2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Tabi ki maddiyat değil biliyorum. Ay ne desem bilemedim feciymiş gerçekten. Yok artık ya..

onlara kalsa memeden çok kesmek lazımdı. ve herleye hayır demek höt höt diip korkutmak kızmak

Ya şaka gibi töbe yarabbim

Kızlar bundan veya baska top havuzu kullanan var mı

Eklentiler

• Screenshot_20190111-152129.webp
    37,3 KB · Görüntüleme: 36
Benim kardeşim evlenmek istiyor ama cocuk yapmak istemiyor
Benim kardeşim de inşallah senin de cocugunu goruruz dıyınce inşallah diyor artık evlen dıyınce evlenmıcem diyor. Aslında kucuk 25 yasında uzmanlık kazandı bu sene 3 sene arastırma gorevlisi olarak calısacak erkek olmasına ragmen isteyen oluyor

Ben küvetin içine dolduruyorum topları, sonra topların dibine bir oyuncağını saklıyorum, arayıp buluyor. Öyle oynuyoruz şimdilik
Biz de sımdılık kuvetıyle oynuyoruz canım. Topları atıyor gerı dolduruyor oyuncakları saklıyor bebek yok diye bana bulduruyor ama daha geniş bir sey olsun içine girip cıkması kolay olsun istiyorum

Merhaba hepinize bir sorum var :)
Bebeklerinizin bıy ve kiloları nasıl
Oğlum 13.800 gr 83 cm
Sağlık ocağında kilosunun çok fazla olduğunu doktora götürmem gerektiğini söylediler
Sizcede çokmu ?

Oğlum 13.800 gr 83 cm
Sağlık ocağında kilosunun çok fazla olduğunu doktora götürmem gerektiğini söylediler
Sizcede çokmu ?
Canım bu işte önemli olan boy kilo dengesi. Oğlunun kilosu gerçekten boyuna göre fazla. 90 cm olsa normal olurdu. Şayet bu kilo anne sütünden kaynaklı ise sorun yok ancak ek gıda ile gelen kilo ise o zaman hemşireler uyarılarında haklılar. Ama bunun için doktora getirmene gerek yok bebeğimi protein ağırlıklı besleyip karbonhidratı kesersen sorun büyük oranda çözülür. Şimdiden tedbir alırsan çokta sağlıkla büyür.

Biz normal şişme havuz aldık onun içini dolduruyorum oynuyor
Yazında balkonda içinde su ile oynuyordu
Ya onu sorma gıtsın yazın a101 e mi bime mi ne gelmişti. Eşime al dedim gitmiş o kadar buyuk boyunu almıs ki onun içini top doldurma imkansız su bile doldurmak baya suruyor. Anca terasa falan sıgar. Dun dedım keske kucuk olsaydı dıye

Baya küçükmüş daha evlenmek için bencede biraz hayatını yaşasın:))))

Oğlum 13.800 gr 83 cm
Sizcede çokmu ?

Bilmiyorum ki. Benimki 11.5 kilo 81 cm boy. Seninkinin boyuma gore normal sanki kilosu.

Kızlar bizim kaka tam düzeldi derken yine başa döndük. Gürültülü ve bol miktarda kaka yapıyor. Sıvı ama su şeklinde değil. Pazartesi tahlil vereyim diyorum. Bizim doktorumuz özel muayenede. Ona soracağım ama sizin önereceğiniz araştırılsın dediğiniz birşey var mı?

Kaka resmî ekliyorum.

Eklentiler

• 8FC8AD73-F003-43FA-9952-68045FE14D4E.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 59
Amip ve giardia bakılsın muhakkak aynı amipli dizanteri ye benziyor mukus gördüm sanki kakada. Çok geçmiş olsun. Tavsiyem doktorun ulaşabileceğin bir telefonu varsa kaka resmini bir an evvel göndermen olur.
Yazdım canım şimdi.
Yazıp yazıp sildi doktor daha gerildim. Hala cevap yazmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…