Günaydınn kızlar :) bende bugün 5+5 oldu sat a göre hala doktora gitmedimmm 11 martta gideceğim kese ve kalp atışını bir arada göreyim diye ama daha çok varr heyecanla bekliyorum sizler ne durumdasınız? Benim gibi hala bekleyeniniz var mı?
Günaydınn kızlar :) bende bugün 5+5 oldu sat a göre hala doktora gitmedimmm 11 martta gideceğim kese ve kalp atışını bir arada göreyim diye ama daha çok varr heyecanla bekliyorum sizler ne durumdasınız? Benim gibi hala bekleyeniniz var mı?
Canim masaallah gercekten sabirlisin ben gebelik testinde pozitifi gordukten 1 hafta sonra doktora gittim hcg degeri biraz daha yukselsin gittigimde keseyi goreyim diye cok sukur gorduk 6 marti bekliyorum kalp atisi icin o gun tam 7+0 olacak inseallah duyariz merakla bekliyorum
Günaydınnn güzel hamişleeer Bizde bugün ultrasona göre tam 7+0 olduk. Kalp atışını duymak için sabırsızlanıyorum fakat tam 8+0 olmasını bekliyorum gitmek için :)
günaydın, sabah bulantım vardı çok kalktım çubukkraker falan yedim bir saate anca durdu bulantı, ağzımda hala bir ekşi tat var ama
gece üç kez uyandım, zor daldım bir daha da. hiç uykumu alamadan gene işe gelmiş oldum bir seferinde de geceyarısı bulandı midem 4 gibi kalktığımda bir iki çubuk kraker anca tıkadı. uyuyamadan nasıl dinleneceğim ben bilmiyorum..
Ah ah sorma bende neler çekiyorum gece uykusuzluğundan. Tek fak benim sabah bir bulantım olmuyor ve sabah ne yediysem yedim. Öğleden sonra bir daha bir şey yiyemiyorum. Bitap düşüyorum işten eve gidene kadar. Gider gitmez de direk yatıyorum
Günaydını kızlar iyi ddilekleriniz icin teşekkür ederim, düşük nedeni bozuk kese gani genetik olarak bozukluk varmış ilk gebeliklerin çoğunda olabilecek biseymis. Sadece süreci kolay atlatmak istiyorum
Herkese günaydın. Ben de bugün sata göre 5+6 oldum :) Henüz beni çok etkileyen bir mide bulantım yok ama geceleri dönemkten kaliteli uyku uyuyamıyorum. İşe gittiğim için dinlenemiyorum da çok yorgun hissediyorum kendimi :/
Günaydını kızlar iyi ddilekleriniz icin teşekkür ederim, düşük nedeni bozuk kese gani genetik olarak bozukluk varmış ilk gebeliklerin çoğunda olabilecek biseymis. Sadece süreci kolay atlatmak istiyorum
günaydın, sabah bulantım vardı çok kalktım çubukkraker falan yedim bir saate anca durdu bulantı, ağzımda hala bir ekşi tat var ama
gece üç kez uyandım, zor daldım bir daha da. hiç uykumu alamadan gene işe gelmiş oldum bir seferinde de geceyarısı bulandı midem 4 gibi kalktığımda bir iki çubuk kraker anca tıkadı. uyuyamadan nasıl dinleneceğim ben bilmiyorum..
Dr dün; bebeginiz saglikla büyüdüğü için bhcg hizla artiyor. 12. Haftadan sonra yavaslar 16. Haftada biter dedi.
Ayrica ben bulantim olmasin diye hep zorla biseyler yemeye çalışıyordum (hatta bu vesileyle kilo almisim :) ). Hicbirsey yemeye zorlama kendini dedi. 3.ay bitene kadar kilo bile versen onemli degil bebek mutlaka beslenir hic endise etme dedi. Canim hicbisi istemiyor yemiyorum. Bitek ayva durdu zaten dun midemde.
Kızlar günaydın ben hıc iyi değilim ya midem berbat hiçbir şey yiyemiyorum kusamıyorum dA belki çıkarsam rahatlayacağım ağzıma kadar gelip geri gidiyor her seferinde ilk hamileliğimde bu kadar olmamıştı 32 aylık bir oğlum var onu dA ihmal ediyorum cok mutsuzum gerçekten biran önce bitse su mide bulantıları keske
Bu arada dün kalp atışını da duydum bebegimin cok şükür suan 6+6 günlüğüz.
Kızlar günaydın ben hıc iyi değilim ya midem berbat hiçbir şey yiyemiyorum ben kusamıyorum dA belki çıkarsam rahatlayacağım ağzıma kadar gelip geri gidiyor her seferinde ilk hamileliğimde bu kadar olmamıştı 32 aylık bir oğlum var onu dA ihmal ediyorum cok mutsuzum gerçekten biran önce bitse su mide bulantıları keske
Canim benim 2 ay once ilk gebeligim sonlanmisti kurtaj oldum mecburen hcg degerim dusmeyince doktorum bana ilk gebeliklerde normal dogal olan bisey demisti sagliksiz gebeligi vucut kaldirmiyor sonuc malum iste..ama merak etme cabucak atlatiyor insan Allah yar ve yardimcin olsun canim