2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Benim de aynı gündüz ve gece uykusu beraber :/

Kızlar kızım koltuğun altına kaçan oyuncakları tahta kaşıkla çıkarıyor
benimkilerde böyle, spatula vs ne varsa süpürge sanıp sokuyorlar her yere :))) Bu arada geçmiş olsun canım kuzucuğa, inş müdahalesiz atlatırsınız.

Kızlar benimde perş akşamından beri felaket geçti günlerim. Eşim memlekete gitmişti ve dün geldi. Ama süre zarfında 2 kilo vermişim :) geceleri hiç uyumadım. Küçük kızın ateşi 40'ı geçti yine. Sanırım boğazı kötü oldu çünkü emmedi kaç gündür. Cumartesi akşamı saolsun bir hocamız ve eşi ile hastaneye götürdük. Kızları da evde diğerlerine baktı. boğazı kötü olmuş ve Antibiyotik verdi. Şükür ateşi düştü. Ama antibiyotikte ishal yaptı hemen. Bugün maflor alacağım. Kullananlar nasıl kullandı? günde 1 şasemi verdiniz?

Buna ben de cok dıkkat edıyorum bilinçaltına farklı işleyebilir. Bir de mesela yalan atma numara yapma huysuzluk etme yaramaz vs.gibi sözcükler kullanmıyorum ne ona ne de onun yanında baskasına.

Çok geçmis olsun

Allah gönlüne göre bakıcı versin canım, çok zor bu işler.. İyi ki büyük kızın var evde.. İş yerinde de inşallah herşey yoluna girer

Çok güzel fikir canım Anneanneye alışkınsa 1 gece sizin o taraflarda mis gibi deniz manzaralı bir otel kaçamağı çok iyi gelir bence

Çok güzel fikir canım Anneanneye alışkınsa 1 gece sizin o taraflarda mis gibi deniz manzaralı bir otel kaçamağı çok iyi gelir bence
Evet 2. annesi çok düşkün :) ya sence kış ayında deniz kenarı otel mantıklı mı? Başka da alternatif yok Mersin'de. Yakınlarda ne var acaba. Keşke Kapadokya'ya gidebilseydik. Oraya kızımı da götürürdüm. Ama arabayla uzak dimi

Evren değildir o, iç sesindir Bende iki haftadır hafta sonları dışarı çıktım sürekli aklım çocukta kaldı çok da keyif alamadım..

Bende size yakın diye o açıdan baktım , yoksa mantıklı değil bence de.. Kapadokya çok uzak değil aslında 3 saatte gidersiniz.. Hatta annen 1,5 gün bakarsa 2. Geceye varmadan yetişirsiniz eve

Çok geçmiş olsun Allah şifa versin canım, günde bir şase kullanılıyor.

3 saat çok değil ama oraya kızınla birlikte gitmeniz daha güzel olur ailecek, bahsettiğin kaçamak için sanki evinize yakın bir yer daha iyi gibi. Sonrasında arayı açmadan kapadokya da yapabilirsiniz bence çok iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…