Valla canım aklına ne gelirseHangi oyuncakları aldınız, alıyorsunuz?
İKEA’nın çadırı canım. İnternet sitesinde var. Daha önce yazmıştım. Gelinlik tarlatanı gibi döndürülüp katlanıyorCanım şu çadır nasıl bişey? Kızım biseylerin içine girmeye bayılıyor. Yani mesela gardrobumun içine giriyor içinde oynuyor. Yada tezgah altına. Çadır alsam belki içine girer
Sağol canım uzun uzun yazmışsın. liste yapıp bı alışveriş yapayım ben de. Hepsiyle güle güle oynasın kuzucuk:)Valla canım aklına ne gelirsehepsinin bir yararı var bence. Bir kutu pelus hayvanı var hayvan sevgisi olusmasına yardımı oldu. Bir kutu bebeği var mesela gozunu kasını sacını basını soruyor hep öğreniyor da.Konusan bebeklerin sesini taklıt edıyor. Bir kutuda piyanolu basmalı oyuncakları var kimi hayvanları tanıtıyor cogunlugu hayvan sesi çıkarıyor kimi notaları kimi renkleri onlarla cok oynadı mesela hayvan seslerini hep ogrendi. Bultaklar yapbozlar legolar cok faydalı renk ayrımını ogrendi. Mesela sarı mavi yeşil kırmızı bu renkleri biliyor. Cunku hep sarı parca mavi parca diye oynadık ogrendi. Topları var bol mıktarda ısıklı renklı pelus farklı farklı ornegın ısıklı topu yere atıp ısıgının yanmasını beklemesi bile bir gelişim saglaması benım için. Kurmalı oyuncakları var cokca. Arabaları var mesela ucak otobus kamyon falan bunların tekerlekleri cok ilgisini çekiyor bazen yarım saat hepsinin tekerleklerin inceliyor. Evcilik oyuncakları her kız da oldugu gibi:) ahsap oyuncaklar balık tutma ustuste kutu koyma içiçe halka geçirme. Kutu oyunları eslestırme kartları vs. Buyuk parca olarak da at aktivite masası ilk adım arabası su an normal araba gibi kullanıyoruz. Davulu var bir tane onunla da sık sık oynuyor.Su top atan fil adını unuttum onunla oynamayı cok seviyor. Dans eden niloya ile karsılıklı göbek atıyor vs vs. Bence piyasadaki tum oyuncaklar faydalı. Hepsinin mutlaka bir yararı oluyor. Cunku bu cocuklar cok kucuk ve dunyaya yabancı ne gorse ler onlara bir şey katar diye dusunuyorum
ayy hiç hoşlanmadığım bir tip:/ mimiklerinle veya kırmadan belli etsen çenesinden sıkıldığını. Ne diye anlatıyorsa kendini, dediğin gibi çocuğu sorması lazım ne yer ne içer uykusu vs... Neyse inşallah iyi baksın da. Annenin gelmesine de sevindim:)Kızlar selam :)
Bugun bi bakici ile deneme yapiyoruz bakalim.sabah birakip ciktim.annem geldi sagolsun yanlarinda duruyor simdi.Kadın 55 yasinda ama 35 40 gibi dinc biri.emekli guvenlik gorevlisiymis.daha once bebek bakmis referans verdi gorustuk.gozunuz kapali emanet edebilirsiniz dediler.amma soyle bi durum var ki kadin coookkk konusuyor.hep kendini anlatiyor.dun ilk gorusme icin geldi mesela kizimla ilgili hic soru sormadibu sabahta oyle hep kendini anlatiyo.ben tam cikicam anneme sunu sunu yaoarsiniz diyorum kadin sormaya basladi bu sefer ! Ay ne zormus bu bakici olaylari ya offf
Sagol canım seneye inşallah kardeşiyle oynarlar:) Bu arada akısverıs lıstenın en basına lego yaz bence buyuklu kucuklu cok yararlı oyalayıcı hem de :)Sağol canım uzun uzun yazmışsın. liste yapıp bı alışveriş yapayım ben de. Hepsiyle güle güle oynasın kuzucuk:)
İnşallah canımm:) legosu var ama 10 parçalık, iri iri parcalar. Yine takviye yapayım tabi.Sagol canım seneye inşallah kardeşiyle oynarlar:) Bu arada akısverıs lıstenın en basına lego yaz bence buyuklu kucuklu cok yararlı oyalayıcı hem de :)
canım yan taraftaki çadır mı ?O zaman bizim oyuncağımız fazla değilmiş. İKEA’nın kutularından mı bahsediyorsun? Benim iki İkea kutusu kadar. Tabi bunun dışında büyük arabaları falan var
Eki Görüntüle 2216476
Cok tesekkur ederim canım amin inşallah:)İnşallah canımm:) legosu var ama 10 parçalık, iri iri parcalar. Yine takviye yapayım tabi.
Bu arada eşinle çocuk sevginiz çok güzel. İsteyerek 2.yi yapmaniz mesela. Sağlıkla kucağına alırsın inşallah.
Sıkıntı yok o zaman canım gayet bilinçli davranıyorsun bence :)Canım giyimi de 3-4 yaş alıyorum. Senelerce giysin diye. Kolu biraz uzun oluyor. Koldaki lastik kısmını içeri döndürünce sorun kalmıyor. Mesela bu kazak 3-4 yaş. Üç sene daha giyer inşallah yani umarım :)
Eki Görüntüle 2216483
Oku canım ben her uykularında okumaya özen gösteriyorum bas Felak İhlas fatiha ayetel kürsü sırayla geçiyorum :)Kızim uykusunda sıçrayıp duruyor ya. Nas Felak okuyayım dimi
Canım inşaallah çok memnun kalırsın çok konuşmasına değil de becerisine çocukla olan iletişimine filan daha çok takıl bu çok konuşan tipler bizim için can sıkıcı ama bebek için çok iyi olabiliyor bebekler genelde gevezeleri seviyor :) annenin olması muhteşem olmuş o zaten çok iyi gözler sana anlatır. İnşaallah herşeyi yoluna girer zamanla.Kızlar selam :)
Bugun bi bakici ile deneme yapiyoruz bakalim.sabah birakip ciktim.annem geldi sagolsun yanlarinda duruyor simdi.Kadın 55 yasinda ama 35 40 gibi dinc biri.emekli guvenlik gorevlisiymis.daha once bebek bakmis referans verdi gorustuk.gozunuz kapali emanet edebilirsiniz dediler.amma soyle bi durum var ki kadin coookkk konusuyor.hep kendini anlatiyor.dun ilk gorusme icin geldi mesela kizimla ilgili hic soru sormadibu sabahta oyle hep kendini anlatiyo.ben tam cikicam anneme sunu sunu yaoarsiniz diyorum kadin sormaya basladi bu sefer ! Ay ne zormus bu bakici olaylari ya offf
İviiit ben demiştim çok sevindim canım ya afiyet bal şeker olsun:)) ceviz koymazsan sarımsakla da olur. Yada içine muz, ceviz. Yada elma+avokado+bal kabağı
Kızlar selam :)
Bende iyice tanismadan anlatan kisileri sevmiyorum..evet canim annem ilac gibi geldi :) insallah iyi bakar iyi anlasirlar..ayy hiç hoşlanmadığım bir tip:/ mimiklerinle veya kırmadan belli etsen çenesinden sıkıldığını. Ne diye anlatıyorsa kendini, dediğin gibi çocuğu sorması lazım ne yer ne içer uykusu vs... Neyse inşallah iyi baksın da. Annenin gelmesine de sevindim:)
Bende her firsatta okurum canım..nazardan korkarim :)Kızim uykusunda sıçrayıp duruyor ya. Nas Felak okuyayım dimi
Amin canım insallah.ay evet gevezeligini Arvene kullancak mi bakalim.ayrintilari aksama annem verir :)))Canım inşaallah çok memnun kalırsın çok konuşmasına değil de becerisine çocukla olan iletişimine filan daha çok takıl bu çok konuşan tipler bizim için can sıkıcı ama bebek için çok iyi olabiliyor bebekler genelde gevezeleri seviyor :) annenin olması muhteşem olmuş o zaten çok iyi gözler sana anlatır. İnşaallah herşeyi yoluna girer zamanla.
Amin canım insallahHadi inşallah hayırlısı olur inşallah
Evet canım İKEA’nın çadırı. İnternet sitesinden aldımcanım yan taraftaki çadır mı ?
Canım ayıptır söylemesi benim annem de çok konuşur. Ama üç gün gelsin çocuğu 1 ay büyütmüş kadar olur. Annemi yaşıtı sanıyor o derece oynuyorlar. Arven çok eğlenir bence:) Telefonda uzzzzzun uzzzun konuşuyor mu ona bak bence.Kızlar selam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?