2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Kizlar bakici ucretlerini ne kadar oduyorsunuz ? Benimki az mi fazla mi bilemedim ?
CANIM SEN ne kadar veriyorsun görmedim ama ben 1700 veriyorum ikisine. Ütü, yemek yapıyor, çamaşırları katlıyor. saat 3e kadar süt izninden dolayı. Gelecek ay 2000 olacak, tam güne geçiyorum.

Evde yakın ayak gezsin diyorlar ya ben ondan tereddüt e diyorum viccoda

Normalde objektif bakmaya çalışırım ama böyle bir durumda ne yapardım bilemedim. Gelini haklı görüyorsan elimden geleni yapardım açıkçası ortada 2 tane cocuk var. Kayınvaliden ne düşünüyor barışmaniz için on ayak olmuyormu

tsk ederim destegin icin kimseye bedel odetmek gibi bir niyetim yok. ama feda edilecek olan da benim hayatim niye olsun?

bu noktaya gelmemizde onlarin yanlis tutumlari var. kasten ayirmaya calismasalarda ogullari uzerinde kurduklari baski bizi kopardi. beni sindirebileceklerini kendilerine benzetebileceklerini sandilar buna izin vermedim. aramizda saygisizca hicbir olay olmadi sadece araya zorunlu mesafe koydum. kendi benligimi koruyabilmem icin gerekli bir mesafeydi. hepsi bu.

Dediğin gbi istanbulda tutan bişe yoksa maddi manevi daha rahat edersin baska yerde,hayat hiç kolay diil maalesef.bence konuşmaya değer son kez de olsa çnkü erkekler görevlerinin farkında olmuyo çoğu zmn hayat boyu eğitilmeleri gerekiyo.daha çok küçükler çocuklar için zorlayablseniz keşke,eğer onunla olmak her halükarda mutsuz ediyosa da yapcak bişe yok.ben de ayrı anne babanın çocuguyum hem de 10 yaşında fln.annem hep derdi ilerde anlarsınız beni dye,gerckten de öyle oldu iyi ki ayrılmşsınz dedik.Ama işte sizin elle tutulur çok geçerli sebeplerinz yok kırgınlıklar kızgınlıklar her evlilikte oluyo.iletişimsizlik berbat bişey.eşin de napıcagını tam bilmiyo sanki.biraz sen bastır tavrını göster derim kolay mı öyle ya,bu çocuklara yazık günah.

Bunların ilk adım tabanlısı var cnm bunlar brz kreş çocugu pandufu,kızım da bayadr kullanıyorum çok memnunum

Canım gücün ve isteğin varsa çabala derim. En azından al karşına dürüstçe konuş.

Ancak istemiyorsan arkana bile bakma. Unutma ki bahsettiğin bedeli yalnızca sen ödemeyeceksin evlatların da ödeyecek çünkü.. Sen onları babasız büyütmeyeyim derken mutsuz yetiştireceksin. Çocuğunu çok seven baba zaten her türlü o çocukları yalnız bırakmaz.

1200 veriyorum canım.ev isi de yaoiyor yemek ortalik toparlama vs.
Canım benim arkadaşım Çankırıda 800e baktırıyor bir diğeri ıspartada 900e. Bu iş şehirden şehire çok değişiyor. Hanımefendi rakamı uygun bulduysa bence problem yok.
Allah sana bol bol iş rastlığı versin de bu ücretleri hiç zorlanmadan öde inşallah :)

Ayakları tombik yapıda mı? Modeller ayakkabı yapısına göre değişiyo 21 uygun bu dönem için
Yok canim tombik degil ince uzun bizimkinin ayaklari 23 24 tam oluyor
E baba 46 giyerse tabi olacagi bu

ciddimisin 10 yas da kucuk bir yas hatta en kritik yas. benim annemle babam da ayri ama ben univ. ye gitmistim. cok da istedik ayrilmalarini kardesler olarak. ablamda ayrildi esinden. onlarin cocugu olmuyo diye ayrildilar. ben hicbir zaman esimin varligindan rahatsiz olmadim. kuste olsak ayni evde yasamaktan da rahatsizlik duymazdim. cunku esimle kari koca olamasakta konusabilecegimiz cok ortak konumuz var. ama su ailesinin ondaki baskisi oyle bir hal aliyorki adam bambaska biri gibi dolasiyor evde olmak istedigi ve oldugu kisi arasinda gidip gelen cift kisilikli bi adam gezinip duruyor. onu halde gorunce kavga da etmem ben umursamiyorum sadece oda bu halimi saygisizlik olarak degerlendiriyor.

haklisin. bakalim suan konusacak vakit bulamadik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…