Eskiler sütün içeriği tadı değişir der,doktoru bıraktrdı ama annenin vitamin dengesini korumak adına.doğumda da oksitosin salgılıcaksın bebeğine de üretilcek süt,sen iyi olduktan sonra az olmaz cnm.
Ne zamandan beri yemiyor? Gece yemeyince bişey olmaz canım. Gece beslenmesini çoktan bırakanlar var. Ben de nerdeyse 1 hafta oldu gece mama vermiyorum artık. Yiyip yatıyor akşam 7-8 gibi. Sabah 8'de kahvaltı yapıyor.
Uykusunda değişiklik yok, hiç uyanmıyor. Vermeme kararı aldım, bir gece deneyeyim dedim. Baktım sorun yok aynen devam:)
Az önce ağlayarak uyandı ama nasıl. yazık ya birkaç dakika sürdü ağlaması uyudu şimdi neyse ki. Ateşi de yok. Diş desem belirtisi yok. Bi yeri mi ağrıyor gaz mı nedir anlamadım.
Günaydın arkadaşlar. Dün akşam ablam aklımı çelince kendime bir güzellik yapayım dedim ve bir anda gece 10 seansında sinemada bulduk kendimizi Ata Demirer’in filmine gittik çok güldüm çok iyi geldi 1 seneden fazla olmuştu sinemaya gitmeyeli. Kızım da babasıyla oynamış sonra da uyumuşlar gece tam eve geldim yatmak üzereydim uyandı neyse ki vaktinde yetiştim
hey maşallah. baya da sağlam o kitaplar yahu nasl becerdi. bnm ki de minik kuş şarkısını arıyor un ince yerlerini yırttı ama o normal kağıt gibiydi. seninki hareket öyle olmaz böyle olur al sana demiş kitaba belki mekanizmasını merak etmiştir. bnm kardeşim bütün oyuncakları aöker kırardı niye yaptın diince içine merak ettim derdi. nitekim söke söke bilgisayarcı oldu.
Kizlar ben iki uc gunde bir 1 kilo taze inek sutu alip kaynatip 3 gun boyunca birer bardak gece yatinca veriyorum
Bazende kahvaltisinda veriyorum
1 kilo 3 gun yetiyor. Severek iciyo reddetmiyo
Mamayi gunde 1 e dusurduk.sizce mamayi birakmaliyimiyim
Ebe mamayi kes sut.icsin daha iyi dedi ama bilemiyorum erkenmi acaba
Kizlar ben iki uc gunde bir 1 kilo taze inek sutu alip kaynatip 3 gun boyunca birer bardak gece yatinca veriyorum
Bazende kahvaltisinda veriyorum
1 kilo 3 gun yetiyor. Severek iciyo reddetmiyo
Mamayi gunde 1 e dusurduk.sizce mamayi birakmaliyimiyim
Ebe mamayi kes sut.icsin daha iyi dedi ama bilemiyorum erkenmi acaba
kızım yok ama oğlum yardımcı olsa ev işkerinde. evi süpürürken süpürgeyi kapatıp açıyor. çamaşır sererken sepetten bana uzatıyor. toplarken götürüp koltuğa atıyor. katlarken tek tek veriyor. bulaşık makinesinden tabakları veriyor. sofra kurarken taşıyabileceği malzemeleri götürüyor. nasılda büyüyolar