2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kizlar nerden baslasam bilmiyorum
Salona aldigim eleman tecrubeliyim dedi dun rezil etti beni bugun konusup gonderdim.evde bakici tam bi fiyasko ! Tanidik uzaktan akraba sayilir.cocukla hic ilgilenmiyomus.kizim evde anne orgu oruyo telefonda video izliyo diyo.bide 10 yaslarinda erkek cocugu var.onunla oynuyolarmis bakicida kendi halinde takiliyomus.Arven bagirdikca oda bagirip taklidini yapiyomus gulerek.veee en can alici nokta.dun buladiklari makineye yerlestirirken arkami dondum bi baktim elinde ekmek bicagi diyo !!!! Allahim cildirdim resmen.simdi hemen ilan verdim insallah bulurum hemen birini.anlatacak cok sey var daha ama uzatmayayim dedim ;(

Allah kolaylık versin canım. Bence bakıcıyla biraz konuş. Demek ki o çocuğunu böyle büyütüyor. Bebekle ilgilen diye anlat. Yenisini bulana kadar biraz ilgilenmiş olur. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

kilosu iyiyse bence de gerek yok yiyorsa yemeklerini

Seninde Hsonu iş bitmiyor degil mi? Hsonu yetmiyor çocuğumla vakit geçirmeye doyamıyorum(
bitmiyor yardımcı alayım 15te 1 dedim hafta içi temizlesin cuma mesela haftasonu bana iş kalmasn bi yrmek derdim olur bide süpğrge çamaşır dedim ama g0venilir evin anahtarını bırakcak birini bulamadm cmt gelse de bn evdeyken hiç bi anlamı yok onun başını bekledikten sonra. eşimle dönüşümlü oynuyoruz o ev süpürürken ben ben silerken o şeklinde ama evde temizlik yapılırken oğlan oyun oynamak diil temizlik yapmak istiyo ya yerleri silio bezle ya gelip paspası çevirmeye çalışıo süpürgenin düğmesini açıp kapatıyor. prize takın die kabloyu alıp prize gidio fln. zor oluo yani

böyle duydukça annemle ne kdr çakışsakta iyi ki var vr bakmayı kabul etti diyorum. bakıcı çok zor. insan canından ötesini emanet ediyor onun yaptığına bak. madem bu sorumluluğu alabilecek biri diilsin yaparm deme o zaman. bnm babaannem üveydi. ilk eşi çocupu olmadığı için boşamış. dedemle yaşlıyken evlendiler. beni o büyüttü aynı zaman da başka çocuklara da bakardı. hiç çocuğu olmamış ama içindr öyle bi çocuk sevgisi vardı ki. baktığı çocuklar kocaman oldupunda bile gelip ziyaret ederlerdi. çocuk büyütmek yemeğini yedirip uyutmak demek değil. en çok sevgi göstermek demek bunu anlamıyorlar. Allah yardımcın olsun inş hemen sevgi dolu birini bulursun

Kızlar kızım koltuğun altına kaçan oyuncakları tahta kaşıkla çıkarıyor
1 kere görmek yetiyo onlara. yerim ya tipe bak. bnm ki de iice temizlik görevliai oldu çıktı başıma. bugün çamaşırları makineye koydum arkamı bi döndğm bnmki kapağı kapatmış dereceyi ayarlamış o arada çocuk kilidini de açmış nasıl yaptıysa bide starta bastı baktım makine çalışıo deterjan gözünü de açmaya çalıştı ama beceremedi bn deterjan koydum hemen kapatıo deterjan gözünü de

İyi ki büyük kizin var da sana olanlari anlatmış. Yoksa haberin olmayacaktı. Ah şu kv baksaydi torununa... tanıdığım çoğu kuaför tek başına çalışıyor. Tamam zor ama bir süre randevu sistemiyle çalışırsın. Müşteriler saatle gelir sırayla halledersin?

Amin canim.en basinda konustum dun konustum tamam diyo gerisi yok bi daha !

Aynn oyle canim iyi ki.anane babanne cok kavga ediliyo ama en iyi onlar bakiyo yinede.gozun arkada kalmiyo en azindan..cok sinirlendim cookkk orgu ormek ne demek ya !

Evet canim iyi ki var gercekten .en azindan gozlemleyebiliyor.en son kahvesini orgusunu alip oturmus keyif yapiyor video atti kizim.bende gonderdim evden aksam konusacagim gelmesin yarin !
Canim sac boya konusunda tam tecrubeli degilim o yuzden sac kismina tecrubeli bi eleman gerekiyor.yoksa tabi idare ederdim

Anladım Allah yardımcın olsun canım ya

sütü bazı doktor 1 bazısı 1bucuk yaşında günlük 300ml aşmamak kaydıyla öneriyor. kalsiyumdan ne kadar zengin olsa da demir eksikliği yapıyor.ben vermiyorum.onun yerine yoğurt,peynir,ayran,kefir gibi sütun fermante hali daha iyi

gece uyanmıyor mu,rüya gibi :) imkanın varsa git bence 1 gece,annen idare edebilirse

gece uyanmıyor mu,rüya gibi :) imkanın varsa git bence 1 gece,annen idare edebilirse
Evet canım ağrı gibi elzem bir durum yoksa uyanmıyor:) yazdım ama gözden kaçırdın galiba. Gece mama da yemiyor artık. Akşam 7-8 gibi yatıyor, sabah 7 gibi kalkıyor. Tek sorun benim yatağımda yanımda yatıyor olması:/
Gidelim dimi. Suçlu gibi hissetmem umarım:)

Çok geçmiş olsun canım. Ne oldu nasıl belirti verdi ve teşhis konuldu?

geçmiş olsun nasl anladınız tedavisi neymiş

Cok gecmis olsun canim nasilsiniz simdi

Geçmiş olsun...
Yapılacak birşey var mıymış peki bu aşamada?

Geçmiş olsun canım , kendiliğinden geçen birşey diye biliyorum..
Sağ olun kızlar. Şöyle oldu. Görüntüde hiçbir sorun yok. 11 aylıkken bir gece çok feci ağladı. Hiç öyle ağlamamıştı. Sabah bir baktım göbek deliğinin etrafında sanki şeffaf bir sıvı kurumuş. Hemen hemşireyi aradım. İçerideki atıklar çıkmıştır, normal dedi. Geçen gün kızımı giydirirken göbek deliğiyle oynamaya başladı, giydirdim, oyun oynuyoruz, elini yüzüne koydu. İnanılmaz kötü kokuyor hemen ultrason çektirdi doktor. Çok küçük bir fıtık varmış, yap doku dışarı sızıyormuş. 18 aya kadar düzelmezse çocuk cerrahına gideceğiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…