Bdv de mükemmel çocukları nasıl yaptınız diye sorulmuş gelen bir cevaba çok güldüm:))
“Yapamadık. Olmadı benimki. Iki saat önce uzaya gidicem diye ağladı ve akabinde sinirden masayı fırlattı. Uzaya bi koşu götüremedim tencere yıkıyordum o anda. Yoksa uzay feda olsun benim altın büllüklüme. Özetle ben yapamadım o dediğinden.”
kızlar ben haftaya gidecektim memlekete ama dün kardeşim aradı istersen alayım haftaya kar yine gelebilir dedi.esim de git istersen diyince toparlanmaya başladım. bugün yolcudur abbas :) bir yandan mutluyum ama bir yandan babası çok özlüyor sırf ben çok yoruldum diye birşey demiyor.icim buruk o yüzden,kıyamıyorum ayrı kalmalarına
Acildeyiz kızlar.
Gece 4 ve 6 da kaka yaptı. 4te 38.5 ateşi gördük üstünü incelttik ama düşmedi. Sabah duş aldırdık yine düşmedi. Şimdi kan tahlili verdik kaka için bekliyoruz.
Kızlar hep kaka kaka olmasın az da güldüreyim sizi.
Benimki şarkı dinlemeye bayılıyor. Yatmadan da muhakkak şarkı ile uyuyor. Durduğumda elini aşağı yukarı yapıp ıhıhhhh söyle diyor. Yine şarkı söylemekten bezdiğim bir anda “benim annem güzel annem beni al kollarına” yı söylemeye başladım. Bir dudak büktü bir ağladı anlatamam. Sonra başka zamanlarda denedim gülmekten çatladığı anlarda bile benim annem güzel annem şarkısına başlayınca dudak büzülüyor ve ağlıyor. Kıyamıyorum “beni al kollarına” dan sonrasına geçmiyorum ama çok komik oluyor:)
Bu da benim annem güzel annem Erol’u :) videolar aşırı komik de, şarkıyı ilk duyduğundaki ve sonrasındaki fotoyu atıyorum:)
Yerim ya çok şeker aynısını oğlumda yaşadım 2 aylıktı bigün söyleyim dedim ağzı büzüp basladı katıla katıla ağlmya çok komik oluyolar gerçkten bide buzuki orhan ın taksimlerini duyunca ağlıyodu o da koca adamı ağlatır:)
kızlar ben haftaya gidecektim memlekete ama dün kardeşim aradı istersen alayım haftaya kar yine gelebilir dedi.esim de git istersen diyince toparlanmaya başladım. bugün yolcudur abbas :) bir yandan mutluyum ama bir yandan babası çok özlüyor sırf ben çok yoruldum diye birşey demiyor.icim buruk o yüzden,kıyamıyorum ayrı kalmalarına
Acildeyiz kızlar.
Gece 4 ve 6 da kaka yaptı. 4te 38.5 ateşi gördük üstünü incelttik ama düşmedi. Sabah duş aldırdık yine düşmedi. Şimdi kan tahlili verdik kaka için bekliyoruz.
Acildeyiz kızlar.
Acildeyiz kızlar.
Dün kızım diş çıkardığı için huysuzmuş. Alttaki azı dişi çıkmış, diğer taraf tokmak gibi şiş. 12.diş geliyor, 12 yıl yaşlandım vallahi.
Dün tek kişilik yatakta yatmaya başladı demiştim. Gece iki kez uyandı. Birinde yataktan çıkmadı, birinde yataktan iniyorken odaya girdim. Çok şükür düşme gibi bir şey olmadı :)
Kakayı 40 dak kadar önce verebildik. Kan çıkmış ama hepsi bir değerlendirilecek dediler. Sürekli uyku hali var normal mi? Uyutmayayım mo izin mi vereyim uyumasına bilemedim:/
Kakayı 40 dak kadar önce verebildik. Kan çıkmış ama hepsi bir değerlendirilecek dediler. Sürekli uyku hali var normal mi? Uyutmayayım mo izin mi vereyim uyumasına bilemedim:/
Eve geldik beklemeyelim diye ateşi hastaneden çıkarken 38di şimdi 41. Soydum ama baygın halde napçam çok korkuyorum. Eve gelince dolven vermiştim şimdi fitil koydum.
Eve geldik beklemeyelim diye ateşi hastaneden çıkarken 38di şimdi 41. Soydum ama baygın halde napçam çok korkuyorum. Eve gelince dolven vermiştim şimdi fitil koydum.
Dolven vereli ne kdr oldu cnm? 41 e eminmisnz,koltuk altndan bakmya çalışın bu kdr ateşle gözünü açamaz ztn uyuyamaz da.hastne yakın mı? Fitille düşer dye düşünüyorum ama çok çıkmş yarım saate düşmzse tekrar götrün