pipetli sulukla mı deniyorsunuz? Benim ikeadan alınma büyük 100lü pipetim vardı onları ikiye bölüp kullanmaya başladım. Pipetli suluk dışında ayran süt vb şeyleri öyle veriyorum. Pipetleri evde oyuncak yapmıştık önce sürekli ağzındaydı.

Bende camdan minik bir şişe var kendinden pipetli. Pipete agzimla su çekip parmağımla kapatıp kızımın ağzına damlattim yine olmadı. Başka yolu var mı acaba.

Bende camdan minik bir şişe var kendinden pipetli. Pipete agzimla su çekip parmağımla kapatıp kızımın ağzına damlattim yine olmadı. Başka yolu var mı acaba.

Bende ikeadan aldığım kalın pipetlerle alıştırmıştım. You tube da videolar izledim öyle alıştırdım hemen öğrenmişti izledinmi sende?

Şimdi anladım dediğin şişeyi ama onun pipeti sert degilmi bizdede var Ondan ama onunla öğretemezsin ki

Bakıcı ablanın annesine hayran kaldım şu anda, yani on çocuk yetiştir ve evladın senden sevgi ve muhabbetle bahsetsin çok sabırlı desin.. Gerçekten helal olsun inşaallah bizde başarabiliriz.. Benim çok fazla tek çocuk arkadaşım oldu ve hepsi kardeşi olanlara gıpta ederdi halimden memnunum diyen birini bile görmedim, benim bakış açımı bu da değiştirdi.
Aslında en önemlisi evladına mutlu olmayı aşılayabilmek ama onu nasıl başarabiliriz?? Malesef cevabı bilmiyorum.

Pipete alışsalar çok rahat ederiz. Benimki de dışarı üflüyor içemiyor
Bardağa pipet koyup mu içirmeye çalışıyorsun canım? Ben sabit pipetli akıtmayan suluğu kızımın eline verdim. İlk gün üfledi, ikinci gün bir baktım koridorda kendi içiyor. Wee Baby nin pipetli suluğu çok kullanışlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…