2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Selam kızlar :)
Eşim bu aralar işe geç gidiyor. Kızım erken uyanmasın diye ben evden çıkıyorum, kızım uyanınca babası onu anneannesine götürüyor. Bu sabah uyanmış, gözler yarı kapalı yatakta babasının yanına gitmiş, Süt süt diyormuş sonra gözlerini açmış, babasını görmüş, şok olmuş Birkaç dakika geçmemiş şaşkınlığı

Benim de geçen gün oldu deliksiz uyku, ama dün acısını çıkardı neredeyse yarım saate Bi uyandı

verdiginiz bilgiler icin çok teşekkür ederim güzel anne
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim güzel anne

Pek evlenmeye niyeti yok kariyer peşinde ama bakalım beklıyoruz sabırsızlıkla:) Diğer kardeşim de küçük zaten üniye gidiyor. İnşallah ben de bir gun hala olurum ama en iyisinden :)
Hahha bu gençler hep aynı yaa benim kardeşim de evlenmem diyor beyefendi evlense de çocuk çok büyük sorumlulukmuş bu devirde zormuş :)))

Benim kayınvalidem de büyük kızım için böyle konuşuyordu küçük kızıma bakmaya geldiğinde yine konuştu bende al eğit dedim bir gün iyice tepem attı madem benden iyi biliyorsun madem tüm çocuklar basmakalıp al burdasın adam et dedim o gün oldu sustu çünkü adam edemeyeceğini biliyordu. Velhasıl topu onlara çevirince mum oluyorlar buyur annecim sen eğit ben beceremedim dicen o da oturacak totosunun üstüne. Çok sinir oluyorum her büyüğün böyle yıkıcı konuşmasına. Sen zaten bu durumdan muzdaripsin yine sana kılıf takıyor, çok mu zor kimi çocukta huysuz olur ister evladım geçecek bu günlerde demek.

Çok mantıklı. Yarın böyle konuşursa, iyi ki geldiniz siz ilgilenin diyeyim:) Benim yüzüm düşüyor hemen. Kendimi açık ediyorum. En başta gülerek böyle söyler geçerim:))

Çocuğun meme emmek için annesini çağırmasını emir olarak nitelendirmesi çok saçma, çocuk sadece ihtiyacının karşılanmasını istiyor ama bunu biz biliyoruz büyüklerde bu bakış açısı yok, ona sorsan karşısında şimdiden herşeyi yönetebilen küçük bir canavar var sanki.. yesoka90 nın yöntemleri çok hoş, bakalım becerebilecek mi babanne eğitmeyi (!) ayrıca lafı söyle konuyu değiştir yöntemine ba-yıl-dım :)))

Benim kalbimden geçen hemen yüzüme hareketlerime yansır.
Şöyle fesatlık yapmak istiyorum bazen ne bileyim laf sokmak, safa yatmak ruhum kötüyse demek ki:) ama yapamıyorum çünkü hemen belli oluyor içimde kaldı bunlar:) O yüzden laf sokacaksam hemen sokup kaçmalıyım

Bende gıybete katılmak isterdim ama gıybetlik konu yok:)) İlla ki farklı düşündüğümüz noktalar var ama o da kültürel yöresel ve bakış açısı farklılıkları içinde fesatlık yok :) Kötü niyet olmadığını bilince insan olaylara daha töleranslı yaklaşıyor.. Allah bizleri kötü kaynana olmaktan korusun :))) Benim hiç kardeşim yok, eşimin bir ablası var onun da 1 çocuğu var.. Bu durum beni çok üzüyor, kalabalık ailelere çok özeniyorum.. @nisandeniz Allah kayınvalideni size bağışlasın , iyi insanlar hep ağır imtihanlarla sınanıyor maalesef

Biz de yattığımız yerleri değiştirince what the hell bakışı atıyor:)

Eklentiler

• C57936F4-075B-445C-8A6C-C0BECF775C6D.webp
    17,8 KB · Görüntüleme: 52
Bende aynı senin gibiyim, anlık duygularımla hareket ediyorum , halbuki anlık duygulara yenilmeden zekice karşılıklar vermek en güzeli.. Bende söyleyeceğim birşey varsa tutamam ya hemen söylerim söylemezsem de içimde patlar :)) Benim kayınvalide benim bu kendimi tutamayışımdan tırsıyor biraz :)) Çok açık sözlüsün der her zaman :)))

Ben çocuk yetiştirme konusunda herkesin doğrusunun kendisine olduğunu düşünüyorum. Sen öyle uygun gördüysen doğrudur herkesde saygı duymalı boşver. Cocuk senin çocuğun. Benim kv de karışıyor çok bende biz böyle yapıyoruz diyorum geciyorum

Bende bir kac kere uyurken bırakıp çıktım annem o anki hayal kırıklığını anlatamam dedi şok oldu dedi. Bazen uyuyor oluyor annem uyandır seni gorsun çok üzülüyor diyor uyandırıyorum mecburen. Su dünyanın düzeni neden böyle olmuş ya çalışsan dert çalışmadan dert (((

Çok mantıklı. Yarın böyle konuşursa, iyi ki geldiniz siz ilgilenin diyeyim:) Benim yüzüm düşüyor hemen. Kendimi açık ediyorum. En başta gülerek böyle söyler geçerim:))
Evet canım hatta benim ilk çocuğum tecrübesiz beceriksiz kalıyorumdur sizin yanınızda siz ilgilenin bende gözlemleyeyim dersin o da çocuğun durmadığını gördükçe zamane çocukları der :))))

Şiddetle tavsiye edilir canım benim en sevdiğim taktik :))) yapıştır geç diyorum.
Sana kesinlikle katılıyorum onların gözünde çocuğu şımartmamak(!) demek ağlasın demek oluyor ben çocuğun bana ihtiyaç duyduğunu bildiğim halde neden kahır edeyim çocuğa. Yettiğimiz yere kadar ihtiyaçlarına cevap vermek zaten annelik..

O konuda bende sizdenim yani aslında verdiğim tepkiler anlık duygular ama kendimi ifade ederken netim ve lafı soktuktan sonra ortamdan sıvışmak veya konuyu değiştirmek işleri yoluna koyuyor :) dediğin gibi bu huyumdan ve en önemlisi eşimden tırstıkları için de yırtıyorum :)))

Eşimde hep annem senden çekiniyor diyor bende diyorum bu çekinmiş hali mi iyiki çekiniyor laf filan sokmam ama mesafeli bir duruşum vardır. Çok fazla samimî olmam arada bir resmiyet bırakırım yapım böyle iyiki de böyle yoksa ezerdi beni

Laf sokmayı bende istiyorum ama olayın arkasından söyle deseydim böyle deseydim diye hayıflanıyorum. Hazır cevaplilik yok bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…