2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Tüm gün mü çalışıyorsun canım saatlerin nasıl?
Yok canım tüm gün değil 7buçuk 1 arası çalışıyorum, hergün sabaha kadar emince zombi gibi işe gidiyorum eve çok yorgun dönüyorum, evde de bebekle zaten dinlenme olmuyor.. Beni görünce zaten direk yapışıyor son zamanlarda uykusu da çok azaldı o çok az uykuda bile kucak istiyor o uyurken ben dinleneyim diyecek bir fırsatım olmuyor

Bgn kar oynadık hava müthiş kızımın ilk karı:) hacıyatmaz gbi düşe kalka coştu karların içinde
Ay ne guzel :) buralarada yagsa keske kuru kuru ayaz donuyoruz

Okurken yuzumde gulumseme olusmustu ki sonunu okuyunca haydaaaa deyiverdim :)
Granger canım Rabbim acil sifalar versin kuzucuga

Çok zor çok çalışan anne olmak
Aynen ama Rabbim yardım ediyo çok şükür. Allah yardımcınız olsun hepimizin.

Biz hiç kullanmadık canım bu antibiyotiği. İnşaallah tez zamanda tamamen düzelir. Annenin gelmesi harika olmuş sana da bebeğe de çok iyi gelir kış günü :)
İnşallah düzelir canım ya çok sağol. Anneler ya iyiki varlar

Çok şükür canım:)
:)

İnşallah rüyan gerçek olur

Yok canım kalın gelmiyor ama pişirirken hemen çevirmemek gerekiyor istersen ince dilimlet biraz hiç sıkıntı olmaz. Bir de alırken dikkat etmek gerekiyor biftek diye sattıkları hep kavurmalık Yaptığımız et kısmı yani biftek yazılanları almamak lazım canım.

Bu pişirdiğin bonfile miydi ununuttum:) hadi ya Jumbo demek not aldım. Granitin doğal olarak yapışmama özelliği var yani öyle mi?
Hach miydi neydi yerli malıymış. Staub'u da çok övüyorlar duydun mu hiç
Pişirdiğim antrikot canım, bonfile en pahalısı sonra antrikot sonra kontrfile:) jumbo çok başarılı ve direk granit tava. Evet yapışmıyor bir teflon değil tabi ki ama iyi yine de.
Staubu da duydum ama çok pahalı gelmişti canım ben alırken hechalar daha da uygundu. Gayet memnunum iş görüyor.

Allah canını almasın, ne heyecanla okudum

Kızlar arada bugün ne yemek yaptık onu da yazalım düşünmekten helak olcam:/
Bugün bende kadınbudu sütlü mantar çorbası ve salata var. Normalde tek çeşit yapıyorum da ya yemezse diye ikiye çıkardım:)

mantar veriyo musun ben vermiyorum güvenemiyorum

bende okurken ne güzel diyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…