2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Dün ve önce ki biraz kahve ve pembe rengi akintim oldu...doktorumu aradık...progestron iğne olmamı istedi akşam iğne olduk...Sabahta kontrol'é gittik...baby gayet iyiydi fakat...bugünden itibaren vajinal yoldan progesteron almaya devam edeceğim 1 hafta boyunca ev istirahati önerdi...8+1 hamilelegim...
Bu tarz durumda olan var mı aranızda. ..

kızlarr biraz fazla özel olacak ama cinsel birliktelik sıklığınız nasıl?
kalp atışı duyulana kadar yasak demişti doktor. sonrasında da sadece iki kez birliktelik yaşadık :) bazen canım istiyor bazen hiç istemiyor. eşim de zaten midem bulanıyor falan halsizim diye yanaşmıyor ama böyle de 7 ay geçer mi bilmem :)
sizde durum ne?

canım bizim hiç olmadı ilişki ben 3 ay dolana kdr düşünmüyorum açıkcası ama o zaman içersinde olur mu da bilemem :)

canım bizim hiç olmadı ilişki ben 3 ay dolana kdr düşünmüyorum açıkcası ama o zaman içersinde olur mu da bilemem :)
tanıdıklarla falan öyle konu geçtiğinde hepsi gayet düzenli yaşamış ben de diyorum bende mi sorun var acaba diye telaş yapıyordum

tanıdıklarla falan öyle konu geçtiğinde hepsi gayet düzenli yaşamış ben de diyorum bende mi sorun var acaba diye telaş yapıyordum
valla canım benim de çevremde duydupundan doğurana kdr giren de var girmeyen de var ama ben riske atmıyorum eşimde darlamıyor saolsun 3 ayı atlatayım diyorum

valla canım benim de çevremde duydupundan doğurana kdr giren de var girmeyen de var ama ben riske atmıyorum eşimde darlamıyor saolsun 3 ayı atlatayım diyorum
aynen canım zaten kendini rahat ve hazır hissetmek önemli yoksa olacak gibi değil. ben de o yüzden ancak 2ye tamamlayabildim

Ben normalde en yuksek risk grubundayim hem yas hem tup bebek. Ama Dr bana seks serbest dedi. Spor bile yapmama izin vermiyor halbuki. Bebege hicbirsey olmaz gayet saglikli dedi. Duzenli seks hayatina sahiptik hamilelik oncesi. Simdi 2-3 gunde bir birlikte oluyoruz. Ben korkudan kasmiyordum ilk zamanlar simdi rahatim.

aynen canım zaten kendini rahat ve hazır hissetmek önemli yoksa olacak gibi değil. ben de o yüzden ancak 2ye tamamlayabildim
senin bebişin az kalmış zaten 12. haftaya ama bişeyi ne kadar çok sakınırsan çöp batar da derler o da var. en olmadı doktoruna sor direk ama sanmam risk olsa derdi sanırım

senin bebişin az kalmış zaten 12. haftaya ama bişeyi ne kadar çok sakınırsan çöp batar da derler o da var. en olmadı doktoruna sor direk ama sanmam risk olsa derdi sanırım
yok zaten kalp atışı duyana kadar her ihtimale karşı dedi. sonrası serbest dedi de işte insanın içi rahat etmiyor :)

Valla benim doktorumda herhangi bir sorun görmedi fakat sorun bende ki mide bulantılarımı halsizliklerimi falan düşündükçe ben isteyemiyorum Ama çekecekler 3 aya kadar yaapcak bir şey yok Bizde öğrendiğimizden beri sadece 2 kez oldu :)

Ben öğreneli 16 gün oldu tık yok bizde. Eşim istiyor ama benim canım istemiyor. Zaten kasık ağrılarım ve halsizliğim var. Bilmiyorum böyle nasıl olacak zerre canım istemiyor.

cuma günü randevum var bende doktora soracağım. Öğrendiğimden beri ne ben eşim cesaret edemedik. Doktorada sormamıştım. İyi oldu burda okuduklarım. :)

Günaydın kızlar. Ben genetik olarak şanslıyım. Annemin de hiç mide bulantısı olmamış, benim de olmuyor çok şükür :) Ama tabii bir de şanssızlığım var. Annemin yüzünde hamilelik sisleri oluşmuş. Yani cildin renginin yer yer koyulaşması olmuş. Benim de öğrenir öğrenmez dudağımın kenarında başladı bile. Yeter ki sağlıkla doğsun da katlanacağız ne yapalım :)

Bende de bulantı yok canım sukur,ılk gebelıgımde de olmadı. Gebelık maskesı dıyolar ona dogumdan sonra gecıyomus.

İnşallah süreç biraz yıpratıcı, ne zaman ne olacak kestirmek mümkün olmadığı için sanırım

Rapor alamıon mu çok zor yoksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…