2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Amip ve giardia bakılsın muhakkak aynı amipli dizanteri ye benziyor mukus gördüm sanki kakada. Çok geçmiş olsun. Tavsiyem doktorun ulaşabileceğin bir telefonu varsa kaka resmini bir an evvel göndermen olur.
Büyük ihtimalle viral biogaia ya devam edin. Kakaya direk bakıp devam edelim tahlil istemiyorum dedi. İnşallah düzelir ya:/

Büyük ihtimalle viral biogaia ya devam edin. Kakaya direk bakıp devam edelim tahlil istemiyorum dedi. İnşallah düzelir ya:/
Canım yaptıkça kaka resmini paylaşır mısın?

İnşaallah doktorun dediği gibidir o işin ilmini almış daha iyi bilir.

Tamam canım. Teşekkür ederim. Sanırım canlı hareket eder şekilde amipler görülebiliyormuş. Onları da inceleyeceğim.

Tamam canım. Teşekkür ederim. Sanırım canlı hareket eder şekilde amipler görülebiliyormuş. Onları da inceleyeceğim.
Canlı hareket eder şekilde görüldüğüne dair bir bilgiye rastlamadım. Kakada mukus pata pata ve çok sayıda dışkılama gazda artış karın ağrısı varsa kakada kan olmasa dahi olabiliyor. Sen seyre göre doktorunuzla iletişime geçersin canım. Allah şifa versin.

bu da bnm oğlanın kakası. böyle ya da daha sulu yapıyodu. renk hep böyleydi ama açık sarı. 2 gündür biraz daha toparlandı kakası.

Eklentiler

• Screenshot_20190111-233812.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 371
canım yanlış anlama ama doktorunun büyük ihtimale niye bıraktığını anlamadım. tahlil yapmakta ne sakınca olacak,emin olursun.ben 15 gün enterogermina verdim geçmedi.baska doktora götürdüm o verdi flagyl şurup öyle geçti. sen bilirsin yine ben 1 ay uğraştım. başta verseydi geçecekti.

Önce göreceğim bebeği ve kakasını sonra tahlil isteyeceğim dedi. Çok gerildim ya:/ sizin kaka nasıldı?

Eklentiler

• DE944096-00B3-4B1F-8931-AFAA6AB28841.webp
    69,3 KB · Görüntüleme: 82
Önce göreceğim bebeği ve kakasını sonra tahlil isteyeceğim dedi. Çok gerildim ya:/ sizin kaka nasıldı?
Canım kakada amip çıkarsa amip antijen testi yaptır. Çünkü amip ile süt alerjisi çok karıştırılıyırmuş. Benim kızımın kakasında 2aylıkken amip çıktı boşuna flagyl kullandık meğersem inek sütü alerjisi varmış. Amip antijen testi kesin tanı için gerekli bi sürü bebek boşu boşuna yanlış teşhisten antibiyotik kullanıyor. Üstelik bana 2 farklı doktor da evet amip antibiyotik kullan dedi. Geçmiş olsun çok çok

Teşekkür ederim. Sanırım dayanamayıp önce tahlil yaptıracağım. Sana da mı amipli dizanteri gibi geldi?

Yeni kaka fotoğrafı:/

Eklentiler

• 8E52A2F6-86FE-423E-B52B-35C7409079E7.webp
    54,2 KB · Görüntüleme: 62
liliyaa müsait olunca ses ver bacı :))
burdayım canım:))
eşim hala gelmedi. Hesabıma göre gelmesi gerekiyordu şimdiye kadar. ya hesapta yanildim yada bilet tarihi değişti. Değiştiyse bile en geç yarın binmek zorunda. stresten dudağımda uçuk çıktı :)) o değil de annem yemek hazırladı ben tatlı yaptım, onlar bozulmasa bari.

Ay canım ya

Yeni kaka fotoğrafı:/
Canım zafrinanın attığı foto ile benim büyük kızın tuvaletinin fotosu hiç benzemiyor ama Erol ile benzer geldi ben sadece bundan yola çıkarak acaba dedim.
İlle de olacak diye birşey yok doktor daha tecrübelidir muhakkak. Sadece şayet durum 10 günden uzun süregeliyorsa doktorundan şüpheye düşebilirsin. Ya da için rahat etmezse pazartesi başka bir doktora da gösterebilirsin.

Canım orası ile burası arasında zaman dilimi farkından kaynaklı belki böyle bir aksama olmuştur sağ salim varır inşaallah.

Kızlar sanırım grip oluyorum kemiklerim agriyor burnun hafif akıyor hafif boğaz ağrısı ve öksürük var. Başlamadan ne tavsiye edersiniz? Gece sabaha karşı bir üşüme geldi tir tir titredim yataktan kalkıp ateşime bakamadım.

bizim cıvık ve mukusluydu ama onun dışında bir şikayeti yoktu.ilk doktor enterogermina ile geçer dedi 15gun kullandık geçmeyince başka doktora gittik.antibiyotiksiz geçmez dedi.kullandik çok şükür geçti.o süreçte sürekli patates, pirinç unu mama,muz verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…