2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    221
Kızlar ben de kızıma nar yedirdim ama aynen çıktı beze. Hiç hazmedilmeden nasıl faydası olacak ki anlamadım.

Bu arada kızımın büyüyen beşiğini büyüttük . Yani tek kişilik yatağa çevirdik. Şu an etrafında bir karış yükseklik var. Gece uyandığında ne yapacak merak ediyorum. Kalkıp bizim odaya mı gelecek yoksa yataktan inmeyecek mi . Yatağı büyütmemizin sebebi kızımın beşiğin kenarlarına tırmanması. Çocuğu olanlar da 18 aylik olduktan sonra hiçbir besikte tutamazsın diyorlar. O tırmanıp düşmeden biz yere yaklaştırmış olduk.
 
Nar çekirdeği etrafında şeffaflaşmış haliyle çıkıyor. Emiliyordur emilecek olanlar canım dert etme.
Ayıptır söylemesi o çekirdeği hulk yese o da eritemez bence
 
Bdv de mükemmel çocukları nasıl yaptınız diye sorulmuş gelen bir cevaba çok güldüm:))

“Yapamadık. Olmadı benimki. Iki saat önce uzaya gidicem diye ağladı ve akabinde sinirden masayı fırlattı. Uzaya bi koşu götüremedim tencere yıkıyordum o anda. Yoksa uzay feda olsun benim altın büllüklüme. Özetle ben yapamadım o dediğinden.”
 
Ahh bizi daha neler bekliyor neler :)
 
Ne güzel :) kızım çocuk gördüğünde sevinçle gidip sarılmak istiyor ama çocuklar ondan korkuyor ne hikmetse. 4-5 yaşında olanlar bile çekingen davranıpkaçıyor ondan. Bi oynayamadı yaşıtlarıyla.
 
Kıyamam yaa:))
Biliyor musun benim kızım da bu şarkıya çok duyarlı. Bunu söylemeye başlayınca başını göğsüme koyup öylece dinliyor.
 
Hala gelmedi bekliyorum:) uçaklara baktım da, eğer dün bindiyse birazdan gelmesi lazım. Bu gece de gelmezse Amerikalı oldu demektir:))
Evet canım hiç kolay değil gurbette 8 ay.. insallah gelince iyi olur herşey .
 
Ooo süper ya çok güzel hareketler bunlar :))
 
 
Guzel bir günün ardindan oğlum ateşlendi 37.8. Şimdi ustunu çıkardık calpol verdik. Inşallah diştendir. Eli bütün gün ağızda salyalar arttı. Azı dişleri kabarmış baya
 
oyyy yawrum benim kıyamam, maşallah kuzuya çok tatlı
 
kızlar ben haftaya gidecektim memlekete ama dün kardeşim aradı istersen alayım haftaya kar yine gelebilir dedi.esim de git istersen diyince toparlanmaya başladım. bugün yolcudur abbas :) bir yandan mutluyum ama bir yandan babası çok özlüyor sırf ben çok yoruldum diye birşey demiyor.icim buruk o yüzden,kıyamıyorum ayrı kalmalarına
 
ayy yavrum kıyamammm :) çok tatlı yaaa yerim yerim maşallah. duygusal çocuk demek ki. bnm ki de geçen dedesini gözlüksüz görmüş dudağını büze büze bi ağladı zor susturduk.
 
Bugün çok sevindim diyorum eşimde sen yokken biz onunla anlaşıyoruz diyor. Hele büyüsün o zaman gör diyor :))))
eşim bana dokununca kıvanç itiyo elini. diyo bak hele sıpaya dokundurtmuyor. diyorum yakıbda yataktanda atarız seni. yaparsız analı oğullu diyor :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…