2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Eskiler sütün içeriği tadı değişir der,doktoru bıraktrdı ama annenin vitamin dengesini korumak adına.doğumda da oksitosin salgılıcaksın bebeğine de üretilcek süt,sen iyi olduktan sonra az olmaz cnm.
İnşallah bu sefer sutum olmazsa cok uzulurum inşallah bol olur

Ne zamandan beri yemiyor? Gece yemeyince bişey olmaz canım. Gece beslenmesini çoktan bırakanlar var. Ben de nerdeyse 1 hafta oldu gece mama vermiyorum artık. Yiyip yatıyor akşam 7-8 gibi. Sabah 8'de kahvaltı yapıyor.

Uyku durumu nasıl oldu? Nasil kestin?

Uyku durumu nasıl oldu? Nasil kestin?
Uykusunda değişiklik yok, hiç uyanmıyor. Vermeme kararı aldım, bir gece deneyeyim dedim. Baktım sorun yok aynen devam:)

Az önce ağlayarak uyandı ama nasıl. yazık ya birkaç dakika sürdü ağlaması uyudu şimdi neyse ki. Ateşi de yok. Diş desem belirtisi yok. Bi yeri mi ağrıyor gaz mı nedir anlamadım.

Bence çok güzel ya , bir kere tadına baktım resmen çok şekerli bir tadı vardı:)) O anda ek gıda yemek istemeyen bebeklere hak verdim :))
yediğimize göre tadı değişio aslında ben sağdığım için bi kaç kere baktım kiminde hafif ekşimdi tahıl gibi bi tat vardı kimi dediğin gibi şekerli :)

Ne guzel canım cok iyi olmus :)Babası mi uyuttu Nasil uyutmuş? Sende nasıl uyuyordu ki

evet merak huyu var baya . Başka serilerini de alayim diyordun ama vazgeçtim artik

Kizlar ben iki uc gunde bir 1 kilo taze inek sutu alip kaynatip 3 gun boyunca birer bardak gece yatinca veriyorum
Bazende kahvaltisinda veriyorum
1 kilo 3 gun yetiyor. Severek iciyo reddetmiyo
Mamayi gunde 1 e dusurduk.sizce mamayi birakmaliyimiyim
Ebe mamayi kes sut.icsin daha iyi dedi ama bilemiyorum erkenmi acaba

Benim annem gündüz 2 kere veriyor toplamda 120 cc filan devam sutu uyuturken. Dr yerine ayran verin demisti ama uyumuyor başka türlü diyor annem

Seninde Hsonu iş bitmiyor degil mi? Hsonu yetmiyor çocuğumla vakit geçirmeye doyamıyorum(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…