2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Oh ne güzel rahatlık valla:) ben de alayım ya. Bide salonda 2 tane 6m2 halı var kocaman. Silmesi eziyet.
Ayy çok halı varmış yaa :) Sobalı ev ondan dmi soğuk oluyordur, benim ortada bir tane 4,5 m2 var yemek bölümü ayrı masanın altında halı yok bir tane halıyı bile silemem ben kollarım çok ağrıyor, yazık emeğine hemen almalısın bence.

Aynen canım giriş kat olunca da yerler buz gibi bide fayans. evet alayım ben en iyisi.

Aa baya içiyormuş mama ben bir gece uyumadan sandım.Ben yaşına kadar emzirdim bıraktı kendisi süt de bitti zaten.Mama hiç içmedi benimkiler öğürüyorlar tadına bakınca.Kahvaltı yiyor benimki 3 saat sonra meyve yada corba yiyip öğlen uykusuna yatıyor.1,5 saat tekrar açıkmasi için erken geldi bana kahvaltiyi iyi yapmıyor mu ne yiyor tekrar acikiyor kısa sürede.

Kahvaltıda ne yiyor? Kızım 1 yumurta haşlanmış veya menemen. Gerisi minicik zeytin peynir falan. Ne ekleyebilirim?

Kahvaltıda ne yiyor? Kızım 1 yumurta haşlanmış veya menemen. Gerisi minicik zeytin peynir falan. Ne ekleyebilirim?
Benimkide bir gün bol tereyağda yumurta diğer gün kıymalı yumurta kaşar peynir yada keçi peyniri benim kestigim orta boy iki üç dilim kadar, 2 zeytin onuda yeni yemeye başladı tahin pekmez(bazı günler) ihlamur veya mandalina suyuyla biraz tam buğday ekmeği kahvaltı yapıyor ve 3 saatten önce acıkmıyor bazı günler de tahin pekmez yerine bir dilim avakado yiyor.

Çok bunaldım bu hafta sonu ya hayatım yemek, temizlik ve çama
Canım çok üzüldüm ya :-/ Neyse ki ikisini de daha yolun başındayken farkedip gönderme kararını vermişsin. Bakıcı işi gerçekten çok zor bir iş, ben de internete veya tanıdıkların laflarına çok güvenemedim açıkçası. Çünkü herkesin “iyi” anlayışı farklı olabiliyor. Bu nedenle İstediğim özellikleri danışmanlık şirketine söyledim ve kamera sistemi kuracağımı da belirttim. Şu an evdeyim, bakıcıdan çok memnunum hatta hayal ettiğimden de iyi olduğunu düşünüyorum buna rağmen işe başladığımda sık sık kontrol etmek istiyorum. Bence sen de böyle bir yola başvurabilirsin. Baştan kuralları belirtirsin ve sonrasında internet üzerinden sık sık kontrol edersin.

ben bazen alış verişe çıkınca bile bir garip oluyorum.14aydir doğru dürüst, yanı 1-2saat dışında ayrı kalmadım hiç. suçlu hissetmek değil de ozleniyor bıdıklar :) ama böyle gece beslenmesi yok,sabaha kadar uyku bal kaymak maşallah...size de 1 gece çok değil, bence gidin

Canım yaaa başlangıcın böyle olmasına çok üzüldüm inşaallah tüm sıkıntıları halledersin.. Bakıcı dehşete düşürdü beni Allah tez zamanda iyi biri çıkarsın inşaallah karşına. İyi ki büyük kızın var..

aynısını halam yapmış, bir de ben öğretmedim keşfetmiş diyor inşallah unutur

Canım bence olabilir :) eşin bi gelsin o şimdi sana da kızına da çok hasret. Sonrasında böyle bir değişiklik yapabilirsiniz dediğin gibi erken dönersiniz eve sorun olmaz :)

canım benim şimdiye kadar okuduğum sütü artık onermedikleri yönünde yine de sen bilirsin.cocugun sindirebileceginden fazla o yüzden fermante hali öneriliyor.

Bu kadar zor olmamalı ya. Yaşını geçince rahatlarız sanmıştım ama yine yorgunluktan ölüyorum ben de

Kızlar ya yapay vitamin vermeyi düşünmüyordum ama iki lokma yiyor. Ondan nasıl vitamin alacak ki. İki ayda iki kez grip oldu. Son gribi atlatamadı. Üç hafta boyunca alerji ilaçları, balgam söktürücü, bitkisel şurup kullandık. Sonunda antibiyotik kullandık. Bir ay sürdü burnunun akması. Gecede dört beş kez de uyandı Hangi vitamini alsam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…