2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Senin kızın demir değeri nasıl oldu canım?
Hiç demir takviyesi vermedim ve normal değer aralığında minimum değeri yakaladı 10un üstüne çıktı çok şükür canım. Ferritini zaten hep yüksek o yüzden kısa zamanda hgb de tam normale dönecek diye umuyorum. Sorduğun için çok teşekkür ederim.

Oh ne güzel sevindim canım:) o halde bile ilaca sarilmadigin için tebrik ederim seni:) ferritin yüksekken neden kana takviye etmiyor vücut acaba.

Bildiğimiz pudingli petibörlü pasta :) Toplasan yarım yemek kaşığı yiyor. O yüzden yediriyorum

Oh ne güzel sevindim canım:) o halde bile ilaca sarilmadigin için tebrik ederim seni:) ferritin yüksekken neden kana takviye etmiyor vücut acaba.
Çok sağol canım. Aslında olay şu hatırlarsan kadir tuğcu izafi bir eksiklik demişti bu bana çok mantıklı geldi Gülce Meryem 53 cm 3800 doğdu yaşında 11,5 kg 86 cmye çıktı özellikle boyu aşırı hızlı gelişti sonuçta vücut aslında depolaması gerektiği kadar kan oluşturdu ancak bu kan o boya yetmedi o yüzden hgb düşük ferritin yüksekti şimdi vücut gelişimi yavaş yavaş durağanlaştığı için kısa zamanda inşallah toplayacak.

Hadi yaa bizimkiler aynı model olduğuna göre boşuna uğraşmayım o zaman kaşıkla veriyorum alıyor ama suluktan içmiyor çok ilginç gerçekten

İri bebeklerde kansızlık çok normal canım. Aynen anlattığın gibi

Börek mi? Bebek için mi? Bebek icinse tarif alabilirmiyim?
Farklı bişey pek yapmıyorum artık canım normal kıymalı börek yapıyorum içine bol soğanla kıyma kavuruyorum, biraz karabiber ekliyorum ve biraz kalınca sigara gibi sarıyorum. Üzerine de süt, zeytinyağı ve yumurta karışımı sürüp donduruyorum. Pişirdikten sonra içinden veriyorum hatta ilk piştiğinde yumuşacık oluyor yufkasından da biraz yiyor.

Ben de o suluktan aldım canım ama beceremedi öyle olunca da kaldırıp attı bir kenara. Bardağa pipet koyunca da olmadı. Tekrar deneyim yarın haftada bir deniyorum

Mutlu olmak aşılanan bir şey mi emin değilim canım mutlu huzurlu bir ortamda yetişen çocuklar mutlu olur sanırım teorik olarak ama bazen aynı aile içinde yetişen çocukların bile farklı olduklarını görebiliyoruz. Belki de içten gelen bir şeydir, karakter gibidir ben de bilemiyorum malesef.

Kızlar kızımın geniz akıntısı çok fazla. Uykusunda hırıl hırıl ses geliyor boğazından. Uykuda nefessiz kalması gibi bir şey olabilir mi? Haberlerde bir yaşında bebek boğulup ölmüş dediler. Ondan beri korkuyorum

Ben de öyle yaptım bir sürü pipet var yerlere saçıyor dağıtıyor oynuyor diş kaşıyor ama bakalım ne zaman çekmeyi başaracak

Eşimin doktora tezi mutluluk üzerine :) mutluluk %50 genetik canım :)

Canım bir çok bebekte oluyor o durum şuan kızımda da var. Nadir bir durumdur sanırım boğulma hiç duymadım ben Allah korusun bir şey olmaz inşallah için rahat etmiyorsa yanında yatır bu gece istersen.

Eşimin doktora tezi mutluluk üzerine :) mutluluk %50 genetik canım :)
Hadi ya vay be genetik ha? %50 si kader %50 si emek o zaman yani mesela aynı şeyi yaşayan bazı insanlar daha pozitif, güler yüzlü iken bazıları depresif, asık suratlı olabiliyor. Bu genetik mi? Belki sonradan emekle kazanılabilen mutluluk da bardağın dolu tarafını görebilmek, maddiyatla mutluluğu bağdaştırmamak, maneviyatı, insani duyguları ön planda tutabilmek vs gibi şeyler ile olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…