2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Çok şeker:)) halı örtüsü mu o? Ben de alsaydım ah ah. Halılar yıkamadan gelir gelmez sermeliydim. Artık çok geç. Her türlü kusmuk, kir pasak mevcut:/
Canım halı örtüsü en kullanışlı şey. Her hafta yıkıyorum, kurutma makinesinde de kurutuyorum. Hiç eskimedi. yenibistil diye bir siteden aldım. Benim çok işime yaradı

@ceross benim annem de her şeye tamam diyor ama aynen devam ediyor. Hem de benim yanımda. Anne ben bu işin okulunu okudum diyorum Ben de üç çocuk büyüttüm diyor oysa bizi babaannem büyüttü. Annem hep işteydi.

Geçen gün kızım evde düştü. Bir baktım düştüğü yere vurup eh eh diyor. Annem bir yere çarpınca orayı dövmeyi öğretmiş. Dedim düşmesi kendi suçu. Bunu öğretirsen hayatı boyunca kendi hataları yüzünden başkalarını suçlayan bir tutuma sahip olabilir. Ama yok kızım hâlâ her yeri dövüyor

Benimkiler hiç biberon almadı diyebilirim çok kısa bir süre lansonohla anne sütü sagip verdim küçük oğluma keçi ve inek sütünü çay bardağıyla iciriyorum ben..Pipeti çok kolay öğrendi abisinin pipetli sulugundan ona bakarak bir baktım içiyor ama sadece su içiyor sütü kefiri cay bardagiyla içiyor yeter ki anaya zorluk olsun :))

Geçmiş olsun daha önce göbek deliğinden bahsettgni hatrlıyorum inşallh geçer cnm.yaklaşımın çk doğru katılıyorum bi yeri dövme konusunda:) çk yapan var bunu

Anne sütü alıyorsa içmemesi normal zaten daha sonra içer şimdi her şeyden yiyorlar süt yoğurt kefir devam sütü hiç şart değil.

Kizim mamayi bırakamiyor. İcmezse doyduğunu anlamıyor sanki. 1,5 yaşına gelince bıraktıracam ancak.
:) Çok tatlısının o doyduğunu anlamıyor bizim düşüncemiz gibi bence :) Gece beslenmesini kestiysen gündüz ne zaman ihtiyaç duyuyor ki? Bana zaman yetmiyor yemesi gereken şeyleri yedirmeye öğün yetmiyor devam sütü icse verecek zaman yok :) Sabah kahvaltı öğlen meyve yiyip uyuyor kalkınca çorba birkaç saat sonra yoğurt veya kefir akşam bizimle yemekleri tırtıklayip yatıyor bazen de geç yatınca kaşık maması veya süt içip yatıyor sen galiba o yatmadan önce ki öğünde veriyosun mamayı.

İnstagram mi o sayfa? Ben de bakayım memnunsan.
Halı örtüsü candır :) Bugün kahvaltıya 8 kişi ağırladım çocuklar yiyerek gezdi öyle alışmışlar halı örtüsünün üstü leş gibiydi evi sildik süpürdük örtü yıkandı mis oldu :) bende yenibistilden aldım.

Malesef peynir kefir yemiyor hergun bir kase yogurt yiyor. Soylediklerini yeterince yiyorsa sute gerek yok zaten
Demir eksikligi Sadece sutle beslenmesi durumunda olur. Ayni zamanda ogununde et yesil yaprakli sebzeler baklagillerde donusumlu olursa boyle bir sorun ortaya cikacagini dusunmuyorum

Uc dunde bir ispanak corbasi gun asiri et. Ve corbalarinda mutlaka et suyu kullaniyorum.

Su doktorlarin onerileriyle piyasalar arasinda cok buyuk bi karmasiklik var.

1 yasa kadar bal yasak diyorlar satilan kasik mamalari 4.aydan sonra verilebilir .icinde balli irmikli yaziyor. E hani bal yasakti

Sut 1 yasa kadar yasak diyorlar. Devam mamalarinin icerigi sut yagi sut tozu kasik mamalar sutlu armutlu vs vs

Herseyin ana maddesi sut

Son düzenleme:
Ben de senin gibi kahvaltı, meyve, yemek ve yoğurt yediriyorum ama aralarda mama da içiyor. Sen emzirmiyor musun aralarda? Kendisi mama istiyor canım. Kahvaltı onu 1 buçuk saat kadar idare ediyor. Sonra mama, sonra meyve, uyku, yemek, yoğurt ve mama. Günde 2 veya 3 kez içiyor. Yemek yemezse 3 oluyor mesela.

Oh ne güzel rahatlık valla:) ben de alayım ya. Bide salonda 2 tane 6m2 halı var kocaman. Silmesi eziyet.

bırak tabi bnm ki gece uyanmasa bırakırdım ihtiyacımız var başbaşa kalmaya. ama bnm oğlan gece emmeden sakinleşmiyor. 1 2 kere düğün gibi zorunlu yerlere gittik annem uyutamamıştı bile gece 12 olduğu halde. ama ilk gün kızını görmek ister heralde

Memeden kesince öyle gidersiniz inşallah. Evet gerçekten ihtiyaç. Tabi canım öyle gelir gelmez gitmicez:)

Ayy maşallah ya ne güzel daha iyi değil mi bardakla içmesi?

Çok geçmiş olsun canım inşallah geçer 18 aya kalmadan. Yesoka da söylemiş zaten sık görülen bir şeymiş Allah beterinden korusun kuzucukları.

Ne guzel canım cok iyi olmus :)Babası mi uyuttu Nasil uyutmuş? Sende nasıl uyuyordu ki
Ben emzirip bıraktım canım uyku saati gelmemişti henüz. Uykusu gelince bazen memede bazen de babasının kucağında gezerek uyuyor normalde. Benim gücüm yetmiyor artık o kadar gezdirmeye tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…