- 25 Eylül 2016
- 3.335
- 4.034
- 133
- 43
Kızlar bunu ilk kez duyuyor olabilirsiniz. 14 aylık bebekte göbek fıtığı çıktı
Uykusunda değişiklik yok, hiç uyanmıyor. Vermeme kararı aldım, bir gece deneyeyim dedim. Baktım sorun yok aynen devam:)
Az önce ağlayarak uyandı ama nasıl. yazık ya birkaç dakika sürdü ağlaması uyudu şimdi neyse ki. Ateşi de yok. Diş desem belirtisi yok. Bi yeri mi ağrıyor gaz mı nedir anlamadım.
Kizlar nerden baslasam bilmiyorum
Salona aldigim eleman tecrubeliyim dedi dun rezil etti beni bugun konusup gonderdim.evde bakici tam bi fiyasko ! Tanidik uzaktan akraba sayilir.cocukla hic ilgilenmiyomus.kizim evde anne orgu oruyo telefonda video izliyo diyo.bide 10 yaslarinda erkek cocugu var.onunla oynuyolarmis bakicida kendi halinde takiliyomus.Arven bagirdikca oda bagirip taklidini yapiyomus gulerek.veee en can alici nokta.dun buladiklari makineye yerlestirirken arkami dondum bi baktim elinde ekmek bicagi diyo !!!! Allahim cildirdim resmen.simdi hemen ilan verdim insallah bulurum hemen birini.anlatacak cok sey var daha ama uzatmayayim dedim ;(
Kızlar kızım koltuğun altına kaçan oyuncakları tahta kaşıkla çıkarıyor
bitmiyor yardımcı alayım 15te 1 dedim hafta içi temizlesin cuma mesela haftasonu bana iş kalmasn bi yrmek derdim olur bide süpğrge çamaşır dedim ama g0venilir evin anahtarını bırakcak birini bulamadm cmt gelse de bn evdeyken hiç bi anlamı yok onun başını bekledikten sonra. eşimle dönüşümlü oynuyoruz o ev süpürürken ben ben silerken o şeklinde ama evde temizlik yapılırken oğlan oyun oynamak diil temizlik yapmak istiyoya yerleri silio bezle ya gelip paspası çevirmeye çalışıo süpürgenin düğmesini açıp kapatıyor. prize takın die kabloyu alıp prize gidio fln. zor oluo yani
Kızlar eşimin gelmesine az kaldı inşallah. 2-3 hafta kadar. Aklıma bişey geldi. Acaba 1 geceliğine eşimle başbaşa biyere mi gitsek? Annem bakar. Nasıl fikir kızımı bıraksam mi? Nasılsa gece uyanmıyor öyle.
Eowynn_arwn benim annem de her şeye tamam diyor ama aynen devam ediyor. Hem de benim yanımda. Anne ben bu işin okulunu okudum diyorum Ben de üç çocuk büyüttüm diyor oysa bizi babaannem büyüttü. Annem hep işteydi.
Geçen gün kızım evde düştü. Bir baktım düştüğü yere vurup eh eh diyor. Annem bir yere çarpınca orayı dövmeyi öğretmiş. Dedim düşmesi kendi suçu. Bunu öğretirsen hayatı boyunca kendi hataları yüzünden başkalarını suçlayan bir tutuma sahip olabilir. Ama yok kızım hâlâ her yeri dövüyor
Ayyy ne guzel masallah ya uyanmayan bi bebek saka gibi bana :))) tabiki gidin canım cookk iyi gelir sizeKızlar eşimin gelmesine az kaldı inşallah. 2-3 hafta kadar. Aklıma bişey geldi. Acaba 1 geceliğine eşimle başbaşa biyere mi gitsek? Annem bakar. Nasıl fikir kızımı bıraksam mi? Nasılsa gece uyanmıyor öyle.
Canim cok gecmis olsun.duzelir insallah..Sağ olun kızlar. Şöyle oldu. Görüntüde hiçbir sorun yok. 11 aylıkken bir gece çok feci ağladı. Hiç öyle ağlamamıştı. Sabah bir baktım göbek deliğinin etrafında sanki şeffaf bir sıvı kurumuş. Hemen hemşireyi aradım. İçerideki atıklar çıkmıştır, normal dedi. Geçen gün kızımı giydirirken göbek deliğiyle oynamaya başladı, giydirdim, oyun oynuyoruz, elini yüzüne koydu. İnanılmaz kötü kokuyorhemen ultrason çektirdi doktor. Çok küçük bir fıtık varmış, yap doku dışarı sızıyormuş. 18 aya kadar düzelmezse çocuk cerrahına gideceğiz
Insallah bu durumu huy edinmez canim.bnde bi yerde okumustum bu tavrin yanlis oldugunu.ama buyuklerimize gelde anlat iste :)))Eowynn_arwn benim annem de her şeye tamam diyor ama aynen devam ediyor. Hem de benim yanımda. Anne ben bu işin okulunu okudum diyorum Ben de üç çocuk büyüttüm diyor oysa bizi babaannem büyüttü. Annem hep işteydi.
Geçen gün kızım evde düştü. Bir baktım düştüğü yere vurup eh eh diyor. Annem bir yere çarpınca orayı dövmeyi öğretmiş. Dedim düşmesi kendi suçu. Bunu öğretirsen hayatı boyunca kendi hataları yüzünden başkalarını suçlayan bir tutuma sahip olabilir. Ama yok kızım hâlâ her yeri dövüyor
Evet canim oyle oldu.sanssizligin bu kadariÇok bunaldım bu hafta sonu ya hayatım yemek, temizlik ve çama
Canım çok üzüldüm ya :-/ Neyse ki ikisini de daha yolun başındayken farkedip gönderme kararını vermişsin. Bakıcı işi gerçekten çok zor bir iş, ben de internete veya tanıdıkların laflarına çok güvenemedim açıkçası. Çünkü herkesin “iyi” anlayışı farklı olabiliyor. Bu nedenle İstediğim özellikleri danışmanlık şirketine söyledim ve kamera sistemi kuracağımı da belirttim. Şu an evdeyim, bakıcıdan çok memnunum hatta hayal ettiğimden de iyi olduğunu düşünüyorum buna rağmen işe başladığımda sık sık kontrol etmek istiyorum. Bence sen de böyle bir yola başvurabilirsin. Baştan kuralları belirtirsin ve sonrasında internet üzerinden sık sık kontrol edersin.
Amin canim insallah.evet iyi ki var kizim sukurler olsun.yoksa hicbirseyden haberim olmicaktiCanım yaaa başlangıcın böyle olmasına çok üzüldüm inşaallah tüm sıkıntıları halledersin.. Bakıcı dehşete düşürdü beni Allah tez zamanda iyi biri çıkarsın inşaallah karşına. İyi ki büyük kızın var..
Amin canim cokk sagol ..Yaaaa tühh. Allah rast getirsinde hızlı hallet işlerini canım. Allah yardımcın olsun
3 saat iyiymiş maşallah güzel yiyor. Ben de yapıyorum avokado-muz karışımı. Eline simit de veriyorum bazen. Peynir miktarıni arttırmaya çalışayım. Sağol canım.Benimkide bir gün bol tereyağda yumurta diğer gün kıymalı yumurta kaşar peynir yada keçi peyniri benim kestigim orta boy iki üç dilim kadar, 2 zeytin onuda yeni yemeye başladı tahin pekmez(bazı günler) ihlamur veya mandalina suyuyla biraz tam buğday ekmeği kahvaltı yapıyor ve 3 saatten önce acıkmıyor bazı günler de tahin pekmez yerine bir dilim avakado yiyor.
Sen niye sağıyordun canım ?Kızlar kızım aglaya aglaya uyandı memmem diyo sut istiyo. Daha cok erken normal sut verdim belki bir iki çeker uyur diye anladı istemedi su içti sulugundan ama nasıl atıldı suluga babası oynatıyor ben sagıyorum su an. Acaba gunduz anne sutunu dolapta saklasam gece mi içirsem.yoksa uykular haram
Kızlar şunu bi dinleyin nolur :)))
Kızlar benim dengeler şaştı iyüce, oğlum bir haftadır gece boyu yanında istiyor beni... yatağında yatmaya tahammülü yok. Hani ilk defa yan yana da yatmadık ama uyuyunca yatağına geçiriyordum sorun olmuyordu. Benden başka kimsede de durmuyır. Gün içinde de hep yanyana olalım istiyor. Çalışıyorum daha yeni de ayrılmadık.. anlam veremiyorum. Diş çıkarttı arka arkaya üç tane o mu huyunu değiştirdi bir haftada bilemedim ama dayanamıyorum artık uykusuzluğa...
düştüğü yere vurmayı annemde yapmış uyardım yapma diye yapmıyor şimdi oğlanda unuttu şükür. düşünce ağlaya ağlaya düştüğü yere götürüp ah ah yapıodu vurup.aynısını halam yapmış, bir de ben öğretmedim keşfetmiş diyorinşallah unutur
kendi hatasını başkasına yıkmaya alışıyormuş. bir de ne türlüsü olursa olsun şiddet öğrenmesin istiyorum ben. kızdığı şeyde vurmayı öğrenecektir bu hareket tekrar edildikçe diye düşünüyorum.Aaaa öylemi olurmuş. Bizde bir yere vurunca oraya vuruyoruz hemen susuyor. Öyle olacağını düşünmedim hic
bnmki de 6 ekim bize de atak geldi o vakit öyle mi :) geçti mi bari bnm ki de bu ara bi türlü dalamıyor. beni aürekli yanında istiyı uyurken yatapına bırakınca kıyamet kopuo meme hep ağızda dursun istiyo çok uykusuzum. yine meme ağızda uyusa bende kestircem ama sürekli bi dönme yuvarlanma içindeBenim oğlumda gecen haftada aynı dediğin gibiydi atağın en şiddetli günlerinden geçiyormuş. 3-4 gün sürdü geçti. Sizinde öyle olabilirmi 1 ekim doğumlu oglum
bnm ki de bu ara beni hapsediyo yatağaKızlar benim dengeler şaştı iyüce, oğlum bir haftadır gece boyu yanında istiyor beni... yatağında yatmaya tahammülü yok. Hani ilk defa yan yana da yatmadık ama uyuyunca yatağına geçiriyordum sorun olmuyordu. Benden başka kimsede de durmuyır. Gün içinde de hep yanyana olalım istiyor. Çalışıyorum daha yeni de ayrılmadık.. anlam veremiyorum. Diş çıkarttı arka arkaya üç tane o mu huyunu değiştirdi bir haftada bilemedim ama dayanamıyorum artık uykusuzluğa...
Olabilir benimki de 11 ekim doğumlu... hadi inşallah öyledir ve geçerBenim oğlumda gecen haftada aynı dediğin gibiydi atağın en şiddetli günlerinden geçiyormuş. 3-4 gün sürdü geçti. Sizinde öyle olabilirmi 1 ekim doğumlu oglum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?