2017 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    221
Fineas cuytherock yesoka90 Çok geçmiş olsun kızlar , Allah tez zamanda şifa versin.. @nisandeniz hepimiz aynıyız canım İnan ki yanlız değilsin , doğduğundan beri biz hiç düzen tutturamadık maksimum 3 hafta düzenli olduğunu bilirim ya atak ya diş ya meme krizleri bir şekilde mahvetti uykuyu dün gece 1de uyudu Ali de, aslında 9 da uyumuştu 9buçukta bir fırladı yataktan duracell pili gibi 1e kadar çığlıklar oyunlar hiç durmadı 1de uykuya geçtiğinde de sürekli uyanıp meme istedi.. Bugün de öğle uykusunu uzattı da uzattı bende o arada fırsat bu fırsat e okul işlerini bitirdim üstüne artan zamanda da burda takılıyorum :)))

Canım insanlar hep bir kulp bulur, çocuğu iki sene sonra yapsaydın ona da bir kulp bulurlardı.. Miniğin zamanı doğruymuş olması gerekiyormuş ki olmuş, Allah dağına göre kar verir..İnsanlar hep eleştirir zaten , bir kere daha destekleyen birini duymadım..

Allah kolaylığını da verir inşallah canım. Maddi olarak mümkünse tam gün yardımcı tavsiye ederim. Ben normalde çok sabırlı bir insanım. Bir öğrencim bana Öğretmenim size üniversitede sabır dersi mi verdiler, diye sormuştu. Ama regl olacağım, dört gündür saçımı yıkayamadım, ev işlerinin hepsi bekliyor. Eşim de ben de hep kızın peşindeyiz. Artık sabır taşı çatladı yani

Bence hasta olduğun için kötümserliğe kapıldın canım. Keşke benim bebeğim olsa da yatılı yardımcı alırım gerekirse

Allah hepimize kolaylık versin. Ben de bitiririm inşallah şu işleri

Sonuçlar geldi. Kültür sonuçları 3 gün sonra çıkarmış.
Bu arada kan değerleri de düşük hep.

Eklentiler

• 004B1237-680D-4286-BB52-5DD20000246D.webp
    64,8 KB · Görüntüleme: 49
  • E17E6D85-A5D7-4D12-89F0-25B7CEC167E0.webp
    110,3 KB · Görüntüleme: 52
Maddi olarak yatılı yardımcı alacak durumumuz yok canım.Eger ben de calısıyor olsaydım olabilirdi ama su an pek mumkun değil.İnşallah Allah gönlündekini nasip eder canım sana da tez zamanda

Aynen oyle canım.Diyorum ya hep ikinciyi yap beraber buyusunler diyenler napacaktın ikinciyi daha biri buyumeden diyor simdi.Saka gibi.Pişman değilim ama garip bir korku bu

Acildeyiz kızlar.
Gece 4 ve 6 da kaka yaptı. 4te 38.5 ateşi gördük üstünü incelttik ama düşmedi. Sabah duş aldırdık yine düşmedi. Şimdi kan tahlili verdik kaka için bekliyoruz.
geçmiş olsun canım. ne çıktı acaba okucam hemen iler kş mesajları

Hastaneden calpol ve dolven önerilmiş. Onun dışında birşey denilmemiş.
Kendi doktoruna gönderdim. Şunu yazdı:

Eklentiler

• B4EEAADD-DC35-4044-8A3E-B6F764999201.webp
    49,2 KB · Görüntüleme: 65
Canım geç okudum ateşin düşmesine sevindim inşallah tekrar etmez. Tahlil sonuçları da temiz çıkar umarim

Sen yardımcı almıştın sanki diye hatırlıyorum ?

Akrabamız yok ama babamın arkadas cevresi cok canım
Ben ilk doğumda annemde kaldım ikincide kendi evimde ve çok hayıflandım nedne ilkinde de kalmadım diye. Eve gelip giden eksik olmuyordu ayrıca kendi evin gibisi yok. Bu sebeple doğumdan sonra en az 2 ay kendi evini tavsiye ederim. Eş desteği de çok çok önemli. Kızın için zaten bir şok olacak kardeş üstüne babasızlık kötü etkiler bence.

ahhh bu insanlar ah bee. ağızları torba değil ki keşke büzebilseydik. onlara halt yemek düşer onlara neymiş ki. tek demeleri gereken şey "allah uzun sağlıklı ömürler versin" bı söz vardı, denizin üzerinde yurusen yüzme bilmiyor musun derler. Boşver herkesi. Sen bebeklerine odaklanan canım. Herşey güzel olacak inşallah

ya ben kendi evimdeydim ama annem kv kp bizdeydi annem beni bırakmak istemediği için. kv kp şehir dışından geldiği için.
eşimle ayrı odalardaydık bn bebek ve annem ya da kv den biri kalıoduk eşim yatak odasındaydı iki kelam konuşamaıyoduk kalabalıktan. ztn çok zor bir doğumum olmuştu. bir daha hiç karı koca olamayacakmışız bn hiç iileşemeyecekmişim gibi gelirken bir de eşimden ayrı kalmak beni iyi ce bunalıma sokmuştu. 2. yi doğurursam eşimle kalıp bir de anne yanı beşik almak ilk işim olcak Allah nasip ederse. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…