2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Öyle düşünme dicem de gerckten normal diil bi gelsin bakalım bizi bilgilendir mutlaka:)
Çocuklar için iyi olur inşallh kuzen kuzen takılırlar ama ben çk tadamadım işte ona üzülüyorum bnmkiler sakin diil ki dursalarda az da onla ilgilensem

Bu kadarina pess diyorum canım ya.yedi kat el olsan bi cevap yazar insan ki sen eşisin.gelsin bakalim hersey belli olur.hakkinizda ne hayirli ise Rabbim onu versin canım.

Kızlar benim ya bir huzurlu haftasonumuz olmayacak mı artık kızım hiç rahat vermiyor, her şeyi ağlayarak istiyor, tüm gün ağlayarak peşimde. Hiçbir iş yaptırmıyor. Çok bunaldım artık. Şimdi de sandalyelere çıkıp ayakta durmaya başladı. Yanından ayrılamıyorum hiç

Sen böyle yazınca aklıma eski günler geldi bende kızım böyle tehlikeli işler yapınca bunalıyordum çünkü ufaklığa hamileydim ve ani hamle ile kızımı kurtarma şansım da yoktu. Şimdi ufaklık sandalyeyi çekiyor üstüne çıkıyor onun üstünden masaya çıkıyor gülüyorum :) hey gidi günler hey. Gün olup ikinci olunca seni bunlar germeyecek canım ilkinden idmanlı olduğun için. Artık sana rahat yok çünkü annesin :)

:) Aynen masaya da çıkıyor canım ama geçen gün düştü. Elim kirliyken sandalyeye çıkmıştı, ben elimi sudan geçireyim derken yan şekilde taş zemine düştü. Sol kolunun üstüne. Vücudu ağır, kolu kırılabilirdi. Kuzenimin böyle kolu kırıldı

Biz tahlil yaptırmadık. Rota aşısı olmuştu. Ama yine de olabilir tabi.
Ateş huzursuzluk vs yok tek sorunumuz kaka. Bu haftasonunu da atlatalım bari. Düzelmezse tahlil vereceğim.
Rota olcagını sanmıyorum cnm oğlum geçirmşti çok çok açık renge dönmştü kakası.rota nın 25 çeşidi varmş gerçi.aynen bi tahlil yaptırın bakalım çk geçmiş olsun tekrardan

bnm oğlan memeden ayrılmıyo bugün yüzbin kez emmiş olabilir. 10 dk da bir meme meme diye ağlıo. ne oluyor böyle. bana fenalık geldi. durduğu yerde ztn durmuyor. bugün eşimde yoktu. hava da buz gibi çıkamadıkta. evde kafayı yedim ne uyuyo ne yemek yiyo. varsa yoksa meme memeeee.

Diştir o:) bnmki de öyleydi bgn eli ağzında ağlamaklı geçti günü her hfta bi diş çıkarıyo bnmki azılar çıktı şimdi köpek sanırım ve her sefernde gribal bgn öksürük ve burun akıntsı yine basladı.ne dişmiş arkadaş

Canım bende senin gibi çok geriliyordum ama inan ki böyle birşey olacağı varsa çocuk yolda yürürken ayağı takılıyor düşüyor bir yeri kırılıyor yani olacağı varsa her türlü oluyor gerçekten Allaha emanetler ev içinde yettiğini kadar Yeteceği yetemediğimiz yerde elden gelen birşey yok malesef. Evet içimiz cız ediyor ama işte çocuğun o şekilde yere düşmesi de onun kendi gelişimi açısından(her ne kadar annenin kalbi dayanmasa da) büyük bir gelişim aracı. İnşaallah kırıksız çıkıksız büyürler.

Canım kuzenımın oglu 2 yasındayken evın içinde balonun peşinde kosturuyormus annemler falan yanında hep. Annem dıyor ki o kadar hafıf dustu ki bir şey olacağı aklımıza gelmedi ama cocugun bacagı asırı kotu bır sekılde kırıldı bır suru amelıyat gecırdı platin takıldı zor iyileşti şimdi futbol bile oynuyor buyudu artık bir sorunu yok ama olacagı varmıs demek ki her turlu oluyor

Ortada sebep yokken böyle davranması tuhaf..Bu durum çocuktan sonramı oldu oncesindede böyle kendi kendine alinganliklari arayıp sormamalari var mıydı?

Benim kv allah var iyidir. Zaten çok yaşlı 80 yaşına yakın. herkes gibi onun da bazı huyları var tabi ama kimse dört dörtlük değil.
Kuzenler arasında 4 gün mü var ne güzel :)

Bende sen.hic bahsetmeyince kv yok sende sandım. Ne güzel masallah allah banada senin ve @nisandeniz in kv gibi olmayı nasip etsin inşallah.

Kızlar bugün Oğlu mu 1 saat babaya bıraktım uyudum kalktigimda mutfakta fındık fıstık yiyorlardı, sonra onları evde birakip pazara gittim geldim bir baktım ki eşim Oğlu mu ayağında sallayarak uyutmuş bu bir ilk demekki zorda kalınca bakabiliyorda uyutabiliyorda bunu görmüş oldum

Çok sevindim. Kendim yaşamış kadar oldum:)

Son düzenleme:
Kızlar hep kaka kaka olmasın az da güldüreyim sizi.
Benimki şarkı dinlemeye bayılıyor. Yatmadan da muhakkak şarkı ile uyuyor. Durduğumda elini aşağı yukarı yapıp ıhıhhhh söyle diyor. Yine şarkı söylemekten bezdiğim bir anda “benim annem güzel annem beni al kollarına” yı söylemeye başladım. Bir dudak büktü bir ağladı anlatamam. Sonra başka zamanlarda denedim gülmekten çatladığı anlarda bile benim annem güzel annem şarkısına başlayınca dudak büzülüyor ve ağlıyor. Kıyamıyorum “beni al kollarına” dan sonrasına geçmiyorum ama çok komik oluyor:)
Bu da benim annem güzel annem Erol’u :) videolar aşırı komik de, şarkıyı ilk duyduğundaki ve sonrasındaki fotoyu atıyorum:)

Eklentiler

• 941D5E4F-5BCD-41FF-B92F-3E10E4FC8D59.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 70
  • E16E7C16-7FC8-4248-B183-3B354B784050.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…