2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221

Masallah

Yaaaa tühh. Allah rast getirsinde hızlı hallet işlerini canım. Allah yardımcın olsun

Bana 2 haftada bir cuma geliyor ama yine olmuyor. Her yemek sonrasi savaş alanına dönüyor mutfak topla yıka sil çamaşır alışveriş derken bitti gitti Hsonu yine. Yarın iş maalesef

Aaaa öylemi olurmuş. Bizde bir yere vurunca oraya vuruyoruz hemen susuyor. Öyle olacağını düşünmedim hic

Ayyy ne guzel masallah ya uyanmayan bi bebek saka gibi bana :))) tabiki gidin canım cookk iyi gelir size darisi basimiza..

Canim cok gecmis olsun.duzelir insallah..

Insallah bu durumu huy edinmez canim.bnde bi yerde okumustum bu tavrin yanlis oldugunu.ama buyuklerimize gelde anlat iste :)))

Evet canim oyle oldu.sanssizligin bu kadari internete ilan verdim bakalim dedigin kamera sustemi vs belirteyim bnde xok sagol

Amin canim insallah.evet iyi ki var kizim sukurler olsun.yoksa hicbirseyden haberim olmicakti

Yaaaa tühh. Allah rast getirsinde hızlı hallet işlerini canım. Allah yardımcın olsun
Amin canim cokk sagol ..

Kızlar kızım aglaya aglaya uyandı memmem diyo sut istiyo. Daha cok erken normal sut verdim belki bir iki çeker uyur diye anladı istemedi su içti sulugundan ama nasıl atıldı suluga babası oynatıyor ben sagıyorum su an. Acaba gunduz anne sutunu dolapta saklasam gece mi içirsem.yoksa uykular haram

3 saat iyiymiş maşallah güzel yiyor. Ben de yapıyorum avokado-muz karışımı. Eline simit de veriyorum bazen. Peynir miktarıni arttırmaya çalışayım. Sağol canım.

Sen niye sağıyordun canım ?

Kızlar benim dengeler şaştı iyüce, oğlum bir haftadır gece boyu yanında istiyor beni... yatağında yatmaya tahammülü yok. Hani ilk defa yan yana da yatmadık ama uyuyunca yatağına geçiriyordum sorun olmuyordu. Benden başka kimsede de durmuyır. Gün içinde de hep yanyana olalım istiyor. Çalışıyorum daha yeni de ayrılmadık.. anlam veremiyorum. Diş çıkarttı arka arkaya üç tane o mu huyunu değiştirdi bir haftada bilemedim ama dayanamıyorum artık uykusuzluğa...

Benim oğlumda gecen haftada aynı dediğin gibiydi atağın en şiddetli günlerinden geçiyormuş. 3-4 gün sürdü geçti. Sizinde öyle olabilirmi 1 ekim doğumlu oglum

Aaaa öylemi olurmuş. Bizde bir yere vurunca oraya vuruyoruz hemen susuyor. Öyle olacağını düşünmedim hic
kendi hatasını başkasına yıkmaya alışıyormuş. bir de ne türlüsü olursa olsun şiddet öğrenmesin istiyorum ben. kızdığı şeyde vurmayı öğrenecektir bu hareket tekrar edildikçe diye düşünüyorum.

Benim oğlumda gecen haftada aynı dediğin gibiydi atağın en şiddetli günlerinden geçiyormuş. 3-4 gün sürdü geçti. Sizinde öyle olabilirmi 1 ekim doğumlu oglum
bnmki de 6 ekim bize de atak geldi o vakit öyle mi :) geçti mi bari bnm ki de bu ara bi türlü dalamıyor. beni aürekli yanında istiyı uyurken yatapına bırakınca kıyamet kopuo meme hep ağızda dursun istiyo çok uykusuzum. yine meme ağızda uyusa bende kestircem ama sürekli bi dönme yuvarlanma içinde

bnm ki de bu ara beni hapsediyo yatağa

Olabilir benimki de 11 ekim doğumlu... hadi inşallah öyledir ve geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…