Kızıma babaannesi dogum gununde yemin ederim pazarda 5 10 liraya satılan triko yelekler var ya onlardan almıstı. Kir pas içindeydi.Yıllardır satılmamıs muhtemelen. Vallahi de billahi de gorsen inanamazsın. Annemler de altın kunye yaptırmıs fiyatını bılıyorum daha once beraber de bakmıstık annemle. Anne su kadar masraf etmeseydınız keske falan dedim kayınvalıdem neee o kadar eder mi dedi Buyuk gorumcem 10 liralık atkı bere gondermıs. Benim kardeşim hem ıspartadan bir geceliğine kalkıp geldi hem bana kolye yaptırmıs hem de Dolunaya devasa bir ayıcık almıs benım kadar boyutu.Konu maddiyat değil vallahi degıl. Ama artık bu devirde insanların sana verdıgı deger ne yazık ki senin için vazgectıkleri seylerle orantılı.Ne yazık ki..
Çocuğun meme emmek için annesini çağırmasını emir olarak nitelendirmesi çok saçma, çocuk sadece ihtiyacının karşılanmasını istiyor ama bunu biz biliyoruz büyüklerde bu bakış açısı yok, ona sorsan karşısında şimdiden herşeyi yönetebilen küçük bir canavar var sanki.. yesoka90
nın yöntemleri çok hoş, bakalım becerebilecek mi babanne eğitmeyi (!) ayrıca lafı söyle konuyu değiştir yöntemine ba-yıl-dım :)))
Tabiki bana Ben nişanlıyken bir eşim bana meyve soydu verdi diye bayıldı.Eşime desim ki vallahi numara yapıyor eşim inanmadı tansıyonu dusmustur dedi.Sonra kendi agzıyla soyledi sen ona mandalina soydun verdin bana vermedin uzuntumden oldu diye boyle de bir insan
Benim kardeşim de inşallah senin de cocugunu goruruz dıyınce inşallah diyor artık evlen dıyınce evlenmıcem diyor. Aslında kucuk 25 yasında uzmanlık kazandı bu sene 3 sene arastırma gorevlisi olarak calısacak erkek olmasına ragmen isteyen oluyor
Biz de sımdılık kuvetıyle oynuyoruz canım. Topları atıyor gerı dolduruyor oyuncakları saklıyor bebek yok diye bana bulduruyor ama daha geniş bir sey olsun içine girip cıkması kolay olsun istiyorum
Merhaba hepinize bir sorum var :)
Bebeklerinizin bıy ve kiloları nasıl
Oğlum 13.800 gr 83 cm
Sağlık ocağında kilosunun çok fazla olduğunu doktora götürmem gerektiğini söylediler
Sizcede çokmu ?
Oğlum 13.800 gr 83 cm
Sağlık ocağında kilosunun çok fazla olduğunu doktora götürmem gerektiğini söylediler
Sizcede çokmu ?
Canım bu işte önemli olan boy kilo dengesi. Oğlunun kilosu gerçekten boyuna göre fazla. 90 cm olsa normal olurdu. Şayet bu kilo anne sütünden kaynaklı ise sorun yok ancak ek gıda ile gelen kilo ise o zaman hemşireler uyarılarında haklılar. Ama bunun için doktora getirmene gerek yok bebeğimi protein ağırlıklı besleyip karbonhidratı kesersen sorun büyük oranda çözülür. Şimdiden tedbir alırsan çokta sağlıkla büyür.
Ya onu sorma gıtsın yazın a101 e mi bime mi ne gelmişti. Eşime al dedim gitmiş o kadar buyuk boyunu almıs ki onun içini top doldurma imkansız su bile doldurmak baya suruyor. Anca terasa falan sıgar. Dun dedım keske kucuk olsaydı dıye
Benim kardeşim de inşallah senin de cocugunu goruruz dıyınce inşallah diyor artık evlen dıyınce evlenmıcem diyor. Aslında kucuk 25 yasında uzmanlık kazandı bu sene 3 sene arastırma gorevlisi olarak calısacak erkek olmasına ragmen isteyen oluyor
Oğlum 13.800 gr 83 cm
Sizcede çokmu ?
Kızlar bizim kaka tam düzeldi derken yine başa döndük. Gürültülü ve bol miktarda kaka yapıyor. Sıvı ama su şeklinde değil. Pazartesi tahlil vereyim diyorum. Bizim doktorumuz özel muayenede. Ona soracağım ama sizin önereceğiniz araştırılsın dediğiniz birşey var mı?
Amip ve giardia bakılsın muhakkak aynı amipli dizanteri ye benziyor mukus gördüm sanki kakada. Çok geçmiş olsun. Tavsiyem doktorun ulaşabileceğin bir telefonu varsa kaka resmini bir an evvel göndermen olur.
Amip ve giardia bakılsın muhakkak aynı amipli dizanteri ye benziyor mukus gördüm sanki kakada. Çok geçmiş olsun. Tavsiyem doktorun ulaşabileceğin bir telefonu varsa kaka resmini bir an evvel göndermen olur.