2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Inglesina yi genelde amazondan alıyorlar. Ben de Quinny ve inglesina bakiyorum. Bir de mamas papas cok tavsiye ediliyor.

merhaba :) şuan ben de bebek arabası arayışındayım ve inglesina trilogy bakıyorum da. aldınız mı acaba. ya da ne kullanıyorsunuz. tavsiye edebileceğiniz bi araba var mı

Iyi bari masallah

Çok sevindim canım inşaallah hep böyle pozitif ilerler
Amin canım insallah :)))

Ben sabah 8 akşam 6 yalnızca haftaiçi 1700 ödüyordum canım bakıcı ablaya, bu iş şehirden şehire değişiyor Eskişehir piyasası daha uygundur bence.
Himmm..bizde sabah 9 aksam 7 1200 tl dedim daha konusucaz bakalim
Evet tanidik olunca ucuz oluyo.gecenki bakici tanidikti 500 e anlasmistik.simdi 1200.ama ilgi sifirdi iste oncekinde. Hersey para demek degil iste.ne insanlar var.Rabbim heoimizi iyi hayirli insanlarla karsilastirsin canım

Arkadaşlar bebeleri hergün dışarı çıkarabiliyor musunuz?
Maalesef canım.burda hep yagisli hava ve soguk.bazen aksamlari avmlere kaciyoruz o kadar

Kızlar Dolunay nerdeyse gunduzleri hiç uyumuyor ne oldu anlamadım yarım saat uyuyor sonra uyanıp aksam gec saate kadar uyumuyor neden acaba anlamıyorum. Uykusu gelince elimi yuzune kapatıyor uyutuyorum ama yarım saat uyuyup uyanıyor.

Bu uykular cok degisken canım ya.bizde bi turlu rayina oturtamadik.bazen cok guzel uyuyo bazen hic uyumuyo ..anlayamadim

Kızlar 1 aydir belki daha uzun bi suredir sag kulagimda nabiz sesi duyuyorum.tam dr a gidicem geciyor tamam gecti diyorum yine basliyor.simdi 2 gundur araliksiz duyuyorum bu nabiz sesini.inanilmazzz sinir bozucu ..nedir neden olur bu durum bileniniz var mi ?

En çıkarıyorum canım. Öğlen işten geliyorum, hava 14-15 derece civarı güneşliyse parka götürüyorum. Daha soğuksa kafeye gidiyoruz. Akvaryuma, dergilere bakıyoruz, kağıt kalem götürüyorum resim yapıyor. başka çocuklar oluyor, onlarla koşuşturuyor

En kötü gün aşırı çıkıyoruz canım hiç olmadı ev çevresi bir yürürüş markete gidip geliyoruz

Hergün olmasa da iki günde bir.
Hiçbir yere gidemezsek yakımızdaki bakkala ya da Migros’a falan gidiyoruz.
Son zamanlarda hava çok kötü tıkıldık kaldık , haftada 1-2 bilemedin en fazla 3 çıkıyoruz dışarı, canı da sıkılıyor evde haklı olarak.. Bende daha sık çıkartmaya çalışayım, okuldan gelince yorgun oluyorum , biraz da üşeniyorum o yüzden :/

Haftada üç ise iyi canım. Okuldan çıkınca kim bakıyorsa haber verin hazırlasın. Eve çıkmadan iki tur atarsınız öyle girersin eve.

merhaba :) şuan ben de bebek arabası arayışındayım ve inglesina trilogy bakıyorum da. aldınız mı acaba. ya da ne kullanıyorsunuz. tavsiye edebileceğiniz bi araba var mı
Bizde Quinny ve Inglesina var ikisi de çok kaliteli kullanışlı arabalar Quinny büyük oğlumun arabası kardeşi de kullaniyor , Inglesina' baya pahalı bir araba kardeşim bir arkadaşından yeni temiz diye pusetiyle birlikte ikinci el almış hediye göndermiş çok fazla kullanmadım temizledim paketledim balkonda duruyor ama Quinny yıllarıdır kullanırım çok kullanışlı bir araba şiddetle tavsiye ederim.

Bütçeniz uygunsa kategorisinde iyi bir araba. Mothercare orb kullanıyorum ama çok büyük bence. Inglesina ideal.

biz sadece haftasonu çıkarabiliyoruz akşam eve gitmemiz 7 buçuğu buluyor eve zor atıyoruz kendimizi. haftaiçi eve gelirken markete uğrarsak anca o. hava biraz iiyse annemle bakkal market komşu fln

sayin yolcularimiz istanbula hos geldiniz. valla hic hos gelmedik bu ne soguk. trabzon sicacikmis meger. bebeler gelir gelmez hasta oldular Allahim biranonce sifa versin ..

su istanbulun nesini seviyonuz ya
Hayırlısıyla dönmüşsün canım sevindim. Eşinle son durumlar nedir? İnşallah ikiniz ve yavrularınız için en hayırlısı olur

Hayırlısıyla dönmüşsün canım sevindim. Eşinle son durumlar nedir? İnşallah ikiniz ve yavrularınız için en hayırlısı olur
ev tutmus kendisine. bizi h. alanindan aldi getirdi cocuklarla oynadi ve gitti. konusmadik henuz yuzyuze. msjlarda ev tuttugunu soylemisti zaten. sonu ne olur bu isin bilmiyorum. ama kendimi artik buraya ait gibi hissetmiyorum. bir baska ulkeye emaneten gelmis gibiyim. heran gidecek gibiyim. benim evim benim esyam benim yuvam degilmis gibi. hesey nemli veya islak bozuk veya kuflu karmasik veya daginik gibi. zaman biranonce gecse olacak olan olsa bitse. ben hayatimin geri kalanina nasil ve nerde devam edecegini bilsem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…