2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Bu
telli mi?ben de oğluma almak istiyorum ama telleri batar diye korkuyorum. index şişme çadırı var ama pek kullanışlı değil gibi geldi
telleri içten geçmeli cnm çubuk gbi daha doğrusu.görünürde hiçbişe yok bnmki kaldırıp atıyo yuvarlayarak oynuyo çadırla:)

Bzm evin her yeri lego,bloklar yapbozlar arabalar.kızım için oyuncak çk az aldım umrunda diil ztn:) hoplayalım zıplayalım heryeri karıştıralım ayakkabı deneyelim onu seviyo.

Sleepy ıslak mendil Nasil? Bir kac kişiden iyi olduğunu duydum ama bilmiyorum
Islak mendil vazifesini yerine getirir o anlamda iyidir muhakkak ancak içerik olarak alıp kullanmak bence sakıncalı. Yani kimyasal var malesef canım. İçerik olarak kullanılabilir olan ıslak mendiller uni Baby yenidoğan(sensitive değil) ve baby&me yenidoğan.

Kolay gelsin canım ya zor gerçekten seninki son anda tam da işe başlamışken bulmaya çalıştığın için daha zor oldu. Kadın kendini anlatıp belki iyi olduğuna seni ikna edip içini rahatlatmak istemiş olabilir ilk gün olduğundan. Bizim 2 hafta oldu bugün ilk kez 3-4 saat dışarı çıktım. Bakıcı abla çok iyi sağolsun güvenim tam ama kızım kötü hisseder mi diye içim içimi yedi. Hele son 1 saat eve gitmemek için zor tuttum kendimi. Sonuç eve geldiğimde gayet şen şakrak oyun oynuyorlardı. Kızım bana yaptığı nazın niyazın onda birini kimseye yapmıyor Galiba kızım kadar bende de bağımlılık oldu ayrılma korkusu yaşıyorum resmen. Sen de belki o nedenle rahatsız hissetmiş olabilirsin. Annenin de yardımıyla kısa sürede alışırlar inşallah birbirlerine.

Geçmiş olsun canım ne çorbasıydı? Belki üşütmüştür?

Him tamam canım ben evde pamuk kullanıyorum ama dışarda ıslak mendiller iyi oluyor.

telli mi?ben de oğluma almak istiyorum ama telleri batar diye korkuyorum. index şişme çadırı var ama pek kullanışlı değil gibi geldi
İçinden Demir çadır çubukları geçiriliyor. O sayede ayakta duruyor ama bir zararı yok çünkü kumaşın içinde kalıyor

Geçmiş olsun canım şimdi nasıl kızın?

Güle güle giysin yavrucuk. Bizimki de yeni yürümeye başladı, eşime ayakkabı alalım diyorum na ayakkabısıymış nerde yürüyecek kışın diyo. Sinir ediyo beni :/ eğer alırsam aklımda olsun Vicco.

Merhaba cnm bende bakıcıya bırakıcam ama seneye zordur tabi anne gbi olur mu keşke bi bakabilsek

Amin canim insallah cok sagol.evet hep kv yuzunden hala sinirliyim ! Ay evet bu bebislerin nazi niyazi garezi hep bize.bugun hep bakicimiz ilgilenmis.Arven sevmis :) hatta ben eve gelince beni birakip bakicisina gitti hayret ettim.iki dakikada uyutmus oglen.oyunlar falan.annemin cok hosuna gitmis
Eowynn_arwn canım nasıl geçmiş ilk günü bebeğinin bakıcıyla?
Guzel gecmis canim cok sukur.bakiciyla iyi anlasmislar..annemin gozu tutmus cok iyi ilgileniyor.bugun bana birakmadi hic dedi :)))

Merhaba cnm bende bakıcıya bırakıcam ama seneye zordur tabi anne gbi olur mu keşke bi bakabilsek
Merhaba canım hosgeldin :) tabi anne gibi olur mu.ahh hayat sartlari iste

Sagol canım :) Aslında kısın da parka goturmek gerek illa yurur parkta ya da avm de bile yurumek ister durmaz. Kar yagsın cıkalım diye bekliyorum ben bir de ama yagmadı buraya daha

Kuzum evde nasıl zaptediyorsun? Benimki en kötü iki günde bir duvarları tırmalıyor çıkalım diye, pencereleri öpüyor yalıyor. Çıkınca hem yoruluyor değişiklik oluyor. Parkta arkadaş görüyor falan. Haftasonu eşin işe gitmediğinde çıkarsınız zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…