2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
%50 genetik, %50 çevre. Yani içine doğduğun aile, yaşam şartları vb :)

Çok geçmiş olsun canim allah tez zamanda şifa versin

geçmiş olsunn bende bi anda nasıl oldu dicektim ki birden başlar yazmışsn soğuk hava iyi geliyo diye okumuştum sanki

çok geçmiş olsun canım. Rabbim şifalar versin. soğuk hava iyi geliyormuş, hatta buzluğa acın yazıyor kimi doktorlar.insallah tez zamanda geçer

Canım çok geçmiş olsun. Çabucak atlatır inşallah

Bu ara krup salgını var karşı komşumun kızı da yeni atlattı çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım

Çok çok sağolun kızlar, inşallah bi an önce atlatır.
Kayınvalidem eşimin de bu hastalığı çok geçirdiğini söyledi. Hatta adına at öksürüğü diyorlarmış..

Eline sağlık canım, ekran görüntüsü aldım denicem Bi ara.

Şeker veriyirmusunuz artik?seviyor mu pastayı:)
Bir yaşına kadar şeker verilmiyor. Obeziteyle mücadele için. Bir yaşından sonra her şeyden az az vermeye başladım ben. Tabii şekerli şeyler günde bir defayı geçmeyecek şekilde. Dediğim gibi azıcık yiyebiliyor zaten. Bisküvili pudinge bayıldı :)

ayyyssss bakmayin siz bana. bugun boyleyim iste. kendimi cokca sorgularken size dokuluverdim yine. sonunda ya guclenecegim ya curuyecegim.. mevlam neylerse guzel eyler..

biri kurabiye mi dedi. durun bende yapayim :)))
de haydi kalk yap:)) çok açım hepsini yememek için kendimi zor tutuyorum.

Anaa 1 çay kaşığı karbonat ekleniyor bide unutmuşum.

Canım haberi hepiniz duymuşsunuzdur sanıp düzgün yazmamışım ki. Kreşte 1 yaşında bebeğe yemek yedirip yatırıyorlar. Sonra olay oluyor. Haberlerde doktorlar da konuştu, en az bir saat sonra yatırım falan dediler. Neyse yani o haberden etkilendim. Bebeğim olduktan çocuklarla ilgili haberlerden çok etkilenmeye başladım

Malzemelerden sadece keçiboynuzu unum yok onun yerine ne koyabilirim

bence şekerden mümkün olduğunca uzak tutulmalı. tuz çok az sadece öğle yemeğinde veriyorum,vücudun ihtiyacı var ama şeker bizim bile yemememiz gerek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…