2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
ne öğrenmiş bugün senin kız

Geçmiş olsun canım , inşallah tekrarlamaz belki de hafif bir mikrop aldı kuzucuk

Çok sevindim canım ya, ben de bakıcı bulamadım şimdi annem bakıyor 2 ay falan bakacak. Sonra kreşe vericem sanırım, çalıştığım kurumun girişine bu sene kreş açtılar. Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın evlatlarımızı ve bizleri.

Kayınvalidem geldiğinde bizde dışarı çıktık gezdik hiç mızırdanmamış güzel güzel oynamış sürekli meme isteyen çoçuğun aklına bile gelmemiş.. Ben de diken üstünde gezdim her an telefon gelecek diye.. Nazları bize ve bu gelişimleri açısından iyi birşeymiş o açıdan sevinebiliriz:)

Hafta sonraları dışarı çıkarabiliyoruz kuzum işte, ikimiz de çalışıyoruz. Annem bakıyor kızıma. Evimizin yanında park var ama annem çıkarmaz çünkü hasta olur diye korkuyo çok pimpirikli. Anlatıyorum bişi olmaz ihtiyacı var diyorum yok. Biz de dışarıda çok duramıyoruz bu sebeple. O yüzden hep kapalı ortamlardayız.
Yavru kuşum öyle istemiyor da dışarı çıkmak ama çıkınca da o kadar mutlu oluyo ki. Kızıma karşısına oturup birlikte oyuncaklarla oynamak yetiyor, çok seviyor birileriyle oynamayı.

yesoka90 Bende ilk Doğum yaptığım zamanlarda internetten koliyle İpek marka pamuk almıştım onu kullanıyorum bitmek üzere o zamanlar o kadar zam gelmemişti çok ucuza almıştım.. Bitince bende senin önerdiğinden almayı düşünüyorum

Günaydın canım geçmişolsun

ne öğrenmiş bugün senin kız
Benim bildigim seyler canım :) mama yedikten sonra koltuga biraz kusmus snra silmisler benimkide almis eline bezi heryeri silmeye baslamis.bakici ne yaoarsa aynisini yaomaya baslamis.oyun ogrenmis hop hop zio zip tarzi seyler :) bakici cok akilli masallah dedi

Cok gecmis olsun canim insallah tekrar etmez :)

Eowynn_arwn Hadi inşallah gönlüne göre olur bakıcı, Arven’e iyi baksında varsın çenesi düşük olsun:)
Amin canım insallah.bu sabahta eger aksamlari bi yere cikmak istersen ben kalirim hic problem degil dedi :) aynn canım en onemlisi Arven'e iyi bakmasi :)

Sagol canım.eger bakici bulamasaydim artik bende kres dusunecektim istemeye istemeye.insallah bu ablayla uzun seneler devam ederiz :)

Çok geçmiş olsun canım inşaallah bununla bitmiştir

Selpak maraton z katlama havlu aldım solo kalite olarak bir tık daha iyiydi ama bu da iş görüyor. Değiştireceğim zaman ıslatıp kullandım tavsiye ederim canım.

Çok sevindim canım inşaallah hep böyle pozitif ilerler

Kizlar bakici ucretlerini ne kadar oduyorsunuz ? Benimki az mi fazla mi bilemedim ?
Ben de bir ara parkta cocuk bakan bir ablaya sormustum asgari ücret demişti. Bursadayız biz. Ama tanıdık komsu falan daha uyguna bakıyor mesela benım yan komsu alt komsumun ogluna ıkı sene baktı ıkı sene once 350ye bakmıs gecen sene 600e. Ama kadındaki cocuk sevgisini ilgisini gormeniz lazım. Gozun arkadas kalmaz oyle bir bakıcıyla hem de cok uyguna bakmıs.Hayret ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…