2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben de oğlum da aynen bu şekilde gttim şuan dışarda biri cips yediğinde kola içtiğinde neden zararlı şeyleri yiyo dye bana soruyo.diyorum bilmiyo dmkki istersen git uyar:) abur cubur kaçamağı yaptgında kakasının kıvamı değişiyo gösteriyorum bak bağırsağını bozmuş dye,bi ara her kakası geldiğinde ne yedim ki karnım ağrıdı kakam geldi diyodu.okulda tavuk sosis salam oldgunda yeme ,zararlı oldgunu söyle dedim hep.geçen müdürleri dyo ki çocukları uyarıyomuş bnm oğlan,bu ilkokulda sorun olur .hmn bi düşündüm çocugu yalıtmışım hep,gerçk hayat öyle diil süt günleri oluyodu şişede inek sütü gönderdim e hepsi kakaolusu muzlusu takılıyo istemye basladı haliyle.pizzasını hamburgerini fantasını ( mandalina suyu) muzlu kakaolu sütünü kendm yaptım evde hep.ama artık bu numaralrda sökmemeye basladı,diyeceğim o ki bi sonraki aşamada artık mecbur bisküvi lolipop fln istiyo ve almk zorunda kalıyosun abisini gören kardeşte ondan tırtıklıyo artık,kontrol etmek çoklk zor.

Ben de veriyorum azıcık da olsa çünkü ben yerken filan acayip merak ediyor istiyor. Mesela geçen gün az şekerli kabak tatlısı yapmıştı annem ve bir parça verdim eline aklı çıktı resmen acayip hoşuna gitti. Kek, bisküvi, ev yapımı reçel filan veriyorum azıcık yiyor zaten o kadarcıktan da bir şey olmaz heralde.

Oyyyy çok fena, doğrudur canım ister benim kız şimdiden başladı lolikop yicem diyor :/ dediğin gibi dış faktörler çok etkiliyor şimdi park yarın okul.. Bir zaman sonra dediğin gibi sakınamaz olacağız. İnşaallah o günler geldiğinde paketli gıda tüketimi minimum olur yine de. Ben beğenmesin de yemesin diye dua ediyorum :) geçende markette yırttı kendini meyve suyu aldırdı(dimesin gerçek portakal suyuna ikna ettim) içti beğenmedi oh bee dedim :) şimdi meyve suyuna el atıyor diyorum acıydı beğenmemiştin evet beğenmedim diyor geçiyor keşke hepsi için böyle olsa :)

haklısın canım, ben de artık farkındalığı iyice artıp sorguladiginda senin gibi olabilecekleri evde yapacağım. ilk 3yas gelişimleri çok hızlı bu nedenle hazır gıda, şeker vücuduna girmesini istemiyorum. eninde sonunda tadacak belki ama ben ne kadar uzak tutabilirsem onun gelecek hayati için iyi olacak onu biliyorum.

Allah korusun

Haftasonu deneyeceğim çok güzel görünüyor ellerine sağlık

ayyyssss bakmayin siz bana. bugun boyleyim iste. kendimi cokca sorgularken size dokuluverdim yine. sonunda ya guclenecegim ya curuyecegim.. mevlam neylerse guzel eyler..

biri kurabiye mi dedi. durun bende yapayim :)))

Allah yardımcın olsun sizin için hayırlısı ne ise öyle olsun inşallah. Sen güçlü bir kadınsın ve iyi bir annesin. O yetersizlik hissi hepimizde var her zaman da olacak sanırım annelik böyle birşey sanırım

Onu da deneyim bizimkinin tatlı ile pek arası yok ama belki sever. Sevmezse diyette ben yerim diye korkuyorum :))))

Bende geçen gün ilk defa vişne reçeli verdim kasıkta kaşığı yakarken kendini kaybetti:) hafif eksiydi. Bizimki ekşi şeylere bayılıyor bana cekmis :)

Canım cok gecmis olsun.Rabbim sifa versin kuzuya..

sen cok guclu bi kadinsin canım.hersey senin ve evlatlarin icin cookkkk guzel olacak insallah.ben inaniyorum... :*
liliyaa canım ellerine saglik cok guzel gorunuyor kurabiyeler tarif icinde tesekkurler :)

geçen nette bişey görmğştüm 5 yaşındaki oğlum kola içmek için ısrar edio içine biber atıp verdim bu ne biçim bişey baba acı nasıl içiyosunuz dedi kolayı hayatına girmeden çıkarttı yazmıştı o geldi aklıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…