Su an için pek ihtiyacımız yok gibi ama sut gittikçe azalır gunduzleri de veremezsem aklımda bulunsun canım hepsini denicez artıkGölden goat memnunum ben. Hiç bir mamayı yemedi bunu sevdi
Allah kolaylık versin canım. Bence bakıcıyla biraz konuş. Demek ki o çocuğunu böyle büyütüyor. Bebekle ilgilen diye anlat. Yenisini bulana kadar biraz ilgilenmiş olur. Allah iyi insanlarla karşılaştırsınKizlar nerden baslasam bilmiyorum
Salona aldigim eleman tecrubeliyim dedi dun rezil etti beni bugun konusup gonderdim.evde bakici tam bi fiyasko ! Tanidik uzaktan akraba sayilir.cocukla hic ilgilenmiyomus.kizim evde anne orgu oruyo telefonda video izliyo diyo.bide 10 yaslarinda erkek cocugu var.onunla oynuyolarmis bakicida kendi halinde takiliyomus.Arven bagirdikca oda bagirip taklidini yapiyomus gulerek.veee en can alici nokta.dun buladiklari makineye yerlestirirken arkami dondum bi baktim elinde ekmek bicagi diyo !!!! Allahim cildirdim resmen.simdi hemen ilan verdim insallah bulurum hemen birini.anlatacak cok sey var daha ama uzatmayayim dedim ;(
kilosu iyiyse bence de gerek yok yiyorsa yemekleriniKizlar ben iki uc gunde bir 1 kilo taze inek sutu alip kaynatip 3 gun boyunca birer bardak gece yatinca veriyorum
Bazende kahvaltisinda veriyorum
1 kilo 3 gun yetiyor. Severek iciyo reddetmiyo
Mamayi gunde 1 e dusurduk.sizce mamayi birakmaliyimiyim
Ebe mamayi kes sut.icsin daha iyi dedi ama bilemiyorum erkenmi acaba
bitmiyor yardımcı alayım 15te 1 dedim hafta içi temizlesin cuma mesela haftasonu bana iş kalmasn bi yrmek derdim olur bide süpğrge çamaşır dedim ama g0venilir evin anahtarını bırakcak birini bulamadm cmt gelse de bn evdeyken hiç bi anlamı yok onun başını bekledikten sonra. eşimle dönüşümlü oynuyoruz o ev süpürürken ben ben silerken o şeklinde ama evde temizlik yapılırken oğlan oyun oynamak diil temizlik yapmak istiyoSeninde Hsonu iş bitmiyor degil mi? Hsonu yetmiyor çocuğumla vakit geçirmeye doyamıyorum(
böyle duydukça annemle ne kdr çakışsakta iyi ki var vr bakmayı kabul etti diyorum. bakıcı çok zor. insan canından ötesini emanet ediyor onun yaptığına bak. madem bu sorumluluğu alabilecek biri diilsin yaparm deme o zaman. bnm babaannem üveydi. ilk eşi çocupu olmadığı için boşamış. dedemle yaşlıyken evlendiler. beni o büyüttü aynı zaman da başka çocuklara da bakardı. hiç çocuğu olmamış ama içindr öyle bi çocuk sevgisi vardı ki. baktığı çocuklar kocaman oldupunda bile gelip ziyaret ederlerdi. çocuk büyütmek yemeğini yedirip uyutmak demek değil. en çok sevgi göstermek demek bunu anlamıyorlar. Allah yardımcın olsun inş hemen sevgi dolu birini bulursunKizlar nerden baslasam bilmiyorum
Salona aldigim eleman tecrubeliyim dedi dun rezil etti beni bugun konusup gonderdim.evde bakici tam bi fiyasko ! Tanidik uzaktan akraba sayilir.cocukla hic ilgilenmiyomus.kizim evde anne orgu oruyo telefonda video izliyo diyo.bide 10 yaslarinda erkek cocugu var.onunla oynuyolarmis bakicida kendi halinde takiliyomus.Arven bagirdikca oda bagirip taklidini yapiyomus gulerek.veee en can alici nokta.dun buladiklari makineye yerlestirirken arkami dondum bi baktim elinde ekmek bicagi diyo !!!! Allahim cildirdim resmen.simdi hemen ilan verdim insallah bulurum hemen birini.anlatacak cok sey var daha ama uzatmayayim dedim ;(
Kızlar kızım koltuğun altına kaçan oyuncakları tahta kaşıkla çıkarıyor
Mama yerinemi ayran verin demisBenim annem gündüz 2 kere veriyor toplamda 120 cc filan devam sutu uyuturken. Dr yerine ayran verin demisti ama uyumuyor başka türlü diyor annem
10.5 11 kilo arasi gun icinde mama vermiyorum zaten sadece gece uyurkenkilosu iyiyse bence de gerek yok yiyorsa yemeklerini
İyi ki büyük kizin var da sana olanlari anlatmış. Yoksa haberin olmayacaktı. Ah şu kv baksaydi torununa... tanıdığım çoğu kuaför tek başına çalışıyor. Tamam zor ama bir süre randevu sistemiyle çalışırsın. Müşteriler saatle gelir sırayla halledersin?Kizlar nerden baslasam bilmiyorum
Çok şeker:)) halı örtüsü mu o? Ben de alsaydım ah ah. Halılar yıkamadan gelir gelmez sermeliydim. Artık çok geç. Her türlü kusmuk, kir pasak mevcut:/Kızlar kızım koltuğun altına kaçan oyuncakları tahta kaşıkla çıkarıyor
Amin canim.en basinda konustum dun konustum tamam diyo gerisi yok bi dahaAllah kolaylık versin canım. Bence bakıcıyla biraz konuş. Demek ki o çocuğunu böyle büyütüyor. Bebekle ilgilen diye anlat. Yenisini bulana kadar biraz ilgilenmiş olur. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın
Aynn oyle canim iyi ki.anane babanne cok kavga ediliyo ama en iyi onlar bakiyo yinede.gozun arkada kalmiyo en azindan..cok sinirlendim cookkk orgu ormek ne demek ya !böyle duydukça annemle ne kdr çakışsakta iyi ki var vr bakmayı kabul etti diyorum. bakıcı çok zor. insan canından ötesini emanet ediyor onun yaptığına bak. madem bu sorumluluğu alabilecek biri diilsin yaparm deme o zaman. bnm babaannem üveydi. ilk eşi çocupu olmadığı için boşamış. dedemle yaşlıyken evlendiler. beni o büyüttü aynı zaman da başka çocuklara da bakardı. hiç çocuğu olmamış ama içindr öyle bi çocuk sevgisi vardı ki. baktığı çocuklar kocaman oldupunda bile gelip ziyaret ederlerdi. çocuk büyütmek yemeğini yedirip uyutmak demek değil. en çok sevgi göstermek demek bunu anlamıyorlar. Allah yardımcın olsun inş hemen sevgi dolu birini bulursun
Evet canim iyi ki var gercekten .en azindan gozlemleyebiliyor.en son kahvesini orgusunu alip oturmus keyif yapiyor video atti kizim.bende gonderdim evden aksam konusacagim gelmesin yarin !İyi ki büyük kizin var da sana olanlari anlatmış. Yoksa haberin olmayacaktı. Ah şu kv baksaydi torununa... tanıdığım çoğu kuaför tek başına çalışıyor. Tamam zor ama bir süre randevu sistemiyle çalışırsın. Müşteriler saatle gelir sırayla halledersin?
Anladım Allah yardımcın olsun canım yaAmin canim.en basinda konustum dun konustum tamam diyo gerisi yok bi daha!
Aynn oyle canim iyi ki.anane babanne cok kavga ediliyo ama en iyi onlar bakiyo yinede.gozun arkada kalmiyo en azindan..cok sinirlendim cookkk orgu ormek ne demek ya !
Evet canim iyi ki var gercekten .en azindan gozlemleyebiliyor.en son kahvesini orgusunu alip oturmus keyif yapiyor video atti kizim.bende gonderdim evden aksam konusacagim gelmesin yarin !
Canim sac boya konusunda tam tecrubeli degilim o yuzden sac kismina tecrubeli bi eleman gerekiyor.yoksa tabi idare ederdim
Amin canım insallah cok sagol..Anladım Allah yardımcın olsun canım ya
sütü bazı doktor 1 bazısı 1bucuk yaşında günlük 300ml aşmamak kaydıyla öneriyor. kalsiyumdan ne kadar zengin olsa da demir eksikliği yapıyor.ben vermiyorum.onun yerine yoğurt,peynir,ayran,kefir gibi sütun fermante hali daha iyiKizlar ben iki uc gunde bir 1 kilo taze inek sutu alip kaynatip 3 gun boyunca birer bardak gece yatinca veriyorum
Bazende kahvaltisinda veriyorum
1 kilo 3 gun yetiyor. Severek iciyo reddetmiyo
Mamayi gunde 1 e dusurduk.sizce mamayi birakmaliyimiyim
Ebe mamayi kes sut.icsin daha iyi dedi ama bilemiyorum erkenmi acaba
gece uyanmıyor mu,rüya gibi :) imkanın varsa git bence 1 gece,annen idare edebilirseKızlar eşimin gelmesine az kaldı inşallah. 2-3 hafta kadar. Aklıma bişey geldi. Acaba 1 geceliğine eşimle başbaşa biyere mi gitsek? Annem bakar. Nasıl fikir kızımı bıraksam mi? Nasılsa gece uyanmıyor öyle.
Evet canım ağrı gibi elzem bir durum yoksa uyanmıyor:) yazdım ama gözden kaçırdın galiba. Gece mama da yemiyor artık. Akşam 7-8 gibi yatıyor, sabah 7 gibi kalkıyor. Tek sorun benim yatağımda yanımda yatıyor olması:/gece uyanmıyor mu,rüya gibi :) imkanın varsa git bence 1 gece,annen idare edebilirse
Çok geçmiş olsun canım. Ne oldu nasıl belirti verdi ve teşhis konuldu?
geçmiş olsun nasl anladınız tedavisi neymiş
Cok gecmis olsun canim nasilsiniz simdi
Canım çok geçmiş olsun benim büyük kızımda vardı aslında yeni oluşmuş birşey değil bebekliğinde göbeğinin kapanma döneminde çok ıkınmasından kaynaklı oluyor ve çok sık görülen birşey. Kasık fıtığı çok daha kötü üzme kendini. Benim büyük kızın hala tam olarak kapanmış değil. Zamanla düzelecek inşaallah.
Geçmiş olsun...
Yapılacak birşey var mıymış peki bu aşamada?
Sağ olun kızlar. Şöyle oldu. Görüntüde hiçbir sorun yok. 11 aylıkken bir gece çok feci ağladı. Hiç öyle ağlamamıştı. Sabah bir baktım göbek deliğinin etrafında sanki şeffaf bir sıvı kurumuş. Hemen hemşireyi aradım. İçerideki atıklar çıkmıştır, normal dedi. Geçen gün kızımı giydirirken göbek deliğiyle oynamaya başladı, giydirdim, oyun oynuyoruz, elini yüzüne koydu. İnanılmaz kötü kokuyorGeçmiş olsun canım , kendiliğinden geçen birşey diye biliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?