2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ay kıyamam ya, bende bir gün önceden kalan çorba yada yemekten yediriyorum canım bir sorun olmuyor ama dışarda mı beklemişti yemek normalde bir sorun olmaması gerekir balık tavuk vss olmadıkça..Midesini falan mı üşüttü acaba kızın neyse bakarsın duruma göre geçmiş olsun kusmanin üstünden yarım saat geçsin tekrar yedir canım.

canım bence çorbadan olsa o kadar çok olmaz.sen yine temkinli ol istersen bi doktora görür eğer devam ederse

Az once buyuk kizimla konustuk.nasil gidiyor annecim diye.Anne Arven cok sey ogrenmis bugun dedi ! Sasirdim ne gibi dedim.gelince gorursun dedi hadi bakalim..eve gidince annemden raporu alacagim bakalim cok konusmak cocuk icin iyi diyosun yani :)) bos konusmasinda dedigin gibi

Ahh kiyamam kuzuya.usuttu mu acaba canım.corba ne corbasiydi ? Cok agir seyler vermemeye calis bugun..

Panduf tavsiye edebilecek var mı altı kaymayan çarığa benzeyen çoraplardan giydiriyordum hem terletiyor hem de küçülmüşler yeni Almam lazım

Islak mendil ben hep uni baby yenidoğan kullandım kuzey doğduğunda almıştık baya ,14 ay oldu mendiller yeni bitti son paketteyim yeni almam lazım ama çok pahalı ne kullanabilirim uygun ve güvenilir acaba. Yarın soffio bez indirimdeymiş A101 de ben de ondan alıcam gece prima gündüz onu takıcam artık prima nın 1 tanesi 1 ekmek parası olmuş günde 5 kere kaka yapıyo zaten başa çıkılacak gibi değil . Soffio bi kere almıştım annemlerde bez bitince, fena değildi

Sonunda kızıma içime sinen bir bot bulabildim :) Vicco aldık çift cırtlı o da cok sevdi alısverişi boyunca yürüdü cokr ahat etti hiç mızmızlanmadı :) Almak isteyen varsa düşünmeden alsın daha önce hiçbir ayakkabıda bu kadar rahat etmemiştik

Geçmiş olsun canim Nasil oldu şimdi?

Canım ben de senin gibiydim ama artık frenliyorum kendimi bizim bakıcı abla oyuncakların bir kısmını kaldırmıştı hem dikkati dağılır hem de oynamaz sıkılıp kaldırıp atar sırayla çıkartalım demişti. Bir süre geçince unutur sonra yeni oyuncaklar gibi çıkartırız demişti başta saçma gelmişti ama şimdi görüyorum ki daha az oyuncakla daha güzel oynuyor kaldırıp atmıyor bir kenara. Yeğenimden kalan da çok oyuncak var. Uzunca bir süre yeni bir şey almayı düşünmüyorum. Kıyafet konusunda da çok güzel şeyler var insanın aklı kalıyor gerçekten ama birkaç tane temiz, gezmelik elbise dışında hepsi yemek listesi gibi olduğundan artık biraz daha kolay temizlenebilir, rahat ve uygun fiyatlı olanlara yöneliyorum.

Döküm tavada köfte yapmıyordum. Deneyeyim dedim Erol bayıldı. İlk kez adam gibi et yedi diyebildim. Et yemeyen bebeler için deneyin isterseniz. Sulu ve yumuşak oluyor.
Ben hep dökümde yapıyorum kesinlikle katılıyorum sana fırında kupkuru oluyor döküm çok daha başarılı. Afiyet olsun kuzuya.

Canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin şimdi gördüm bana çorbadan ziyade virüs kapmış gibi geldi?

geçmiş olsun canım. bizde dünden kalan yemekleri veriyoruz 1 günde bozulmaz ki dışarda mı kalmıştı

Soffio kullanıyorum çok memnunum bazı arkadaşlarda pişik yapmıştı ona dikkat etmek lazım. Islak mendil olarak unşbaby ve Baby me yenidoğanlar pamuk su ve potasyum sorbattan oluşuyor yani güvenli. Benim gibi daha uygun yollu olsun ve potasyum sorbattan da uzak durayım diyorsan kalitelisinden z katlama havlu alıp ıslatıp kullanabilirsin ıslak mendilden farkı olmuyor alt alırken.

Sağol canım

Sleepy ıslak mendil Nasil? Bir kac kişiden iyi olduğunu duydum ama bilmiyorum

Şimdi nasıl? Daha sonra verdklerini kabul ettimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…