2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
İyi akşamlar kızlar. Bugün kızımı banyo yaptırıp uyuttum 9 buçuk gibi. Yarım saat önce uyandı ağlayarak Bi baktım ses gitmiş. Uyurken bişeyi yoktu iki saat içinde çocuğumun sesi kısılmış. Az önce emdi uyudu ama horluyo gibi nefes alıyo. Daha önce hiç hasta olmamıştı hafif burun akıntısıyla atlatmıştık.
Şimdi aşırı panik oldum hatta oturdum ağladım ciğerleri mi doldu ve diye aklıma kötü kötü şeyler geliyo.
Hemen soğanı ikiye bölüp Karanfil sapladım koydum yanına. Bi de ballı zencefilli ıhlamur çayı yaptım uyanınca içirebilirsem içiricem.
Ne olmuş olabilir sizce bebeğime ya ekstra bişi yapmama gerek var mı. Yarın kesin doktora götürücem de o zamana kadar sabaha kadar başında beklerim artık. :'(

Bende yapayım bari

Geçmiş olsun canim

Kızımı acile götürüp geldik. Krup olmuş kızım diğer adları yalancı kuşpalazı, larenjit. Hava verdi doktor 15 dk boyunca, ama o 15 dakka boyunca kızım Bi saniye durmadan ağladı, elini kolunu tutarak zorla verdik havayı. Köpek havlaması gibi ağlıyor, zaten bu hastalıkta öyle olurmuş. Ve birden çıkarmış. Virüs, bakteri yoluyla bulaşırmış.. İğne yapıldı ayrıca, iki iğnesi daha var.
Rabbim dermansız dert vermesin..

Çok geçmiş olsun canim allah tez zamanda şifa versin

geçmiş olsunn bende bi anda nasıl oldu dicektim ki birden başlar yazmışsn soğuk hava iyi geliyo diye okumuştum sanki

çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifalar versin. soğuk hava iyi geliyormuş, hatta buzluğa acın yazıyor kimi doktorlar.insallah tez zamanda geçer

Maşallah. Mantıklı evet. İnşallah canım.

Ben de o suluktan aldım canım ama beceremedi öyle olunca da kaldırıp attı bir kenara. Bardağa pipet koyunca da olmadı. Tekrar deneyim yarın haftada bir deniyorum
Ben pipetle denedim yapamadım. Annemlerde denemıstım. Onlarda pipetli bardak varmıs taa kardeşimden kalma babam getirdi su koydu bizim kız sanki kırk yıldır onunla içiyormuş gibi içmeye basladı. Oysa o ana kadar 12 tane falan suluk denemiştim pipetli pipetsiz hiçbir sekilde içmiyordu su. Sımdı aventın pıpetlı sulugundan da içiyor. Ama içmezse de aramıyor az içiyor yani. Sudan baska bir içeçek de içmedi daha. Mandalina suyu denedim içmedi ayran denedim içmedi ben de baska bir şey vermedim acıkcası

Bence de biraz yaradılıstan gelen bir şey. Bir de cocuga özel oldugunu hissettirmek lazım sanırım

Canım çok geçmiş olsun. Çabucak atlatır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…