2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
bence şekerden mümkün olduğunca uzak tutulmalı. tuz çok az sadece öğle yemeğinde veriyorum,vücudun ihtiyacı var ama şeker bizim bile yemememiz gerek.
Herkesin kendi düşüncesi tabii canım. Şekeri hayatımızdan çıkarmamız mümkün değil. Bebeğe kek kurabiye yaparsam hurmayla yapıyorum ama bir yerde böyle bir yiyecek görüp isterse de bir kez veriyorum

Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlar üzme kendini böyle böyle büyüyecek kuzular inşallah.

ben iyiki asamasina daha gelemedim sanirim. ikisi icinde yuregim paramparca ikisinede zulmediyorum. hayatta en buyuk sansizliklari benim gibi anneleri olmasi sanirim.
Kendine çok yüklenmiyor musun sence de? Bence böyle düşünmemelisin sen elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorsun. Boş yere kendini yıpratma böyle düşünerek. Hayatta her şey elimizde olmuyor malesef. Mükemmel insan diye bir şey de yok.

Eline sağlık yarasınn kuzucuğa

Ayrı eve geçmek geri dönülmez bir yola girmek demek değil ki..bence umut varsa, böyle hissediyorsan bir şans daha verebilirsin size. Mümkün değil mi?

Granger canım çok geçmiş olsun. İnşallah hemen atlatır kuzucuk. Bu hastalığı çok duydum bu aralar. Herkes banyo yaptırınca banyonun buharının çok rahatlattığını söylüyor

Bir sürü mesaj olmş :) bnm gözlediğim de şu rahat annelerin çocukları da rahat oluyo ben bu kdr araştrp yetmeye çalışırken kardeşimin eşi çok rahat yeğenim 4 gün önce doğdu mutlu sakin bi bebek,ki hamileliği de stresli geçmşti.( hamilelikte yaşananlar etkili dye düşünrsek) bnmkilerde kapı pencere tırmanalım coşalım uyumadkları halde uykuları gelince mızmız haller.ve ben hala. Gece sonunda vicdan yaparak yatıyorum yeternce ilgilenebldimmi dye.onlarsız çok nadirdir harekt ettgim günüm kucağımda kızım elimde oğlum çantaları poşetleri gelir gelmz de yemekti hazırlıklarydı onları zaptetmesydi öyle geçiyo bu hafta göçtüm diyeblrim vücut sos veriyo her bir kemiğim ağrıyo.konuyu dağıttım da durum farklı diil bizde de.

zaman zaman bunu kendime hatirlatmam gerek unuttugum da dagiliyorum iste. hic mukemmelliyetci degildim halbuki.

Ayrı eve geçmek geri dönülmez bir yola girmek demek değil ki..bence umut varsa, böyle hissediyorsan bir şans daha verebilirsin size. Mümkün değil mi?

geri donus olursa sartli surtlu olur bu saatten sonra da kimsenin bunu kabul edecegi yoktur. ben onun sartlarini kabul etmem mesela oda benim kini etmez. edeceksek olsaydik zaten evlilik bu kadar hasar almazdi. ben cocuklarim icin kaygiliyim. bende babasiz buyudum sayilir zor olacak onlar icin. ben suan sabahkinden cok daha iyiyim. .

Canım bence bu süreçler çoook zor ve anladığım kadarıyla siz eşinle çok çok büyük sorunlar yaşamadan bu aşamaya gelmişsiniz. İnsan iki yabancıyız derken bile aynı evi paylaşıyor ve bu bile büyük bir paylaşım aslında.. Sen yine iyi dayanmışsın ben olsam hüngür hüngür ağlardım herhalde. Bu bile güçlü olduğunun göstergesi bence..
Eşin çocukları görmüyor mu peki?? Ya da talep etmiyor mu??

Canım benim kızlar son üç gecedir yedikten 2 saat kadar sonra uyuyorlar ona rağmen gece uyanıp kusuyorlar geniz akıntısından, yani bu her an olabilir birşey. Allah korusun yavrularımızı..

bence şekerden mümkün olduğunca uzak tutulmalı. tuz çok az sadece öğle yemeğinde veriyorum,vücudun ihtiyacı var ama şeker bizim bile yemememiz gerek.
Ben bu hususlarda aşırı katı bir anneydim ilk kızımda şu anda daha esneğim. Çünkü kendim rafine şekere veda etmedim kendim kullanıyorken çocuğumdan tamamen kısmak(hareketin arttığı ve çok daha fazla enerji tükettiği 1 yaş sonrası) dayatma yaptığım hissini oluşturdu. Bu elbette saldım çayıra mevlam kayıra mantığı değil. Ancak kızım parka gidip algısı açıldıktan sonra çocukların elinde gördüğü herşeyi tatmak ve yemek istedi milletin çocuğunun elinde yok yok(cips marşmelov kinder türevleri vs) çocuğun onları tadıp beğenmemesi ve istememesi mümkün değil, bende şöyle bir formül ürettim kendimce, evde yaptım şeker kullandım ve onu paketli gıdadan uzak tutmaya çalıştım mesela reklamda görüyor süt burger istiyor gel hemen yapalım diyorum evde daha az şekerli yapıyorum ve genelde beğenmiyor sonrasında diyorum ki bak yaptık sen beğenmedin kızım vs :) eğer beğendiyse diyorum ki sen istediğinde ben hep yaparım ama bunu fazla yersek sağlıksız yaşamış oluruz yemeğimizi yiyelim sonra da bundan yeriz az yersek sorun olmaz diyorum böyle böyle aşılamaya çalışıyorum. Şimdi markette mesela bazı ürünleri gördüğünde bunlar zararlı diyor kendisi almıyor. Çok uzun yazmış oldum ama yol göstermesi açısından tecrübemi paylaşmak istedim. Çocuk biraz daha büyüyünce "yasak" koyma alanı çok daralıyor o sebeple biraz daha esnek model oluşturmak pozitif geri dönüş sağlıyor.

Granger cnm çok geçmiş olsun bunun en iyi tedavisi soğuk buhar gece sık sık çalıştır makina varsa

Çok geçmiş olsun canım inşallah çabucak toparlar üzme kendini böyle böyle büyüyecek kuzular inşallah.

Granger canım çok geçmiş olsun. İnşallah hemen atlatır kuzucuk. Bu hastalığı çok duydum bu aralar. Herkes banyo yaptırınca banyonun buharının çok rahatlattığını söylüyor
Çok teşekkür ederim kızlar tavsiyeleriniz ve güzel dilekleriniz için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…