2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Ay şükür ki iyileşmiş çok benzerini teyzemin kızı yaşadı benim de kolu dirsekte ayrılmıştı çok şükür o da iyi oldu canım. Aynen böyle anlık hiç olmayacak dediğin anda oluyo. Allahım çocuk gitti bitti dediğinde çocukta birşey olmuyo. Allah hepimizin yavrusunu korusun.

Bu güzel gelişmeleri okuyunca çok sevindim. O zaman sen alıştır onları baba oğul takılmaya :)
Ayrıca böyle sosyal olması çooook güzel maşallah diyelim.

Allahım bu nasıl tatlılık nasıl bir şekerlik yerim seni yaaaa nasıl da masum içim eridi şu anda.

liliyaa dan ses yokkk acaba acabaa? :)
Canım ben eşinin bu davranışlarını tamamen yalnızlık psikolojisi ve bahsettiğin aşırı ağır tempoda çalışmasına bağlıyorum bu arada. Bence ayrılığı kaldırabilen biri değil bu ona çok ağır geldi psikolojisi bozuldu ve o sebeple böyle takılıyor. Geldiğinde hepsi bitmiş olacak inşaallah.

İnşallah canım. Aslında ben cok üstüne titremiyorum. Kendim cok ameliyat ve tup bebek surecinde yüzlerce iğne olduğum için acıya karşı biraz karşılaştım diyebilirim. Ama tüm gün çocukla uğraşmaktan kafayı yemek üzereyim. Bu ara emzirmeyi bırakmayı düşünüyorum. O kadar bunladim

Bu ne minnoşluk yaa çıldıricim maşallah Allah nazarlardan korusun :)

İnsanda bazen aşırı bir sinir bir bunalma hali oluyor canım doğrudur. Bana da esiyor ara ara çok gergin oluyorum tahammülüm düşüyor. Sonra hayıflanıyorum ama iş işten geçiyor. Adet öncesi günlerimde oluyor olunca rahatlıyorum. Belki sende öyle günlerde olabilirsin.

Ay yavrum ya (( ne hissediyor acaba yazik

Kuzum çoğumuz bu durumdayız. Ben de arada memeyi keseyim diye düşündüm doğrusu ama özellikle diş çıkarma döneminde meme onun sığındığı bir liman gibi. Çoğu gitti azı kaldı..

Amin

Soğan ayrı canım eğer tadı çok ağır gelirse bal kat öyle ye.
Nasıl oldun şimdi?
Bir de evde varsa ya da yarın aktar açık olursa hatmi çiçeği(hibiskus) çok iyi gelir.

Sagol canım yarin onada bakayim.Sırtim çok ağrıyor nedensegrip nezle kısmında ilerleme yok allaha şükür. Inşallah böyle atlatırım

Ah kuzum ya nasıl tatlı nasıl masum :) maşallah Rabbim esirgesin :)

Kızlar bi kaka vakası da benden.aksam kizimin kakasi beyazdi.biraz tedirgin oldum.sonra dun aksam patlamis misir yemistik.tabi o da atti agzina bi kac misir.acaba ondan midir yoksa endiselenmeli miyim ?

Kızlar bi kaka vakası da benden.aksam kizimin kakasi beyazdi.biraz tedirgin oldum.sonra dun aksam patlamis misir yemistik.tabi o da atti agzina bi kac misir.acaba ondan midir yoksa endiselenmeli miyim ?
Birkaç mısır beyaz yapmaz da, korkutmak gibi olmasın bizimki de beyaza dönük kaka ile başlamıştı Kaç kere yapıyor kakasını? Bence endişe etmek için çok erken. İnşallah devam etmez.

Aynen canim adet oncesindeyim. Keşke bu kadar kafayı yemesem bu günlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…