Green clean diye bir marka canım üzerinde organik portakal yağlı bitkisel çamaşır suyu yazıyor. Renkli çamaşırlarda da kullanılabiliyor içinde klor yok çünkü.
Evet hatta priz koruyucuyu çıkartmaya çalışıyor fırsat bulsa çıkartacak yani :-/ ne zaman geçer bu kablo priz merakı bilemiyorum inşallah çok uzun sürmez.
Valla ilginç bir şekilde bugün kahve keyfi yaptım ben 1 saatten fazla uyudu ben yanında değilken. İşin garibi tam uyudu kokuyu farkettim kaka yapmış bıdık ama uyandırmaya kıyamadım nasıl olsa yarım saat olmadan uyanır diye ama öyle olmadı. Normalde uyusun diye tüm konfor şartlarını sağlarım uyumaz, öylece altı pis pis uyudu 1 saatten fazla. Bebek milleti sürprizlerle dolu bunu anladım
Prima canım 5+ kullanıyorum bayadır daha yeni bitti Molfiks de 5+ aldım, 5 de oluyor yanlardan sıkıyor ama kızartıyor sıktığı için eşim değiştirirken sıkıyor çocuğu diye sinir oldu 5+ aldı baya, erkek bebek benimki acaba kemik yapısı daha mı büyük, 4 asla olmuyor çok önce kullanıyodum olsa keşke numara artıkça bez sayısı baya azaldı çünkü :)
Valla ilginç bir şekilde bugün kahve keyfi yaptım ben 1 saatten fazla uyudu ben yanında değilken. İşin garibi tam uyudu kokuyu farkettim kaka yapmış bıdık ama uyandırmaya kıyamadım nasıl olsa yarım saat olmadan uyanır diye ama öyle olmadı. Normalde uyusun diye tüm konfor şartlarını sağlarım uyumaz, öylece altı pis pis uyudu 1 saatten fazla. Bebek milleti sürprizlerle dolu bunu anladım
Mama bizde de yok iyi ki yok :) Yemek valla abisiyle bebeğe özel aldığım sayılı şey var Avakado balık yağı gibi :) Kıyafet ayakkabı zaten masraf yok abisinin küçülenlerini giyiyor bebek, büyük oğluma öyle çok hediye gelmişti ki bizde almıştık dünya kadar kıyafet var 2 erkek çocuk daha büyütür o vaziyet.Ikisi de yaka kullanmakta sorun etmedi Allahtan, kıyafetler lekesiz yeni gibi..Bitek bez masrafımız var buna da şükür :) Canları sağ olsun da herşeyi yapmak boynumuzun borcu :)
Kimseye verme canım el kadar kıyafetler dünya para ikinci çocukda kurtarıcı oluyor herşey hazır masraf yok :) Ben vermedim şimdi çok rahatım yine vermeyi düşünmüyorum kardeşimin bebeği falan olursa ona veririm hepsi yeni gibi markalı kıyamıyorum.
Kimseye verme canım el kadar kıyafetler dünya para ikinci çocukda kurtarıcı oluyor herşey hazır masraf yok :) Ben vermedim şimdi çok rahatım yine vermeyi düşünmüyorum kardeşimin bebeği falan olursa ona veririm hepsi yeni gibi markalı kıyamıyorum.
Hiç giydiremediklerim var sıfır. Bedenleri küçük gelmişti. Bide iyi durumda olanlar var onlari saklıyorum. Kardeşime veririm benim 2. olmazsa dediğin gibi.