2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bence akışına bırak canım yaş olarak zaten çok gençsin, su akar yolunu bulur demişler, bu konuda zamanla rayına oturur. Peşin hükümlü olmak doğru değil. Önemli olan senin de istekli olman istediğini hissettiğin zaman olur inşallah :) şimdilik çok erken.

Pipetle içmiyordu?

Pipetle içse de içmez. Çocuk yalnızca su içmek istiyor. İki kızım da su harici başka birşey içmediler büyüğü ayrana 3 aydır başladı canım. Ufaklık pipetle de bardakla da içiyor ama su harici başka şey kabul etmiyor.

Kızlar süt içiriyor musunuz? Geçen gün Osman Müftüoğlu süt ol kadar gerekli değil, yoğurtta daha çok kalsiyum var dedi. Haftada bir kez köyden süt geliyor, ben de bisküvili pasta yapıp yediriyorum.
Bu arada hala her şeyi kuş kadar yiyor. Bu akşam çok acıkmıştı. Akşam yemeğinde iki yemek kaşığı kadar yayla çorbası, bir yemek kaşığı bulgur pilavı yedi. Ben de dünya kadar yapıyorum yemekleri. Artık üç kişiyiz diye

Belki ikinci melek bebek olur :) (tracy hogun kitabında vardi.)ozaman olur bak
Hahahha bende çok istedim ikinci melek bebek olsun diye ama büyüğü huysuz bebek hassas bebek özellikleri taşıyordu ufaklık kitap bebek ve huysuz bebek özellikleri taşıyor meleği bulayım diye beklersem eşimin dediği gibi 7ye kadar yolu var :))))

merada otlayan inek değilse icirmeyin. Evet yoğurt daha iyi bu yüzden süte göre.

Bizim dr süt vermeyin dedi diye vermiyorum hala Yogurt yiyor her gün. Evet çok az yiyorlar ama düşünecek olsan mideleri ne kadarcık.biz çok yesin istiyoruz tabi. Bu arada pastayı Nasil yapıyorsun? Yeni tarifler arıyorum kendime:)

Sindirmesi çok zor olduğu için içirmiyorum büyük kızımda dağda yaylada dolaşan keçi sütü vermiştim emmeyi erken bıraktığı için. Sonra içmek istemeyince o da kaldı. Son 3 aydır yoğurt yemeye başladı her gün onu veriyorum süt teklif etmedim arada. Ufaklık emiyor ne de olsa. Peynir yiyor peynir veriyorum kaşık kabul etmediği için yoğurt yemiyor malesef ama yoğurt çorbasıyla ekmek ıslatıp onu vermeye çalışıyorum. Kızın yoğurt yiyorsa kesinlikle yoğurt daha iyi bence canım.

Senin kızın demir değeri nasıl oldu canım?

Hayır büyüdü ya, bardaktan da icemiyor bari pipetle içsin diye şey ettim:))
Seninki yine janti suluktan içiyor benim büyük kız biberondan içiyordu :))) biberonu iki yaşına yakın kestim öyle bardaktan içmeye başladı sonra da pipetle içmeyi öğrendi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…