Canım kuzenımın oglu 2 yasındayken evın içinde balonun peşinde kosturuyormus annemler falan yanında hep. Annem dıyor ki o kadar hafıf dustu ki bir şey olacağı aklımıza gelmedi ama cocugun bacagı asırı kotu bır sekılde kırıldı bır suru amelıyat gecırdı platin takıldı zor iyileşti şimdi futbol bile oynuyor buyudu artık bir sorunu yok ama olacagı varmıs demek ki her turlu oluyor
Ay şükür ki iyileşmiş çok benzerini teyzemin kızı yaşadı benim de kolu dirsekte ayrılmıştı çok şükür o da iyi oldu canım. Aynen böyle anlık hiç olmayacak dediğin anda oluyo. Allahım çocuk gitti bitti dediğinde çocukta birşey olmuyo. Allah hepimizin yavrusunu korusun.
Soğan ayrı canım eğer tadı çok ağır gelirse bal kat öyle ye.
Nasıl oldun şimdi?
Bir de evde varsa ya da yarın aktar açık olursa hatmi çiçeği(hibiskus) çok iyi gelir.
Kızlar bugün Oğlu mu 1 saat babaya bıraktım uyudum kalktigimda mutfakta fındık fıstık yiyorlardı, sonra onları evde birakip pazara gittim geldim bir baktım ki eşim Oğlu mu ayağında sallayarak uyutmuş bu bir ilk demekki zorda kalınca bakabiliyorda uyutabiliyorda bunu görmüş oldum
Bu güzel gelişmeleri okuyunca çok sevindim. O zaman sen alıştır onları baba oğul takılmaya :)
Ayrıca böyle sosyal olması çooook güzel maşallah diyelim.
Kızlar hep kaka kaka olmasın az da güldüreyim sizi.
Benimki şarkı dinlemeye bayılıyor. Yatmadan da muhakkak şarkı ile uyuyor. Durduğumda elini aşağı yukarı yapıp ıhıhhhh söyle diyor. Yine şarkı söylemekten bezdiğim bir anda “benim annem güzel annem beni al kollarına” yı söylemeye başladım. Bir dudak büktü bir ağladı anlatamam. Sonra başka zamanlarda denedim gülmekten çatladığı anlarda bile benim annem güzel annem şarkısına başlayınca dudak büzülüyor ve ağlıyor. Kıyamıyorum “beni al kollarına” dan sonrasına geçmiyorum ama çok komik oluyor:)
Bu da benim annem güzel annem Erol’u :) videolar aşırı komik de, şarkıyı ilk duyduğundaki ve sonrasındaki fotoyu atıyorum:)
liliyaa
dan ses yokkk acaba acabaa? :)
Canım ben eşinin bu davranışlarını tamamen yalnızlık psikolojisi ve bahsettiğin aşırı ağır tempoda çalışmasına bağlıyorum bu arada. Bence ayrılığı kaldırabilen biri değil bu ona çok ağır geldi psikolojisi bozuldu ve o sebeple böyle takılıyor. Geldiğinde hepsi bitmiş olacak inşaallah.
Canım bende senin gibi çok geriliyordum ama inan ki böyle birşey olacağı varsa çocuk yolda yürürken ayağı takılıyor düşüyor bir yeri kırılıyor yani olacağı varsa her türlü oluyor gerçekten Allaha emanetler ev içinde yettiğini kadar Yeteceği yetemediğimiz yerde elden gelen birşey yok malesef. Evet içimiz cız ediyor ama işte çocuğun o şekilde yere düşmesi de onun kendi gelişimi açısından(her ne kadar annenin kalbi dayanmasa da) büyük bir gelişim aracı. İnşaallah kırıksız çıkıksız büyürler.
İnşallah canım. Aslında ben cok üstüne titremiyorum. Kendim cok ameliyat ve tup bebek surecinde yüzlerce iğne olduğum için acıya karşı biraz karşılaştım diyebilirim. Ama tüm gün çocukla uğraşmaktan kafayı yemek üzereyim. Bu ara emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum. O kadar bunladim
Benimki şarkı dinlemeye bayılıyor. Yatmadan da muhakkak şarkı ile uyuyor. Durduğumda elini aşağı yukarı yapıp ıhıhhhh söyle diyor. Yine şarkı söylemekten bezdiğim bir anda “benim annem güzel annem beni al kollarına” yı söylemeye başladım. Bir dudak büktü bir ağladı anlatamam. Sonra başka zamanlarda denedim gülmekten çatladığı anlarda bile benim annem güzel annem şarkısına başlayınca dudak büzülüyor ve ağlıyor. Kıyamıyorum “beni al kollarına” dan sonrasına geçmiyorum ama çok komik oluyor:)
Bu da benim annem güzel annem Erol’u :) videolar aşırı komik de, şarkıyı ilk duyduğundaki ve sonrasındaki fotoyu atıyorum:)
İnşallah canım. Aslında ben cok üstüne titremiyorum. Kendim cok ameliyat ve tup bebek surecinde yüzlerce iğne olduğum için acıya karşı biraz karşılaştım diyebilirim. Ama tüm gün çocukla uğraşmaktan kafayı yemek üzereyim. Bu ara emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum. O kadar bunladim
İnsanda bazen aşırı bir sinir bir bunalma hali oluyor canım doğrudur. Bana da esiyor ara ara çok gergin oluyorum tahammülüm düşüyor. Sonra hayıflanıyorum ama iş işten geçiyor. Adet öncesi günlerimde oluyor olunca rahatlıyorum. Belki sende öyle günlerde olabilirsin.
Kızlar benim ya bir huzurlu haftasonumuz olmayacak mı artık kızım hiç rahat vermiyor, her şeyi ağlayarak istiyor, tüm gün ağlayarak peşimde. Hiçbir iş yaptırmıyor. Çok bunaldım artık. Şimdi de sandalyelere çıkıp ayakta durmaya başladı. Yanından ayrılamıyorum hiç
Kuzum çoğumuz bu durumdayız. Ben de arada memeyi keseyim diye düşündüm doğrusu ama özellikle diş çıkarma döneminde meme onun sığındığı bir liman gibi. Çoğu gitti azı kaldı..
Ay şükür ki iyileşmiş çok benzerini teyzemin kızı yaşadı benim de kolu dirsekte ayrılmıştı çok şükür o da iyi oldu canım. Aynen böyle anlık hiç olmayacak dediğin anda oluyo. Allahım çocuk gitti bitti dediğinde çocukta birşey olmuyo. Allah hepimizin yavrusunu korusun.
Soğan ayrı canım eğer tadı çok ağır gelirse bal kat öyle ye.
Nasıl oldun şimdi?
Bir de evde varsa ya da yarın aktar açık olursa hatmi çiçeği(hibiskus) çok iyi gelir.
Bu güzel gelişmeleri okuyunca çok sevindim. O zaman sen alıştır onları baba oğul takılmaya :)
Ayrıca böyle sosyal olması çooook güzel maşallah diyelim.
Kızlar bi kaka vakası da benden.aksam kizimin kakasi beyazdi.biraz tedirgin oldum.sonra dun aksam patlamis misir yemistik.tabi o da atti agzina bi kac misir.acaba ondan midir yoksa endiselenmeli miyim ?
Kızlar bi kaka vakası da benden.aksam kizimin kakasi beyazdi.biraz tedirgin oldum.sonra dun aksam patlamis misir yemistik.tabi o da atti agzina bi kac misir.acaba ondan midir yoksa endiselenmeli miyim ?
Birkaç mısır beyaz yapmaz da, korkutmak gibi olmasın bizimki de beyaza dönük kaka ile başlamıştı Kaç kere yapıyor kakasını? Bence endişe etmek için çok erken. İnşallah devam etmez.
İnsanda bazen aşırı bir sinir bir bunalma hali oluyor canım doğrudur. Bana da esiyor ara ara çok gergin oluyorum tahammülüm düşüyor. Sonra hayıflanıyorum ama iş işten geçiyor. Adet öncesi günlerimde oluyor olunca rahatlıyorum. Belki sende öyle günlerde olabilirsin.