2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Oyuncak değil ama giyimden belki kısabilirsin canım hani derler ya bebeğin yediği helal giydiği haram diye. Elbette bu çocuk hiç giyinmesin demek değil ancak birkaç kez giyilip küçülecek şeyi de almamak lazım sanki. Sonuçta davranışlarımızla onlara örnek olmamız gerekiyor.
Bana oyuncakların abartılı gelmedi. Sadece dönüşümlü çıkarmayı deneyebilirsin. Hepsi ellerinin altında olunca ilgi dağılabililiyor malum :)

Canım giyimi de 3-4 yaş alıyorum. Senelerce giysin diye. Kolu biraz uzun oluyor. Koldaki lastik kısmını içeri döndürünce sorun kalmıyor. Mesela bu kazak 3-4 yaş. Üç sene daha giyer inşallah yani umarım :)

Evet.
Aman allahım ne düzenli:)
Benimki çadır zeminine birşey koydurmuyor koyarsam çıkarıyor. Bir de ters çevirmeyi çok seviyor. Bütün kitaplar yurtık bütün oyuncaklar parçalanmış bir halde:)
Kızım uyuyunca düzenliyoruz da ondan canım. Yoksa her yer oyuncak. Kitaplardaki hareketli kısımları bizimki de hep kopardı. Ben de ikinci çocuğa kalır sanıyordum Adım adımın setlerini alıyorum. Pahalı ama ikinci de kullanır diyordum. Bu ay aboneliği iptal ettirdim. Pahalı ve ikinci kullanamayacak :)

Evet canım ya diğer dairelere gidiyor sıcağınız ve yalıtım çok önemli. Biz Sinop’ta ara kattayız ve yalıtım çok iyi. Kombiyi hiç söndürmedik, 100 lira geldi. Sinop aşırı soğuk değil Allahtan. Bugün 15 dereceydi

Bizim de oyuncakları o kadar fazla ki.. Gelişimine cok katkı sagladıgını dusunuyorum

Bizim de oyuncakları o kadar fazla ki.. Gelişimine cok katkı sagladıgını dusunuyorum
Bence de çocuğa en faydalı şey oyuncak ama hepsi bir arada çok kafa karıştırıcı olabilir. Doğru şekilde kullanmak lazım.
Hamilelik nasıl gidiyor. Benim hayatımın en güzel dönemiydi :) ikinci çocukta koşuşturmadan pek anlaşılmıyor diyorlar. Öyle mi gerçekten?

O zaman bizim oyuncağımız fazla değilmiş. İKEA’nın kutularından mı bahsediyorsun? Benim iki İkea kutusu kadar. Tabi bunun dışında büyük arabaları falan var

Eki Görüntüle 2216476
Böyle bir kutuya 10 da 1 ini bile sığdıramam sanırım bir ara eşim eve her gun bir oyuncakla geliyorduBir kac zamandır duruldu hayırdır diyorum alacak bir şey kalmamıs diyor bu arada kitap alıyoruz bol bol kitaplara daha da meyillendi surekli bu bu diyip bir şeyleri soruyor.O kadar alısmıs ki bugun komşuma gıttık orada kitap bulamayınca halının desenlerine dadandi bu bu diyip soruyo

Son düzenleme:
Oyuncaklar kutularda aksam o yatınca topluyorum sabah hepsini döküp oynamak istediğiyle oynuyor gerisini topluyorum bir daha dagıtıyor tabi bu dongu aksama kadar suruyor Hamilelik guzel gidiyor Allaha sukur:) İlki kadar nazlı değilim ama hala cok heyecanlı bir surec:)

Masallah bende büyük alıyorum hep kurutmada da çekerse diye cekmeyenleri bir dahaki sene de giydiririm diyorum

Bizimki de kitaplara merak saldı bu ara :)

liliyaa avakodo zeytinyağı limon ceviz karışımını sen mi söylemiştin ? Oğlum bayıldı zaten eksi şeylere bayılıyor bana çekmiş ilk defa yedi mutlu oldum
yaa ben avokadolu onlet yaptm yemedi. muz avokado keçiboynuzu tozu yaptık az yemiş. bnmki ekşi sevmiyo bu karışımı yemez heralde. ztn avokado verince yanağında kırmızı benekler çıkıo vermicem bi süre

bnde diş fırçaaı istiyorum ama normal kıllı mı yoksa silikonmu almalı bilemedm çok bastırıp diş etini kanatır mı kıllı fırçalar 500 nekdr çok Allah yardım etsin :) biz istanbuldayız saha 150 200 anca gelşyo

büyük alıyosanız şanslısınız. bnm oğlan okdr zayıf ki içini dolduramıyor. hadi kollar paçalar katlanırda pantolonlarn lastiklerini sona çekiyorum yine de belinden düşüyo. üstlerde aynı şekilde. geöen yıldan malma 6 9 ay bi lcw pant vardı giydirdim tam oldu beli boyuda tam sayılır 1 cm kısa gibi. çok minyatür oldu bu çocuk yaa. 1 sn oturarak oynamıo o evde kaç tur atılıo sayamıyorum bile hep koşturma halinde

liliyaa avakodo zeytinyağı limon ceviz karışımını sen mi söylemiştin ? Oğlum bayıldı zaten eksi şeylere bayılıyor bana çekmiş ilk defa yedi mutlu oldum
İviiit ben demiştim çok sevindim canım ya afiyet bal şeker olsun:)) ceviz koymazsan sarımsakla da olur. Yada içine muz, ceviz. Yada elma+avokado+bal kabağı

O zaman bizim oyuncağımız fazla değilmiş. İKEA’nın kutularından mı bahsediyorsun? Benim iki İkea kutusu kadar. Tabi bunun dışında büyük arabaları falan var

Eki Görüntüle 2216476
Canım şu çadır nasıl bişey? Kızım biseylerin içine girmeye bayılıyor. Yani mesela gardrobumun içine giriyor içinde oynuyor. Yada tezgah altına. Çadır alsam belki içine girer

Benimkine de evde giymelik kıyafet aldım. 12aylık bedenler tam bile olmuyor. 9-12 aylık olanlar tam oturuyor üstüne. Göbek olmadığından tutmuyor:) 12-18 aylıklar hele tam facia:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…