2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bizde mama ve kıyafet fiyuuuv:) kredi kartı da kullanmıyoruz. Her yaz ve kış kıyafet alışverişi baya tutuyor. Seneye alayım dursun diyorum mesela sezon sonu indiriminde ama olmama ihtimali var.

2. çocupq kalsn desem düzgün kıyafet yok bizde de
Sorun yok zaten o da bir giymede halledeceği için lekeli giymeye başlıyor :)) bizde öyle oldu.

Kakası için bence yapı meselesi de olabilir. Kabızlık olmadığı sürece fazla takılmamak lazım. Benim gördüğüm anne sütü haricinde çorba ve meyve ile beslenen bebekler genelde katı yapıyor. Kıvançta öyle mi?

yani anne sütü+çorba yoğurt kefir meyve yemekte yiyo aslında bugün tavuklu pilav yemiş mesela sabahta yumurta peynir zeytn fln yiyo ekmek kemirmeyi sevio ama hep az miktarlarda :)

Green clean diye bir marka canım üzerinde organik portakal yağlı bitkisel çamaşır suyu yazıyor. Renkli çamaşırlarda da kullanılabiliyor içinde klor yok çünkü.

Himm tamam canım sağol. O markanın sıvı sabununu almıştım bende dediğin gibi portakal yağlı ama kullanmadım henüz. Onada bakarım.

liliyaa avakodo zeytinyağı limon ceviz karışımını sen mi söylemiştin ? Oğlum bayıldı zaten eksi şeylere bayılıyor bana çekmiş ilk defa yedi mutlu oldum

canım son bir saat kalmış. Ebebekte tüm temizleme mendillerinde %17 indirim var. Ben 150 liralık aldım. Nasıl bir çiş yapacaksa

Herkese iyi akşamlar
Ben kızıma kıyafet almaktan çoook keyif alıyorum. Şu an hiçbir ihtiyacı yok ama girdiğim bir mağazadan hiçbir şey almadan çıkmıyorum. Her şeyin en güzeli onun olsun istiyorum. Oyuncakları da çok fazla. O sevinince çok mutlu oluyorum ama şımartmak da istemiyorum. Nasıl denge kuracağım yaa. Ne yapmak lazım. Oyuncakların bir kısmını kaldırsam mı ?

Benimkinin öyle çok oyuncağı yok ya da ben öyle sanıyorum. Üç ikea sepeti kadar var. İçinde kendine oyuncak yaptığı şişeler kavanozlar mandallar da var. Kimisi dışarda masaüstü oyuncakları falan. Ancak ilgisizleri kaldıracağım. Ahşap odaklı yeni oyuncaklar alıp, günde 3-5 tanesini ortaya çıkartacağım. Çok eşyada ilgileri dağılıyor bence.

yani anne sütü+çorba yoğurt kefir meyve yemekte yiyo aslında bugün tavuklu pilav yemiş mesela sabahta yumurta peynir zeytn fln yiyo ekmek kemirmeyi sevio ama hep az miktarlarda :)
O zaman yapısaldır takılmamak lazım benim büyük kız anne sütü almıyor ama onun da cıvık :)

O zaman bizim oyuncağımız fazla değilmiş. İKEA’nın kutularından mı bahsediyorsun? Benim iki İkea kutusu kadar. Tabi bunun dışında büyük arabaları falan var

Kızlar benimkinin ellerini yıkarken kullanmak için unibaby nin köpük şampuanını aldım arıtma konusunda daha rahat hissettirdi.

Nuk diş fırçası aldım bir de vantuzlu yapışan saklama kabı aldım benimki çok sevdi.

Doğalgaz parası 500tl geldi hem de İzmirde. Ücretsizde içim cız etti. Bizim apartmanda yalnızca bizde doğalgaz var bebek doğunca çektirmiştik. Yalıtım da yok pek. Sanırım ondan çok geldi:/

Eklentiler

• A4D37D79-5564-4F01-99F1-B0B75433D77F.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 50
  • 04C96E5E-A244-42C5-A9EE-8CD43013A755.webp
    3,8 KB · Görüntüleme: 53
  • C298BF36-1485-405B-BCE4-8FBAD636B627.webp
    31,8 KB · Görüntüleme: 46
canım son bir saat kalmış. Ebebekte tüm temizleme mendillerinde %17 indirim var. Ben 150 liralık aldım. Nasıl bir çiş yapacaksa
Çok iyi yapmışsın ya çarçabuk bitiyor, bende çok kararsız kaldım şu anda evde Baby me ıslak mendil var dünde 2400 adet edecek kadar selpak marathon mendil sipariş verdim hani o ıslatıp kullandığımdan, ebebekin şubat kampanyaları oluyor ya o zaman almaya karar verdim daha büyük indirim bekliyorum şayet yapmazlarsa büyük hüsran yaşıcam :))

O zaman bizim oyuncağımız fazla değilmiş. İKEA’nın kutularından mı bahsediyorsun? Benim iki İkea kutusu kadar. Tabi bunun dışında büyük arabaları falan var

Eki Görüntüle 2216476
Evet.
Aman allahım ne düzenli:)
Benimki çadır zeminine birşey koydurmuyor koyarsam çıkarıyor. Bir de ters çevirmeyi çok seviyor. Bütün kitaplar yurtık bütün oyuncaklar parçalanmış bir halde:)

Hobaaa çok gelmiş yaa bize bu ay 200 geldi ama ev yalıtımı süper demek ki yalıtım çok etkiliyor inşaallah kışın cebinizi yakmaz.
Diş fırçası uzun zamandır veriyorum ben hergün en az bir kere ellerine büyük kızım bayağı beceriyor ufaklıkta ondan göre göre alıştı. Çok iyi yapmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…