2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Aynen bende. Priz koruyucu olsada yaklaştırmamaya çalışıyorum alışmasın diye . Nerde fis bulsa prize takmaya çalışıyor çok tehlikeli hic unutmamak lazım prizleri açıkta
Evet hatta priz koruyucuyu çıkartmaya çalışıyor fırsat bulsa çıkartacak yani :-/ ne zaman geçer bu kablo priz merakı bilemiyorum inşallah çok uzun sürmez.

Kızım uyuduğuna gore şöyle bir kahve keyfi yapabilirim:)
Eki Görüntüle 2216264
kızım yanımda uyuyor tabisi hayaller hayatlar :)
Valla ilginç bir şekilde bugün kahve keyfi yaptım ben 1 saatten fazla uyudu ben yanında değilken. İşin garibi tam uyudu kokuyu farkettim kaka yapmış bıdık ama uyandırmaya kıyamadım nasıl olsa yarım saat olmadan uyanır diye ama öyle olmadı. Normalde uyusun diye tüm konfor şartlarını sağlarım uyumaz, öylece altı pis pis uyudu 1 saatten fazla. Bebek milleti sürprizlerle dolu bunu anladım

zafrina89 hazır kan vermşlen tam kan sayımı demir b12 tsh d vit yanısıra çinko calsiyum folik asitte baksınlar,geç gördm yapılmştır bile:)

bnm oğlan çok masrafsız drsene popo bacak yok ztn yemek desen o da yok mama drsen o da yok:)

Aynen bende. Priz koruyucu olsada yaklaştırmamaya çalışıyorum alışmasın diye . Nerde fis bulsa prize takmaya çalışıyor çok tehlikeli hic unutmamak lazım prizleri açıkta
bnmki onu da çıkartıo hatta haftasonu dolap kilidini de açmıştı basıp çekmeli bi çocuk kilidi yapıştırmıştn

Oh ne güzel inşallah hergun böyle devam eder:) iyi ki uyandırmadın bence de. aynen her an herşey olabiliyor:))

bnm oğlan çok masrafsız drsene popo bacak yok ztn yemek desen o da yok mama drsen o da yok:)
Mama bizde de yok iyi ki yok :) Yemek valla abisiyle bebeğe özel aldığım sayılı şey var Avakado balık yağı gibi :) Kıyafet ayakkabı zaten masraf yok abisinin küçülenlerini giyiyor bebek, büyük oğluma öyle çok hediye gelmişti ki bizde almıştık dünya kadar kıyafet var 2 erkek çocuk daha büyütür o vaziyet.Ikisi de yaka kullanmakta sorun etmedi Allahtan, kıyafetler lekesiz yeni gibi..Bitek bez masrafımız var buna da şükür :) Canları sağ olsun da herşeyi yapmak boynumuzun borcu :)

Ben de kuculenleri ayırdım hep lekeli birilerine vermeye utanıyorum
Kimseye verme canım el kadar kıyafetler dünya para ikinci çocukda kurtarıcı oluyor herşey hazır masraf yok :) Ben vermedim şimdi çok rahatım yine vermeyi düşünmüyorum kardeşimin bebeği falan olursa ona veririm hepsi yeni gibi markalı kıyamıyorum.

Hiç giydiremediklerim var sıfır. Bedenleri küçük gelmişti. Bide iyi durumda olanlar var onlari saklıyorum. Kardeşime veririm benim 2. olmazsa dediğin gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…