2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Fiyuuu helal, hiç böyle menülerim olmuyor sabah ezineli ekmekli omlet ve zeytin öğlen köfte akşam kemik suyuna kıymalı makarna ve lahana turşusu :)

Ne yazanları almak lazım orayı kacirdim

Fiyuuu helal, hiç böyle menülerim olmuyor sabah ezineli ekmekli omlet ve zeytin öğlen köfte akşam kemik suyuna kıymalı makarna ve lahana turşusu :)
Yemeyen çocuk olunca içli köfte bile deneniyor:) Yeminle bu evliliği tek çeşit yemekle yürüttüm çocuk beni mahvetti:)

Yemeyen çocuk olunca içli köfte bile deneniyor:) Yeminle bu evliliği tek çeşit yemekle yürüttüm çocuk beni mahvetti:)
Yemeyen çocuk çok zor canım ben böyle sayıyorum da sanma ki benim kız götürüyor binbir naz niyaz zahmet oyun vs bizde de. Tabakta bitirdiği tek şey et ve zeytin :) diğerleri mıy mıyy.

Bizimki cok bir şey yemediği için ac karnına dokunur mu dıye dusunuyorum canım. Cunku ben ac karnına yesem baya etkıler midemi tansıyonu falan
Ben yemeğin yanında veriyorum canım mesela varsayalım yarım köfte yedi turşuya başlayabilirsin o zaman. Ayrıca iştah da açar.
Ben aç karnına ayıla bayıla turşu yerim o yüzden birşey diyemicem yine de bu iş bünyeden bünyeye değişiyor. Benimkilerde aç karnına bir sıkıntı oluşturmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…