2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Hangi oyuncakları aldınız, alıyorsunuz?
Valla canım aklına ne gelirse hepsinin bir yararı var bence. Bir kutu pelus hayvanı var hayvan sevgisi olusmasına yardımı oldu. Bir kutu bebeği var mesela gozunu kasını sacını basını soruyor hep öğreniyor da.Konusan bebeklerin sesini taklıt edıyor. Bir kutuda piyanolu basmalı oyuncakları var kimi hayvanları tanıtıyor cogunlugu hayvan sesi çıkarıyor kimi notaları kimi renkleri onlarla cok oynadı mesela hayvan seslerini hep ogrendi. Bultaklar yapbozlar legolar cok faydalı renk ayrımını ogrendi. Mesela sarı mavi yeşil kırmızı bu renkleri biliyor. Cunku hep sarı parca mavi parca diye oynadık ogrendi. Topları var bol mıktarda ısıklı renklı pelus farklı farklı ornegın ısıklı topu yere atıp ısıgının yanmasını beklemesi bile bir gelişim saglaması benım için. Kurmalı oyuncakları var cokca. Arabaları var mesela ucak otobus kamyon falan bunların tekerlekleri cok ilgisini çekiyor bazen yarım saat hepsinin tekerleklerin inceliyor. Evcilik oyuncakları her kız da oldugu gibi:) ahsap oyuncaklar balık tutma ustuste kutu koyma içiçe halka geçirme. Kutu oyunları eslestırme kartları vs. Buyuk parca olarak da at aktivite masası ilk adım arabası su an normal araba gibi kullanıyoruz. Davulu var bir tane onunla da sık sık oynuyor.Su top atan fil adını unuttum onunla oynamayı cok seviyor. Dans eden niloya ile karsılıklı göbek atıyor vs vs. Bence piyasadaki tum oyuncaklar faydalı. Hepsinin mutlaka bir yararı oluyor. Cunku bu cocuklar cok kucuk ve dunyaya yabancı ne gorse ler onlara bir şey katar diye dusunuyorum

Canım şu çadır nasıl bişey? Kızım biseylerin içine girmeye bayılıyor. Yani mesela gardrobumun içine giriyor içinde oynuyor. Yada tezgah altına. Çadır alsam belki içine girer
İKEA’nın çadırı canım. İnternet sitesinde var. Daha önce yazmıştım. Gelinlik tarlatanı gibi döndürülüp katlanıyor

Kızlar selam :)
Bugun bi bakici ile deneme yapiyoruz bakalim.sabah birakip ciktim.annem geldi sagolsun yanlarinda duruyor simdi.Kadın 55 yasinda ama 35 40 gibi dinc biri.emekli guvenlik gorevlisiymis.daha once bebek bakmis referans verdi gorustuk.gozunuz kapali emanet edebilirsiniz dediler.amma soyle bi durum var ki kadin coookkk konusuyor.hep kendini anlatiyor.dun ilk gorusme icin geldi mesela kizimla ilgili hic soru sormadi bu sabahta oyle hep kendini anlatiyo.ben tam cikicam anneme sunu sunu yaoarsiniz diyorum kadin sormaya basladi bu sefer ! Ay ne zormus bu bakici olaylari ya offf

Sağol canım uzun uzun yazmışsın. liste yapıp bı alışveriş yapayım ben de. Hepsiyle güle güle oynasın kuzucuk:)

ayy hiç hoşlanmadığım bir tip:/ mimiklerinle veya kırmadan belli etsen çenesinden sıkıldığını. Ne diye anlatıyorsa kendini, dediğin gibi çocuğu sorması lazım ne yer ne içer uykusu vs... Neyse inşallah iyi baksın da. Annenin gelmesine de sevindim:)

Sağol canım uzun uzun yazmışsın. liste yapıp bı alışveriş yapayım ben de. Hepsiyle güle güle oynasın kuzucuk:)
Sagol canım seneye inşallah kardeşiyle oynarlar:) Bu arada akısverıs lıstenın en basına lego yaz bence buyuklu kucuklu cok yararlı oyalayıcı hem de :)

Sagol canım seneye inşallah kardeşiyle oynarlar:) Bu arada akısverıs lıstenın en basına lego yaz bence buyuklu kucuklu cok yararlı oyalayıcı hem de :)
İnşallah canımm:) legosu var ama 10 parçalık, iri iri parcalar. Yine takviye yapayım tabi.
Bu arada eşinle çocuk sevginiz çok güzel. İsteyerek 2.yi yapmaniz mesela. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.

Cok tesekkur ederim canım amin inşallah:)

Sıkıntı yok o zaman canım gayet bilinçli davranıyorsun bence :)

Canım inşaallah çok memnun kalırsın çok konuşmasına değil de becerisine çocukla olan iletişimine filan daha çok takıl bu çok konuşan tipler bizim için can sıkıcı ama bebek için çok iyi olabiliyor bebekler genelde gevezeleri seviyor :) annenin olması muhteşem olmuş o zaten çok iyi gözler sana anlatır. İnşaallah herşeyi yoluna girer zamanla.

Hadi inşallah hayırlısı olur inşallah

Bende iyice tanismadan anlatan kisileri sevmiyorum..evet canim annem ilac gibi geldi :) insallah iyi bakar iyi anlasirlar..

Kızim uykusunda sıçrayıp duruyor ya. Nas Felak okuyayım dimi
Bende her firsatta okurum canım..nazardan korkarim :)

Amin canım insallah.ay evet gevezeligini Arvene kullancak mi bakalim.ayrintilari aksama annem verir :)))

Hadi inşallah hayırlısı olur inşallah
Amin canım insallah

Canım ayıptır söylemesi benim annem de çok konuşur. Ama üç gün gelsin çocuğu 1 ay büyütmüş kadar olur. Annemi yaşıtı sanıyor o derece oynuyorlar. Arven çok eğlenir bence:) Telefonda uzzzzzun uzzzun konuşuyor mu ona bak bence.

Kızım ağız dolusu üç defa kustu. Öyle böyle değil midesinde ne varsa çıkardı. Öğlen içtiği çorbadan şüpheleniyorum. Çünkü dünden kalmıştı. Midesini o bozdu galiba. Ve 4 saattir aç. Ne zaman mama vermeliyim? Yeni kustu sonuncusunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…