2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kizlar iyi aksamlar.
Hafif bi ayakabi onerisi olan var mi mumkunse internet siparisinden degilde magazadan oneriniz varsa iyi olur
Esim cetinkaya indiriminden slazanger almis guzel fakat tecrubesizlik iste cok agir ayaklarini burkuyor.
Fila almisdim cok hafif ama kucuk geliyor artik.
Suan tam kosturuyor guzel uygun fiyatli hafif bi ayakabi onerisine ihtiyacim var
Hemen buyuyor olmuyor diye cok para vermek istemiyorum

Vicco acayip rahat cunku kızım fıldır fıldır kostu giyer gıymez. Hem de cok hafıf yumusak cok begendım ben. Bulunduğunuz sehırdekı magazalarına ınternetten ulasabılırsınız

Spor ayakkabı tarzı istyosan adidas dragon derim ilk adımlardan sonra oğlumu onla büyüttm.ama ilk adım için vicco iyidir.

Hayırlısı be Paytipo size birisi ön ayak olup şöyle bi silkelese de brz konuşsanız iletşime geçseniz 2 nizde inatçı sanki.en azından hiç olmucaksa da plan program yapsanız bundan sonrası için ortada 2 çocuk var ev tuttum demekle btmiyo.

canim beni tam olarak uzen sey ayrilik degil bilinmezlik . yani hersey insanlar icin. ayrilik ölűm hastalik. . hersey olabilir hayatta. oturup ayriliyorum diye aglamak cok luks suan bana. ama cocuklarim icin enerji lazim ve bu enerjiyi bilinmezliklere harciyorum. tamam hersey olacagina varir deyip rahat olamayi basarabilmem icin destege ihtiyac duyuyorum. benimse yanimda benden daha kizgin daha kirgin daha sorgulayip duran basimin etini yiyen annem var. oda kizinin pesine ordan oraya suruklenip duruyor. bakin kac kisinin annesi duzenini bozup torun bakiyor cok az. annem de hakli olarak sonuc istiyor. bilmek istiyor. napacaz deyip duruyor. gidelim burdan o zaman diyor. gidersem baska sehire daha rahat ederim. daha kolay gecinirim is hayatim biraz daha hafifler. ama cocuklar babasiz buyur. kalirsam calisan bir anne olarak hem maddi hem manevi zorlanirim. burda oturup eski esimin baska hayat kurmasini izlemek de istemiyorum ayrica.. yani kafamda deli sorular. eninde sonunda bir tercih yapmak zorunda kalacagim. cocuklar icin mutsuz bir anne mi cocuklar icin mutlu anne ama babasiz buyumeleri mi?

Ayrılık kaçınılmazsa kesinlikle mutlu anne mutlu zaman bir sn dahi düşünmezdim. Çocuklarıyla zaman geçirmek isteyen baba kaldırsın bir yerini de ayağıma gelsin. Eşin yeni bir hayat kurunca çok daha az sıklıkla gelmeye başlayacak ve şöyle diyeceksin "vay be ben adam çocuklarıyla vakit geçirsin diye neler yaptım herif haftada bir gününü dahi ayıramaz oldu" sonra depresyonun dibine girsen ne fayda? Çocuklarına da sana da yazık. Bu hususlarda bencil olmak kötü birşey değil. Bencil ol ki mutlu ol ve çocukların da senin mutluluğundan beslensin.

Ancaaaak elbette ki önce "ayrılık" tan emin olmak gerekiyor. Yerinde olsam eşimi karşıma alır gururumu ezer bu hususu konuşurdum. İnsan herşeyden kaçar ama "kendinden" kaçamaz.
Şayet sende bittiğine eminsen de başka şehire gitmek zorunda olduğunu anlat.
Bekara karı boşamak kolay demişler tabi biz böyle konuşunca işkembeden atıyor gibi gelebiliriz seni incitmek için kesinlikle yazmadım. Samimiyetle böyle yapmalısın diye düşünüyorum. Allah yardımcın olsun canım..

sayin yolcularimiz istanbula hos geldiniz. valla hic hos gelmedik bu ne soguk. trabzon sicacikmis meger. bebeler gelir gelmez hasta oldular Allahim biranonce sifa versin ..

su istanbulun nesini seviyonuz ya
Gecmis olsun Rabbim sifa versin kuzulara..hakkinizda hayirlisi olsun canım..bende bu konuda bisi diyemiyorum.kelin ilaci olsa kendi basina surermis misali ;(

boşanınca trabzona gitme durumun var mı burda 2 çocukla tek mi kalacaksn

yesoka90 cok guzel anlatmissin icimi okumus serin sular serpistirmissin resmen. boyle dusunuyor olmaktan dolayi utanmalimiyim diye kendi kendimi de yiyor oldum. ama evin icinde bana tahammul gosteremeyen bir adam cocuklarini gormek icin zahmet cekmeye tahammul etmeli bir karar verdiyse bedelini neden ben oduyorum. ona git demedim. ayrilalim demedim. bit bit edip kafa sisiren bir tip degilim. biraz kuslugu uzattim diye cekti gitti. zaman vermedi telafi etmemize firsat vermedi. lohusa kadini terkedip gitmekle tehdit etti ve sonucta gitti. neyse..
bakalim sonuc ne olur. anlatirim sizede.
boşanınca trabzona gitme durumun var mı burda 2 çocukla tek mi kalacaksn

trabzon rize gibi kardeslerime daha yakin anneme arada bir nefes alma firsati saglayabilecegim sehirler. zorlandigim yerlerde kardeslerimden destek alabilecegim yerler. bayramda seyranda annemi memleketine gonderebilecegim. is yuku istanbul kadar agir olmayacak. sehir istanbul kadar yormayacak madden istanbul kadar zorlamayacak. yanlis da dusunuyor olabilirim . bilmiyorum...

ay zor işler. Allah yardımcınız olsun. çok şükür ki annen var. bnm annem bakıo çocuğa kv 2 hafta gelio kalmaya gün sayıyo 3 gün oldu 5 gün oldu gidicem artk. yesokanın dediği gibi bence de mantıklı olan. bnm dayım boşandı 1 kızı var 2. ye evlendi haftada 1 kızı alması lazm 2 haftada 1 anca alıyodur. diğer eşi de benle de vakit geçir diyodur belki bilemiyorum. kendini en az yıpratacağın yeri seçmelisin bence. çocuklarınla daha iyi ilgilenebilmek adına

Kızlar dün oğlumun ayakları çok üşümüş annem panduf alalım diyor da gecen gün Lcw iyi diye konuşulmuştu ama Lcw de kalmamış . Bu olur mu sizce tabani sert mi gelir? Napsam acaba ? 2 kat corap giydiriyorun bu arada.

Kızlar dün oğlumun ayakları çok üşümüş annem panduf alalım diyor da gecen gün Lcw iyi diye konuşulmuştu ama Lcw de kalamamış bu Nasil acaba? Olurmu dersiniz. Tabanı sert mi gelir. Bu arada 2 kat corap giydiriyorun

Eklentiler

• 20181220_091141.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 48
Ben de panduf bakıyodum burda bi arkadaş lcw iyi dedi aldım 20 numara oğluma küçük geldi :)) bugün gidip geri vericem belki bende vicco alırım herkes çok memnun 2 kat para yalnız bide çabuk büyüyo ayakları belki birdahaki ay olmucak o yüzden düşünüyorum

Allah yardımcın olsun inşallah herşey netlik kazanır ve senin için hayırlı olan olur

Ben 3 tane panduf aldım 3 u de olmadı geri verecem .Vicco düşünüyorum ben de ama dediğin gibi tabanı nasıl acaba. Daha yürümüyor bide benim kiz

Vicco acayip rahat cunku kızım fıldır fıldır kostu giyer gıymez. Hem de cok hafıf yumusak cok begendım ben. Bulunduğunuz sehırdekı magazalarına ınternetten ulasabılırsınız

Spor ayakkabı tarzı istyosan adidas dragon derim ilk adımlardan sonra oğlumu onla büyüttm.ama ilk adım için vicco iyidir.

Tesekkur ederim viccoya bakicam peki kac numara giydiriyorsunuz

evet gercekten zor. hani bizde oglan anasiyiz yarin oburgun ogullarimizin basina gelse gelin alsa bebeleri gitse ogullarimizin tarafini mi tutariz yoksa bir kadin olarak gelin tarafinimi. isin tuhaf yani esimi istanbula baglayan hicbirsey yok tayin isteyip daha yakin bir sehir secebilir yada ikimiz daha kucuk ortak bir sehre gidebiliriz. bu fikrede sicak bakmiyor. istanbula alismis beyfendi.

Bir nebze rahatlattıysam ne mutlu bana.. Şu hayatta insanın başına gelen şeyler hep iletişimsizlikten geliyor zaten.. Her ne olursa olsun karşına alıp konuş ki aklında "keşke" veya "acaba" kalmasın canım.
Sonuç negatif olursa bence Rize mükemmel bir şehir git kurtar kendini bacım düşündüklerinde çoooook haklısın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…