2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ben 4 numara kullanıyorum oğlum 11 kiloydu en son. Son zamanlarda arada cıs kaçırmaya başladı bez acaba 5 e mi geçsem diyorum
Hangi marka senin? Her bezin kalıbı farklı o yüzden soruyorum. Kilo aralığına göre 4 iyi olması lazim ama çiş niye kaçırıyor ki acaba

O bizde de aynı şekilde malesef. Priz koruyucu kullanıyorum. Ocak için çözüm bulamadım ama :-/

Aynen bende. Priz koruyucu olsada yaklaştırmamaya çalışıyorum alışmasın diye . Nerde fis bulsa prize takmaya çalışıyor çok tehlikeli hic unutmamak lazım prizleri açıkta

Hangi marka senin? Her bezin kalıbı farklı o yüzden soruyorum. Kilo aralığına göre 4 iyi olması lazim ama çiş niye kaçırıyor ki acaba

Prima külot bez. Çok doluda olmuyor ama çok hareketli diye tam baglayamıyormuyum acaba? Gecenin bir saati üst baş değiştiriyoruz((

Aynen dediğin gibi boynu kıpkırmızı oluyor takmıyorum artik

Aynen bizimkide

Kızların leğen kemiği daha geniş olmaz mı :) fikir yürüttüm sadece bilmiyorum. Aynen güççük paketler 5'ler :)
Valla hiç anlamam hangi kemik hangisi ama persentilde de erkek kız bebek ölçüleri farklı ya ordan fikir yürüttüm.Ama bize hiçbir şartta 4 numara bez olmaz senin kız daha tombik ama benim oğlanın totosu kesin senin kızdan büyük :)

Kızlar sizi tanımayı çok isterdim ya, çok merak ediyorum sizi:) keşke arkadaş olsaydık gerçek hayatta:) foto mu atsak napsak (tabi ki olmaz biliyorum)
He yaa keşke aynı ilde yakın olsaydık, Akdeniz turu istiyorum kızlar büyüsün belki bu yaz belki önümüzdeki yaz sana uğrıcam kesin :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…