10 yaş küçük evet ama baba figürü oluşmuştu bide bize çk düşkündr babam hep birarada gbydik ztn.otorite kavramı oluşmuştu,o açıdan dedm çk küçükler dye .babaya da ihtiyaçları var eşin bunu böyle düşünmüyo olablr eğitmeyi o anlamda kullandım ben eşime hep şunu empoze ediyorum sana çk düşkünler özlüyolar baba dyo kızım fln öyle öyle güçlendrmye çalışıyorum.herseyine bakımına dahil etmeye dikkat ediyorum kimisinde şu oluyo aman baba çalışıyo uyanmasın dinlensin,yok arkadaş uyansın zorlugunu o da yaşasın ki bağ geliştirsin.daha yolun başı asıl zorluk eğitim hayatı dışarı hayatı,elini taşın altına koyup konuşsanız daha iyi dye düşünüyorum.ailenin ne demk oldgunu bilmesi lazım.ciddimisin 10 yas da kucuk bir yas hatta en kritik yas. benim annemle babam da ayri ama ben univ. ye gitmistim. cok da istedik ayrilmalarini kardesler olarak. ablamda ayrildi esinden. onlarin cocugu olmuyo diye ayrildilar. ben hicbir zaman esimin varligindan rahatsiz olmadim. kuste olsak ayni evde yasamaktan da rahatsizlik duymazdim. cunku esimle kari koca olamasakta konusabilecegimiz cok ortak konumuz var. ama su ailesinin ondaki baskisi oyle bir hal aliyorki adam bambaska biri gibi dolasiyor evde olmak istedigi ve oldugu kisi arasinda gidip gelen cift kisilikli bi adam gezinip duruyor. onu halde gorunce kavga da etmem ben umursamiyorum sadece oda bu halimi saygisizlik olarak degerlendiriyor.
haklisin. bakalim suan konusacak vakit bulamadik.
O zaman panduf şart malesef inşallah ayağına göre bulursun
tsk ederim destegin icin kimseye bedel odetmek gibi bir niyetim yok. ama feda edilecek olan da benim hayatim niye olsun?
bu noktaya gelmemizde onlarin yanlis tutumlari var. kasten ayirmaya calismasalarda ogullari uzerinde kurduklari baski bizi kopardi. beni sindirebileceklerini kendilerine benzetebileceklerini sandilar buna izin vermedim. aramizda saygisizca hicbir olay olmadi sadece araya zorunlu mesafe koydum. kendi benligimi koruyabilmem icin gerekli bir mesafeydi. hepsi bu.
Eki Görüntüle 2217252
Bunların ilk adım tabanlısı var cnm bunlar brz kreş çocugu pandufu,kızım da bayadr kullanıyorum çok memnunum
Hiç şaşırmadım bebekte o ay hesabı ayak ölçüleri neye göre yapılıyo bende anlamış değilim hepsi yenidoğan bebeğe göre gibi :)Eşim Lcw den almış bugün 12-18 ay diye minicik bisey ayağının yarısı girdi:)
Var cnm mağazalarda,internette de vardı daha önce,şimdi ben de göremedimViccoda mi var? Ben bulamadım sitede çıkmıyor
Wuhuuu maşallah baya varmış no su:)Yok canim tombik degil ince uzun bizimkinin ayaklari 23 24 tam oluyor
E baba 46 giyerse tabi olacagi bu
Hiç şaşırmadım bebekte o ay hesabı ayak ölçüleri neye göre yapılıyo bende anlamış değilim hepsi yenidoğan bebeğe göre gibi :)
Vicconun sitesinde arama kısmına panduf yaz p zaman çıkıyor canım.
Var cnm mağazalarda,internette de vardı daha önce,şimdi ben de göremedim
bnm ki dün gündüz öğleden önxe 1 saat uyumuş sadece akşam 8 buçukta bayıldı 12de ben yattım oğlum kalktı saat 3 e kdr uyumadıAllahım delireceğim valla . Uyku düzeni yine mahvoldu. Gece 10 defa kalkıyor açlıktan olduğunu sanmıyorum emzik gibi kullanıyor. Sürekli orda uyumak istiyor yatirinca ağlıyor. Sabah 7 de kalkicam iş var. Çok yoruldum artık ne zaman geçecek bu günler
bnm ki dün gündüz öğleden önxe 1 saat uyumuş sadece akşam 8 buçukta bayıldı 12de ben yattım oğlum kalktı saat 3 e kdr uyumadı3 te uyuduk 6.30 da kalktım işe gidiyorum
Umarim 44 giyinen bir bayan olmaz ilerde :)Wuhuuu maşallah baya varmış no su:)
İyi canım sağol sorduğun için. İştahsızlık var birazliliyaa Sena nasıl oldu?
Diş mı çıkaracak acaba var mı belirtiAllahım delireceğim valla . Uyku düzeni yine mahvoldu. Gece 10 defa kalkıyor açlıktan olduğunu sanmıyorum emzik gibi kullanıyor. Sürekli orda uyumak istiyor yatirinca ağlıyor. Sabah 7 de kalkicam iş var. Çok yoruldum artık ne zaman geçecek bu günler
İyi ki terazi olmuş çok güzel bir burç:) teraziler gerçekten süslenmeyi güzel giyinmeyi çok severler. Kararsız olması kötü olmuş ben de çok kararsızım çok :)Burç deyince aklıma geldi :) çoğumuzun bebeği terazi sanırım
Terazi Bebeği (23 Eylül – 22 Ekim)
Gezegeni: Venüs
Elementi: Hava
İyi yönleri: Büyüleyici, geniş, arkadaşça, sevecen
Olumsuz yönleri: Kararsız, değişken, savurgan, saf
Doktor muayenehanesinde en çok ilgi çeken, ay ne cici şey denen bebek hangisi dersiniz? Tabii ki Terazi bebeği. Belki de sebebi Terazi bebeğinin ilgi gördüğünde etrafına yaydığı o sımsıcak ışık ya da dayanılmaz gülücükleridir. Sebep ne olursa olsun Terazi bebeği sizi daha ilk andan itibaren büyüleyecektir. Terazi bebeği en katı kalbi bile yumuşatmasını bilir. Kendisine yapılan sevgi gösterilerine mutlaka karşılık verir. Terazi bebeği gülümsemenin gücünü ve bu yolla istediği şeyi elde edebileceğini kısa zamanda öğrenir.
Terazi bebeği etrafının insanlarla sarılı olmasından çok hoşlanır ve yalnız olmayı sevmez. Grup içerisinde çok uyumlu davranır ve ne kadar sosyal olduğunu sergiler. Anlaşmazlıkları çözme konusunda üstün yetenekleri vardır ve bu sebepler ileriki yaşlarında başarılı bir avukat ya da hakim olabilir.
Kendilerini iyi hissetmeyi çok severler ve güzel giysiler onların kendilerini iyi hissetmelerini sağlar. Rahatına düşkündür ve temiz, ütülü giysiler, şık bir oda onları mutlu eder. Kontrolü sever ve ortamı manipüle etmek konusunda başarılıdır ama bunu güzel bir üslupla yapmak konusunda çok başarılıdır.
Terazi bebeklerine kendi kararlarını kendilerinin vermeleri gerektiği öğretilmelidir. Bazen kararsızlıkları o kadar belirgindir ki hangi çorabı ilk önce giyeceklerine bile karar veremeyebilirler. Ondan bir şey istediğinizde bunu yapmaması veya ertelemesi tembel olmasından değildir. Terazi burcu bir karar vermeden önce her şeyin artısını eksisini ayrıntılarıyla inceleyerek uzun bir düşünme döneminden sonra kararını verir. Bu yüzden ona karar verirken zaman tanımalısınız.
Terazi bebekleri konuşmayı, sosyalleşmeyi sever. Oyun gruplarında çok mutlu olurlar.
Canım Allah yardımcın olsun. Çalışınca çok zor, bizde 1 haftadır 5ten önce uyumuyoruz. Eşim hariç hepimiz hala hastayız. 5 e kadar eşimle ayağımızda sallıyoruz ikisini de. Burunlar tıkalı, öksürük. Ben mahvaldum valla. Diyetle veremediğim kiloları bu şekilde veriyorum. Yine 67 oldum :) Ama resmen uykusuzluk bizi bitirdi. Birde 2si birden olunca çok yıprandık eşimle. Arada cinnet geçiresim geliyor.Allahım delireceğim valla . Uyku düzeni yine mahvoldu. Gece 10 defa kalkıyor açlıktan olduğunu sanmıyorum emzik gibi kullanıyor. Sürekli orda uyumak istiyor yatirinca ağlıyor. Sabah 7 de kalkicam iş var. Çok yoruldum artık ne zaman geçecek bu günler
bende cocukken babayla ayni evde ama babasiz buyudum. babasiz olmanin ne demek oldugunu biliyorum. hic sevmedi bizi babam. hic ilgilenmedi ve cok dayak yedik. kufur hakaret girla gitti evin icinde annem cok mutsuzdu ama bizi gezmeden yemeden icmeden hic mahrum birakmadi. nasil dayanmis nasil katlanmis anlayamiyorum. ben cocuklarimin babalarindan uzak ve mahrum buyumelerini istemiyorum. hatta evlenip baska cocuk yapip benimkilerden uzaklasmasini da istemem. bu yuzden diyorum ki ona daha kucuk bir sehre gidelim. oda istanbulda cok yogun calisiyor ayni evdeyken bile cocuklari goremiyordu ayri eve cikti sanki cok ilgilenebilecekmis gibi istanbulda yasayalim diyor. ben ise baslayinca ne olacak 12 saat anne baba yok. 8 saat uyku. 1 saat ihtiyac 3 saatlik annecilik babacilik oynariz artik.10 yaş küçük evet ama baba figürü oluşmuştu bide bize çk düşkündr babam hep birarada gbydik ztn.otorite kavramı oluşmuştu,o açıdan dedm çk küçükler dye .babaya da ihtiyaçları var eşin bunu böyle düşünmüyo olablr eğitmeyi o anlamda kullandım ben eşime hep şunu empoze ediyorum sana çk düşkünler özlüyolar baba dyo kızım fln öyle öyle güçlendrmye çalışıyorum.herseyine bakımına dahil etmeye dikkat ediyorum kimisinde şu oluyo aman baba çalışıyo uyanmasın dinlensin,yok arkadaş uyansın zorlugunu o da yaşasın ki bağ geliştirsin.daha yolun başı asıl zorluk eğitim hayatı dışarı hayatı,elini taşın altına koyup konuşsanız daha iyi dye düşünüyorum.ailenin ne demk oldgunu bilmesi lazım.
Allahım delireceğim valla . Uyku düzeni yine mahvoldu. Gece 10 defa kalkıyor açlıktan olduğunu sanmıyorum emzik gibi kullanıyor. Sürekli orda uyumak istiyor yatirinca ağlıyor. Sabah 7 de kalkicam iş var. Çok yoruldum artık ne zaman geçecek bu günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?