- 8 Mayıs 2015
- 10.506
- En iyi cevaplar
- 1
- 16.875
- 298
Benim de geçen gün oldu deliksiz uyku, ama dün acısını çıkardı neredeyse yarım saate Bi uyandıKızlaaar bu gece o geceydi. Havai fişek patlatmak istiyorumKızım deliksiz uyudu sonunda. Efsane gibi anlatıyorlardı. Bir sabah uyanacaksın ve gece hiç uyanmadığını fark edeceksin diyorlardı. Çok şükür 15 ayda oldu :)
verdiginiz bilgiler icin çok teşekkür ederim güzel anneAmipli dizanterinin bir defa görülmüş olması yeterli. Evet kalanın her bölgesinde olmadığı için tespiti zor malesef. Besleme olarak patates pirinç havuç yer elması tatlı patates balkabağı et tavuk muz elma bol bol yoğurt ve kefir ağırlıklı(sadece bu besinler değil) besleme yapmak içinde bulunduğunuz ay itibariyle fayda eder. Bu beslenmeyi ishal geçene kadar 7-10 gün arası yapmanız yeterli(flagyl şurup kullandığınız ilk dönem) sonrasında beslenmeye diğer sebzeleri de katabilirsiniz. Ayrıca armut portakal ve mandalinayı ilaç kullanılan o ilk dönemde kullanmaktan kaçınmak gerekiyor.
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim güzel anneAmipli dizanterinin bir defa görülmüş olması yeterli. Evet kalanın her bölgesinde olmadığı için tespiti zor malesef. Besleme olarak patates pirinç havuç yer elması tatlı patates balkabağı et tavuk muz elma bol bol yoğurt ve kefir ağırlıklı(sadece bu besinler değil) besleme yapmak içinde bulunduğunuz ay itibariyle fayda eder. Bu beslenmeyi ishal geçene kadar 7-10 gün arası yapmanız yeterli(flagyl şurup kullandığınız ilk dönem) sonrasında beslenmeye diğer sebzeleri de katabilirsiniz. Ayrıca armut portakal ve mandalinayı ilaç kullanılan o ilk dönemde kullanmaktan kaçınmak gerekiyor.
Rica ederim ne demek Allah bebeğine tez zamanda şifa versin inşallah arkadaşımverdiginiz bilgiler icin çok teşekkür ederim güzel anne
verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim güzel anne
Hahha bu gençler hep aynı yaa benim kardeşim de evlenmem diyor beyefendi evlense de çocuk çok büyük sorumlulukmuş bu devirde zormuş :)))Pek evlenmeye niyeti yok kariyer peşinde ama bakalım beklıyoruz sabırsızlıkla:) Diğer kardeşim de küçük zaten üniye gidiyor. İnşallah ben de bir gun hala olurum ama en iyisinden :)
Benim kayınvalidem de büyük kızım için böyle konuşuyordu küçük kızıma bakmaya geldiğinde yine konuştu bende al eğit dedim bir gün iyice tepem attı madem benden iyi biliyorsun madem tüm çocuklar basmakalıp al burdasın adam et dedim o gün oldu sustu çünkü adam edemeyeceğini biliyordu. Velhasıl topu onlara çevirince mum oluyorlar buyur annecim sen eğit ben beceremedim dicen o da oturacak totosunun üstüne. Çok sinir oluyorum her büyüğün böyle yıkıcı konuşmasına. Sen zaten bu durumdan muzdaripsin yine sana kılıf takıyor, çok mu zor kimi çocukta huysuz olur ister evladım geçecek bu günlerde demek.Benimki gece memesiz durmuyor. Beni yanında istiyor. Kalkıp oturduğu yerin yanını parmağı ile gösterip gel diyor sürekli.
Kv ye söylemiş eşim çok şımartmışız, emir veriyormuş, artık değişmezmiş, büyüyünce sözümüzü dinlermiş inşallahmışmış.
Yarın gelecekler ziyarete. Sinirlendim ya. Şimdi eğitim verememekten dem vuracaklar. Hata mı etmişim ben bir yerlerde?
Çok mantıklı. Yarın böyle konuşursa, iyi ki geldiniz siz ilgilenin diyeyim:) Benim yüzüm düşüyor hemen. Kendimi açık ediyorum. En başta gülerek böyle söyler geçerim:))Benim kayınvalidem de büyük kızım için böyle konuşuyordu küçük kızıma bakmaya geldiğinde yine konuştu bende al eğit dedim bir gün iyice tepem attı madem benden iyi biliyorsun madem tüm çocuklar basmakalıp al burdasın adam et dedim o gün oldu sustu çünkü adam edemeyeceğini biliyordu. Velhasıl topu onlara çevirince mum oluyorlar buyur annecim sen eğit ben beceremedim dicen o da oturacak totosunun üstüne. Çok sinir oluyorum her büyüğün böyle yıkıcı konuşmasına. Sen zaten bu durumdan muzdaripsin yine sana kılıf takıyor, çok mu zor kimi çocukta huysuz olur ister evladım geçecek bu günlerde demek.
Çocuğun meme emmek için annesini çağırmasını emir olarak nitelendirmesi çok saçma, çocuk sadece ihtiyacının karşılanmasını istiyor ama bunu biz biliyoruz büyüklerde bu bakış açısı yok, ona sorsan karşısında şimdiden herşeyi yönetebilen küçük bir canavar var sanki..Benimki gece memesiz durmuyor. Beni yanında istiyor. Kalkıp oturduğu yerin yanını parmağı ile gösterip gel diyor sürekli.
Kv ye söylemiş eşim çok şımartmışız, emir veriyormuş, artık değişmezmiş, büyüyünce sözümüzü dinlermiş inşallahmışmış.
Yarın gelecekler ziyarete. Sinirlendim ya. Şimdi eğitim verememekten dem vuracaklar. Hata mı etmişim ben bir yerlerde?
Benim kalbimden geçen hemen yüzüme hareketlerime yansır.Çocuğun meme emmek için annesini çağırmasını emir olarak nitelendirmesi çok saçma, çocuk sadece ihtiyacının karşılanmasını istiyor ama bunu biz biliyoruz büyüklerde bu bakış açısı yok, ona sorsan karşısında şimdiden herşeyi yönetebilen küçük bir canavar var sanki..yesoka90 nın yöntemleri çok hoş, bakalım becerebilecek mi babanne eğitmeyi (!) ayrıca lafı söyle konuyu değiştir yöntemine ba-yıl-dım :)))
Biz de yattığımız yerleri değiştirince what the hell bakışı atıyor:)Selam kızlar :)
Eşim bu aralar işe geç gidiyor. Kızım erken uyanmasın diye ben evden çıkıyorum, kızım uyanınca babası onu anneannesine götürüyor. Bu sabah uyanmış, gözler yarı kapalı yatakta babasının yanına gitmiş, Süt süt diyormuşsonra gözlerini açmış, babasını görmüş, şok olmuş Birkaç dakika geçmemiş şaşkınlığı
Bende aynı senin gibiyim, anlık duygularımla hareket ediyorum , halbuki anlık duygulara yenilmeden zekice karşılıklar vermek en güzeli.. Bende söyleyeceğim birşey varsa tutamam ya hemen söylerim söylemezsem de içimde patlar :)) Benim kayınvalide benim bu kendimi tutamayışımdan tırsıyor biraz :)) Çok açık sözlüsün der her zaman :)))Benim kalbimden geçen hemen yüzüme hareketlerime yansır.
Şöyle fesatlık yapmak istiyorum bazen ne bileyim laf sokmak, safa yatmakruhum kötüyse demek ki:) ama yapamıyorum çünkü hemen belli oluyor içimde kaldı bunlar:) O yüzden laf sokacaksam hemen sokup kaçmalıyım
Benimki gece memesiz durmuyor. Beni yanında istiyor. Kalkıp oturduğu yerin yanını parmağı ile gösterip gel diyor sürekli.
Selam kızlar :)
Eşim bu aralar işe geç gidiyor. Kızım erken uyanmasın diye ben evden çıkıyorum, kızım uyanınca babası onu anneannesine götürüyor. Bu sabah uyanmış, gözler yarı kapalı yatakta babasının yanına gitmiş, Süt süt diyormuşsonra gözlerini açmış, babasını görmüş, şok olmuş Birkaç dakika geçmemiş şaşkınlığı
Evet canım hatta benim ilk çocuğum tecrübesiz beceriksiz kalıyorumdur sizin yanınızda siz ilgilenin bende gözlemleyeyim dersin o da çocuğun durmadığını gördükçe zamane çocukları der :))))Çok mantıklı. Yarın böyle konuşursa, iyi ki geldiniz siz ilgilenin diyeyim:) Benim yüzüm düşüyor hemen. Kendimi açık ediyorum. En başta gülerek böyle söyler geçerim:))
Şiddetle tavsiye edilir canım benim en sevdiğim taktik :))) yapıştır geç diyorum.Çocuğun meme emmek için annesini çağırmasını emir olarak nitelendirmesi çok saçma, çocuk sadece ihtiyacının karşılanmasını istiyor ama bunu biz biliyoruz büyüklerde bu bakış açısı yok, ona sorsan karşısında şimdiden herşeyi yönetebilen küçük bir canavar var sanki..yesoka90 nın yöntemleri çok hoş, bakalım becerebilecek mi babanne eğitmeyi (!) ayrıca lafı söyle konuyu değiştir yöntemine ba-yıl-dım :)))
O konuda bende sizdenim yani aslında verdiğim tepkiler anlık duygular ama kendimi ifade ederken netim ve lafı soktuktan sonra ortamdan sıvışmak veya konuyu değiştirmek işleri yoluna koyuyor :) dediğin gibi bu huyumdan ve en önemlisi eşimden tırstıkları için de yırtıyorum :)))Bende aynı senin gibiyim, anlık duygularımla hareket ediyorum , halbuki anlık duygulara yenilmeden zekice karşılıklar vermek en güzeli.. Bende söyleyeceğim birşey varsa tutamam ya hemen söylerim söylemezsem de içimde patlar :)) Benim kayınvalide benim bu kendimi tutamayışımdan tırsıyor biraz :)) Çok açık sözlüsün der her zaman :)))
Bende aynı senin gibiyim, anlık duygularımla hareket ediyorum , halbuki anlık duygulara yenilmeden zekice karşılıklar vermek en güzeli.. Bende söyleyeceğim birşey varsa tutamam ya hemen söylerim söylemezsem de içimde patlar :)) Benim kayınvalide benim bu kendimi tutamayışımdan tırsıyor biraz :)) Çok açık sözlüsün der her zaman :)))
Hahha bu gençler hep aynı yaa benim kardeşim de evlenmem diyor beyefendi evlense de çocuk çok büyük sorumlulukmuş bu devirde zormuş :)))
Benim kalbimden geçen hemen yüzüme hareketlerime yansır.
Şöyle fesatlık yapmak istiyorum bazen ne bileyim laf sokmak, safa yatmakruhum kötüyse demek ki:) ama yapamıyorum çünkü hemen belli oluyor içimde kaldı bunlar:) O yüzden laf sokacaksam hemen sokup kaçmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?