2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kreş çağında 34 olacaksan ne ala. Ben 34 yaşındayım şu an.
Bir yandan doktora yapıyor olman da takdire şayan:) Allah bağışlasın oğluşunu canım:) herşey nasip.
kiz sen 34 musun neden 24 gibi geldin bana. enerjin 24 demekki:))))

kendi ihtiyaclarindan biraz daha kisar 2 cocugada 3 cocugada 4 cocugada bakarsin. bakabilir bir kadin. bakabilen yok mu onlarca var. cocugun fiziksel ihtiyaclarindan daha onemli psikolojik ihtiyaclari. sevgi ihtiyaci ilgi ihtiyaci anlasilabilme ihtiyaci annenin duygularina erisebilme ihtiyaci anneyle oyun iynayabilme ihtiyaci anneyle sohbet edebilme ihtiyaci hayal kurabilme kitap okuyabilme ihtiyaci. sarki soyleme dans etme kahkaha atma aglama sarilma. 2 cocukta bu yariya iner 3. cocukta dahada azalir 4. de dahada... cocuk buyumez mi elbette buyur ama bana gore eksik buyur. cunku 10 tane yardimciniz olsada cocugun bir annesi vardir. bakabildiginiz kadar cocuk yapin demek bence bu demektir. yoksa 10 tane cocuga bakabilecek maddi imkan demek degildir bana gore. tekrar ediim de yanlis anlasilmasin "bana gore"

ben iyiki asamasina daha gelemedim sanirim. ikisi icinde yuregim paramparca ikisinede zulmediyorum. hayatta en buyuk sansizliklari benim gibi anneleri olmasi sanirim.

bende onlarsiz hicbirseyden keyif alamiyorum ama ikisni birarada idare edemiyorumda. banyo yaparken harcadigim vakti kismak icin sacimi kisacik kestim. kendim kestim. ben sacimdan vazgectim. baska nelerden vazgecebilirm diye dusunuyorum. sanirim vicdanimu ancak boyle rahatlatabiliyorum...

Aynen öyle bende bu sorunun içinden çıkamadım, inşaallah mutlu çocuklar mutlu insanlar olurlar.

Boğulma geniz akıntısından değil balgamı çıkarmaya çalışırken boğazda kalmasından kaynaklı oluyor yani gece yediğini kusarken de boğulabilir ki daha geçende annemlerin yaşadığı şehirde oldu öğle uykusunda ölü bulundu bebek. Allah kimseyi sınamasın ama böyle birşey olacaksa malesef yapabileceğimiz birşey yok..

Yeni gördüm canım stres olma bebeğinin bağışıklığı gelişiyor çok normal anlattığın

tişikkirlir:)) çocuk ruhluyum biraz:)

Şu yazdıklarına %500 katılıyorum. Diyorlar ya çocuk yap bi arada büyür diye. Evet büyür ama nasıl büyür ??

Bu ara krup salgını var karşı komşumun kızı da yeni atlattı çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım

ben iyiki asamasina daha gelemedim sanirim. ikisi icinde yuregim paramparca ikisinede zulmediyorum. hayatta en buyuk sansizliklari benim gibi anneleri olmasi sanirim.
Ben de kızıma diyorum bazen "benim gibi annen olduğun için özür dilerim" diye... ve pişman oluyorum anne olduğuma, zamanı geriye alabilsem diyorum. #itiraf

Kızlar kurabiye yaptım kızıma muhteşem oldu mutlaka yapın. Sadece 10 dakikada hazır.
1 büyük muzu iyice ezin
1 yemek kaşığı keçiboynuzu unu
1 çay kaşığı tarçın
3 yk tereyağ yumuşak olacak
3 yk irmik
1 su bar. pirinç unu
3 un haline gelmiş ceviz (olmasa da olur)
Alabildiğince un. Ben siyez kullandım.
Yumuşak bir hamur olsun. Çubuk şeklini verip ısıtılmış fırına verin ve yaklaşık 10 dk pişirin.
Ne yumuşak ne sert harika oluyor ben de yedim:))

Senin yaşadığın ayrı bir durum canım ikisiyle de eşin olmadan ilgileniyorsun ve eşin eksikliğini hiç kimse ama hiç kimse dolduramaz.
Ben saçları kestireli çok oldu asker arkadaşı gibiyiz eşimle :) bende ilk kızım doğduğundan beri kendim kesiyorum bir defa gittim yalnızca kuaföre.. Velhasıl "yetebilme" konusunda bence tek çocukta olsa değişen büyük birşey yok. Bizim gibi annelerde bu endişe hep var..
Acaba diyorum eşinle aranızda herşey mi bitti? Geri dönüş olamaz mı?? Eşin hiç mi adım atmıyor? Yazdıklarını okuyunca içim parçalanıyor ben senin kadar başarılı olamazdım herhalde bence sen çok olgunsun ve çocukların için senin şartlarında biri için gerçekten çoook iyisini başarıyorsun.

Enfes duruyor ayrıca şekilde muntazam olmuş

bende guclu oldugumu saniyordum. evlilik kadar ayrilik da normal hersey insanlar icin diyordum. bi ayrilan bizmiyiz diyordum. bugun "ayri eve gectim" mesajini aldigimda iki cocuguma baka kaldim. gozpinarlarim doldu doldu ama disariya akitamadim. sevgi bitti ayrilalip gitsin demek dilde kolay ama yasarken ne de zormus. hani sevmiyordum. hani sevgim bitmisti. hani zaten yillarca hicbirsey paylasmaz olmustuk.. hani iki yabanci olmustuk...

sen derdini anlatmazsan ben derdimi anlatamam ki . dertlesmek boyle bisey. oteki dertlenmek olur du...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…